Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα άλλαζες το status σου;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Black swan, στις 5 Ιουνίου 2015.

  1. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Κάτι ποιο θετικό, αισιόδοξο ας πούμε;
     
  2. brenda

    brenda FU very much

    Με προκαλείτε να πω την πικρή αλήθεια, ότι εγώ προτιμώ την Αλ Κάιντα...   
     
  3. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Αισιόδοξο ήταν το πρώτο μήνυμα μου  
     
  4. Limit

    Limit Guest

    Εξαρτάται απο το πόσο "αιρετικός" μπορεί να είναι καποιος όσον αφορά κανόνες,πρωτόκολλα κτλ
    περα απ αυτο,πολύ σημαντικό ρόλο στο να μη βαρεθείς,παίζει και ο/η παρτενερ
     
     
  5. Χωραει η ψυχη ενος ανθρωπου σ ενα status; Ειναι δυνατον καποιος-α απο τα 20 μεχρι τα 80 να ειναι master η mistress η slave π.χ; so fucking boring και κατι δεν παει καλα. Αλλωστε οτι δεν εξελισσεται πεθαινει. Εκτος κι αν μερικοι εχουν γινει σκλαβοι του ρολου τους και η μασκα εχει γινει ενα με την σαρκα τους. Περαστικα.  
     
  6. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Lol, αρχίσαμε τα ρομαντικά, δεν αφορά κανέναν τι και πως επιλέγει το status τους, το αν εξελλίσεται ή όχι είναι στο χέρι του καθενός, δεν χωράμε στο δέρμα μας, ε;
    By the way, Μου αρέσει να παίζω ρόλους. Άρρωστα.
     
  7. yannouli

    yannouli busy mind

    Θέμα οπτικής γωνίας ισως...
    Ενας Dom υποτίθεται οτι νιωθει καλά μόνο οταν έχει τον έλεγχο...όταν κυριαρχεί...κι αυτό δεν το απέκτησε μεσα σε μια μέρα..ΕΙναι στοιχείο του χαρακτήρα του...Πως να γίνει σκλάβος μετα απο (χ) χρόνια ? Βαρεθηκε να κυριαρχεί και θελει να υποταχθεί ?
    Γούστα ειναι αυτά...αλλος το θεωρεί εξέλιξη...άλλος αυστηρό όριο...το θεμα ειναι να νιωθουμε καλά σε αυτο που κάνουμε...εγω πάντως δεν θα άλλαζα.
     
  8. piggy

    piggy New Member

    Συμφωνω @yannouli.
    Προσωπικα μιλωντας, η Κυριαρχια ειναι στοιχειο του χαρακτηρα. Εχεις μεγαλωσει ετσι. Σε ειχαν 'κακομαθει' καποτε καποιοι (γονεις-σχεσεις)..οποτε εχεις συνηθισει απο μικρη να χειριζεσαι τους ανθρωπους 'καπως', προς ευχαριστηση σου, γιατι σε αφηναν φυσικα.. Υστερα εγινε τροπος ζωης, και με την εμπειρια εμαθες να το εκμαιευεις.
    Το να αλλαξω γουστα ειναι σαν να χανω τον εαυτο μου. Το εχω δοκιμασει, για να σιγουρευτω πληρως για αυτο (κωλοτουμπα).. Θεωρω οτι ειναι μια tricky δοκιμασια, αλλα υστερα βγαινεις πιο δυνατη κ σιγουρη. Τι νοημα θα ειχε αλλωστε αν δεν περναμε οι ιδιοι τους εαυτους μας απο δοκιμασιες..?
     
  9. BaD_HabitS

    BaD_HabitS Regular Member

    συμφωνω απολυτα με το στοιχειο του χαρακτηρα!το μεγαλο λαθος πιστευω που κανουν πολλοι ειναι που εστιαζουν μονο στο σεξουαλικο μερος!ο χαρακτηρας ισως να αλλαζε στα 20-25 οχι πια στα 40 και σιγουρα με τιποτα στα 60!!εξαλλου ενας control freak(που ειναι ενα κυριο χαρακτηριστικο ενος κυριαρχου) δεν θα μπορουσε να αφησει ποτε τον ελεγχο σε ενα αλλο ατομο!