Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος SM_Art_Lady, στις 16 Αυγούστου 2006.

  1. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    Amazona εγκρίνω και επαυξάνω.
    Πες τα χρυσόστομη γιατί όταν τα λέω εγώ με λένε κακιά  
     
  2. blindfold

    blindfold Contributor

    λοιπόν επειδή έχω μιλήσει με Την Κυρία Amazona δεν μου Έδωσε την εντύπωση του ανεύθηνου ατόμου αλλά σαν μηχανικός πιστεύω Την κατανοώ να μην Μπορεί τα λόγια και να Προτίμα τις πράξεις. και επίσης ελπίζω πως η φράση "για να αρέσω σε ποιόν; (στο μούλο...)" έγινε λάθος έκφρασης γιατί αν Πιστεύει και γενικά Πιστεύει Οποιοσδήποτε ότι ένας/μία σκλάβα είναι μουλάρι τότε είναι εκτός χώρου και είναι επικίνδυνος/η...
     
  3. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    blindfold η Αμαζόνα χρησιμοποίησε την έκφραση "μούλος" όπως αντίστοιχα χρησιμοποιώ εγώ την λέξη σκύλος.
    Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαστε επικίνδυνες ( γελάει ) απλά είναι οι φράσεις που χρησιμοποιούμε για να ξευτιλίζουμε τους σκλάβους μας, τώρα γιατί την είδες έτσι, ποιός ξέρει !!
    Άβυσσος η ψυχή του κάθε ανθρώπου  
     
  4. Amazona

    Amazona Nothing More, Nothing Less - Amazona is the best!

    ..... και από ότι κατάλαβα θα πρέπει να απολογηθώ για τον τρόπο με τον οποίο έχω επιλέξει να απευθύνομαι στο σκλάβο μου;;;;

    Ένας χαρακτηρισμός σε παρένθεση μάλιστα, υποδηλώνει κάτι.

    Επίσης, προσωπική άποψη κατέθεσα και αν θέλετε να με αφορίσετε από τον BDSM κύκλο λόγω επικινδυνότητας τρόπου έκφρασης, να συγκαλέσετε το λαϊκό Δικαστήριο να αποφανθεί.

    Αναρωτιέμαι μάλιστα, εγώ δεν προσέβαλλα κανέναν, μιά και δεν απευθύνθηκα σε κανέναν προσωπικά. Εμένα γιατί με προσβάλλετε;;;;

    blindfold, ευχαριστώ για τον καλό σου λόγο αν και κρίνω πως δεν χρειαζόταν. Όσοι με ξέρουν έστω και λίγο καταλαβαίνουν το πνεύμα στο οποίο γράφω-μιλάω-λειτουργώ.
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Απάντηση: Re: Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

    Amazona. όταν εκτιθέμεθα με τις απόψεις μας σε ένα δημόσιο forum, πρέπει να Ε/είμαστε και έτοιμοι να δεχτούμε την κριτική, οποία και να είναι αυτή, καλή η κακή.
    Σε όλους Μ/μας έχει συμβεί.
    Μην ανησυχείς δεν περνά κανείς μας από λαϊκό δικαστήριο.
    Οι πράξεις που Μ/μας αντιπροσωπεύουν έχουν αντίκτυπο αποκλειστικά και μόνο στην δική μας την ζωή.
    Να πορεύεσαι όπως αγαπάς και αισθάνεσαι.
       
     
  6. mr.goodcat

    mr.goodcat Regular Member

    Και οι Mistresses χρειάζονται διακοπές
    (μακρυά από όλους όπως είπε κ' η φίλη Σας).
     
  7. savra

    savra Guest

  8. Syrah

    Syrah Contributor

    Καλύτερα κάνουμε, ό,τι μας αρέσει να κάνουμε και ό,τι μας ταιριάζει να κάνουμε. Αν μας αρέσει, δεν μας κουράζει. Αν μας ταιριάζει δεν χρειάζεται να δημιουργήσουμε μία επίπλαστη εικόνα για τον εαυτό μας που να μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό που επιλέξαμε να κάνουμε, παλεύοντας έπειτα να διατηρήσουμε την εικόνα αυτή.

    Η εξωτερική εμφάνιση θα είναι πάντα εξαιρετικά σημαντική στις διαπροσωπικές μας σχέσεις. Αν μία γυναίκα βρίσκεται σε διαρκή προσπάθεια να δείχνει αγέρωθη, ακμαία, αριστοκρατική, όμορφη, ενώ κάτι τέτοιο δεν αναδύεται από εκείνη ακούσια, θα έρθει η στιγμή που θα κουραστεί. Και αν πάψει να προσπαθεί για να μην κουραστεί, θα εκτεθεί.

    Ίσως φανεί ρατσιστικό το σχόλιό μου όμως η εικόνα μίας γυναίκας με αθλητικά παπούτσια, πεσμένο στήθος, φτηνό βιβλίο τσέπης στο χέρι, λιωμένη και μεθυσμένη μπροστά από μία τηλεόραση (χρησιμοποιώ ατάκες πολλών μελλών χάρη υπερβολής) αντιτίθεται γενικώς στην αισθητική μου. Για κυριαρχική προσωπικότητα δεν κάνω καν λόγο, αυτό χωλαίνει ούτως ή αλλιώς όταν μιλάμε για τόσο ανασφαλή άτομα.

    Κάτι που παρατηρώ και σε αυτό το thread είναι οι αντιφάσεις. Από τη μία πλευρά η φαντασίωση των σκλάβων ονομάζεται "Το πρότυπο μίας Mistress" που όλες σπεύδουν να το υιοθετήσουν και από την άλλη πλευρά, όταν οι ίδιες Κυρίες συνειδητοποιούν ότι αυτό το πρότυπο δεν είναι εύκολο να αναπαραχθεί, το ακυρώνουν, αναμασώντας την θεωρία της Αφέντρας που δεν ορίζεται από πρότυπα διότι οι σκλάβοι είναι πολύ ποταποί ώστε να εκφέρουν άποψη για την Κυρία τους, άλλωστε δεν έχουν και άποψη γιατί δεν έχουν καν βούληση.

    Τελικά το status ορίζεται βάσει της προσωπικότητάς μας ή η προσωπικότητά μας προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να προσεγγίσει την προσωπικότητα που πιστεύουμε ότι υποδηλώνει το status αυτό?
     
    Last edited: 26 Μαρτίου 2007
  9. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    <just smiles>
     
  10. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Αυτό το χαριτωμένο χαμογελάκι, που συχνά πυκνά συναντώ τελευταία,
    σε τι οφείλετε και τι υποδηλώνει αγαπητέ MasterJp?
     
  11. hermis

    hermis Regular Member

    Απάντηση: Re: Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

    Αν μας αρέσει δεν μας κουράζει?? Δηλαδή ότι μας αρέσει είναι και ακούραστο?
    Ένας αρσενικός δηλαδή αν σταματήσει να κάνει σεξ για λίγο καιρό σημαίνει πως δεν του ταιριάζει? Στον καιάδα?

    Ανασφάλεια ?? γνωρίζεις σε ποιο ανασφαλή άτομο αναφέρεσαι?
    Αν είναι πράγματι ? και του πρέπει η δική σου ταμπέλα?

    Ποια σπεύδει να το υιοθετήσει??
    έχεις παραδείγματα?



    όταν κουράζομαι ακυρώνω επίσης??
    με βάση ποιάς λογικής?

    ποιός το είπε αυτό?


    syrah θα ήταν χαρά να άκουγα τις ειλικρινείς σου απαντήσεις μέσα από ένα διάλογο..
    μπορείς σε παρακαλώ?
    μιας και εγώ έχω άλλες απόψεις και ίσως με βοηθήσεις και εμένα και αναθεωρήσω...

    hermis
     
    Last edited by a moderator: 27 Μαρτίου 2007
  12. Syrah

    Syrah Contributor

    Re: Απάντηση: Re: Θέλω ν’ αφήσω τα βυζιά Μου να πέσουν στο πάτωμα....

    Καλησπέρα hermis, σου γράφω κάποια επιπλέον ανάλυση σε αυτά που με ρώτησες.

    Μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη φράση "μας κουράζει" με τη φράση "μας κάνει να βαριόμαστε, να δυσανασχετούμε". Δεν αναφέρομαι σε σωματική κούραση. Ένα ωραίο παράδειγμα είναι η ασχόληση της μητέρας με το μωρό της, η μητέρα δεν αγανακτεί ποτέ, και ας κουράζεται σωματικά.

    Όχι, οι προσωπικές μου σχέσεις με συνομιλητές του forum είναι ελάχιστες γι αυτό και δεν κάνω επί προσωπικού κρίσεις. Αλλώστε δεν ζητήθηκε να έκφράσουμε άποψη για τη γυναίκα στο συγκεκριμένο παράδειγμα του thread αλλά η γνώμη μας γενικότερα στο θέμα. Εγώ τουλάχιστον υπό αυτό το πρίσμα γράφω τα σχόλιά μου.

    Δεν ήταν αυτός ο συνειρμός μου, τον διατυπώνω ξανά με διαφορετικό τρόπο: Όταν κάποιοι άνθρωποι κουράζονται από την προσπάθειά τους να πλησιάσουν ένα πρότυπο, συχνά ακυρώνουν το πρότυπο αυτό. Ένα παράδειγμα για αυτή την περίπτωση είναι οι μαθητές που διαβάζουν για να επιτύχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις χωρίς ακαδημαικό κίνητρο, αλλά για κάποιο άλλο λόγο. Όταν κουραστούν να διαβάζουν (δεν τους αρέσει το διάβασμα, δεν τους ενδιαφέρει η επιστήμη τους), εγκαταλείπουν το ακαδημαικό ιδεώδες. Ξαφνικά το πτυχίο γίνεται ισάξιο του χαρτιού υγείας.


    Έβαλα αυτές τις ερωτήσεις μαζί γιατί νομίζω ότι είναι συναφείς και μπορεί να ληφθούν υπόψη σαν ενιαία ερώτηση. Ένα παράδειγμα στην ερώτησή σου θα μπορούσε να είναι το σχόλιο Νο60, το οποίο υπογραμμίζει, σωστά κατά την άποψή μου, μία αντίθεση. Πώς είναι το πρότυπο, πώς είναι η πραγματικότητα, πως απαξιώνεται το πρότυπο όταν η πραγματικότητα δεν το συναντά ποτέ. Ένα άλλο παράδειγμα προς απάντησή σου είναι το νήμα "Εκπαίδευση υποτακτικού επιβήτορα", στο οποίο υπήρχαν παρόμοιες αντιφάσεις. Που αφορούν δηλαδή στα πρότυπα και την κατάρριψή τους, αν θέλεις μπορείς να ρίξεις και εκεί μία ματιά. Ένα άλλο παράδειγμα, είναι τα ίδια τα λόγια της γυναίκας που λέει "κουράστηκα να πρέπει να είμαι...", όχι "κουράστηκα να είμαι..." Κουράστηκε δηλαδή να προσπαθεί να γίνει από αυτό που θα έπρεπε (κατά το δικό της πρότυπο) να είναι. Ένα άλλο παράδειγμα, που το αναφέρω τελευταίο γιατί είναι πολύ γενικό και για να το τεκμηριώσω θα πρέπει να ψάξω πολλά threads, οπότε θα το αφήσω ατεκμηρίωτο, είναι ότι συχνά διατυπώνεται η άποψη ότι οι σκλάβοι δεν έχουν θέλω, δεν έχουν απαιτήσεις, και επίσης συχνά γίνεται λόγος για το πρότυπο της Mistress. Αν αναλογιστείς ότι το πρότυπο της Mistress είναι η φαντασίωση των σκλάβων, η προηγούμενη αντίληψη πως οι σκλάβοι δεν έχουν προσδοκίες είναι αντιφατική.

    Εν γένει εκτιμώ ότι τα πρότυπα υπάρχουν για να ενισχύουν την αγάπη μας για τη βελτίωση, όταν όμως θέσουμε τον πήχυ υπερβολικά ψηλά για τον εαυτό μας, θεωρώ ότι δεν θα μπορέσουμε να κρατηθούμε στο ύψος των περιστάσεων, θα εκτεθούμε. Στον εαυτό μας καταρχήν, που μας αδίκησε.

    Γιατί να αναθεωρήσεις τις απόψεις σου? Η πολυφωνία είναι γόνιμη. Εξάλλου αν δω τη δική σου τοποθέτηση σχετικά με το θέμα που θέτει το παράδειγμα του thread ίσως σκεφτώ και εγώ κάποια πράγματα από διαφορετική σκοπιά και συμφωνησω μαζί σου.