Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. Socrates

Socrates New Member

2. Την σχέση μου όχι. Είμαι αυστηρά μονογαμικός και κτητικός.

3. daniela100

daniela100 FREE-DOM

4. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Αν για την υπό μου δεν μου καιγόταν καρφάκι ( γιατί είχα και υπό για τις οποίες δεν ένιωθα σχεδόν τίποτ' άλλο πέρα από "όρεξη" και σε κείνη την περίπτωση την λέξη σύντροφος δίπλα στο υπό, δεν την εκστόμιζα ούτε για πλάκα ).
    Και να πηδιόταν ταυτόχρονα με 45 σαμάνους της Καρελίας που μόλις γύρισαν από 3χρονο πνευματικό ταξίδι ( δηλαδή που "ξύπνησαν" από 3χρονη μαστούρα μέχρι τα μπούνια ) μέσα στις καύλες, δεν θα μ' ένοιαζε καθόλου.
    Ούτε θα μ' εξόργιζε, ούτε θα με καύλωνε, αλλά θα μου ήταν παντελώς αδιάφορο.
    Αν όμως για την υπό νιώθω κάτι αρκετά "δυνατό", να γούσταρα να την δω να παρτουζώνεται, θα γινόταν μόνο αν ο ήλιος έδυε στην Ανατολή.
    Όχι επειδή είμαι κτητικός ή ζηλιάρης.
    Απλά επειδή κάποια ελάχιστα πράγματα/ανθρώπους δεν τους μοιράζομαι.
    Αν εκείνοι θέλουν να μοιραστούν, η πόρτα μου είναι ανοιχτή, τα σκυλιά δεμένα, να είναι καλά και να μην μου γράφουν ( για να το τσακίσω στις παροιμίες χαχα )   

Last edited: 22 Δεκεμβρίου 2015
  5. χαχαχαχχχα... σε γουστάρω φιλαράκι, γιατί είσαι πιο χύμα κι από χύμα.
    Το πρώτο που υπογράμμισα μιλάει από μόνο του (ψάξε βρες 45 σαμάνους με αυτές τις προδιαγραφές....χαχαχα)

Το δεύτερο είναι η πιο χαριτωμένη αντίφαση που έχω διαβάσει. Αλλά, Τένεμπρα είναι αυτός. Ένας κόσμος από μόνος του..  

6. Tenebra_Silente

Χαχαχα, το πρώτο τι να σου πω. Μου είχε τύχει υ, για την οποία δεν έδινα δεκάρα τσακιστή.
    Και που είχε καταφέρει να γαμηθεί ταυτόχρονα με 36 φριουλάνους βοσκούς που ήταν τύφλα στην grappa χαχαχα.... 
    Ως προς το δεύτερο, αν το καλοσκεφτείς οξύμωρο δεν θα ήταν, απλά θέμα γούστου και ίσως ( μάλλον σίγουρα ) ναρκισσισμού.
    Απλά για όσο καιρό κάποια είναι μαζί μου, δεν γουστάρω να έρχομαι δεύτερος σε κανένα. Πριν και μετά από μένα, δεν με νοιάζει καθόλου.
    Μετά, sorry, σου δίνω το πιάτο μου, που κρατώ για σένα, μου δίνεις το δικό σου. Αν πεινάω, θέλω να είναι αρκετά γεμάτο για να με χορτάσει.
    Αν το περνάς κι αλλού, πιθανότατα δεν θα μου φτάσει. Δεν τίθεται θέμα ζήλιας, αλλά βιολογικών αναγκών χαχαχα. 
    Όλοι ένας κόσμος από μόνοι μας είμαστε φιλαράκο μου @peleas .
    Για μένα θ' ακούσεις τέρατα, καμία όμως δεν θα σου πει, ότι την ζήλευα, ή ότι ποτέ την "μάντρωσα".
    Ούτε καν εκείνες που ήταν αλήθεια "γίδια" κι αν μη τι άλλο θα ήταν στο φυσικό τους περιβάλλον χαχαχα.  

7. Καλέ μου φίλε, ο κάθε αυθεντικός άνθρωπος είναι ένας κόσμος από μόνος του. Οι υπόλοιποι είναι ημιυπαίθριοι χώροι κάποιων άλλων....χαχαχ

Κοίτα, κάποιοι και κάποιες αισθάνονται και λειτουργούν καλύτερα μέσα σε μαντρί. Οπότε χρειάζεται να έχουμε στο παλμαρέ μας και δεξιότητες τράγου...χαχαχαχ

8. AliceInChains08

AliceInChains08 100yrs of Solitude

@Tenebra_Silente

I'm not the jealous type, but what's mine is mine..

Δικός μου είσαι εσύ. Δεν καταλαβαίνω που είδε ο @peleas το οξύμωρο.

9. Tenebra_Silente

Εγώ που έχω φάει και τα κερατάκια μου, το τραγιλίκι το έχω σίγουρα χαχαχα ( άσε που για κάποιες είμαι η μετενσάρκωση του Πάνα. Τόσο "μάγκας" είμαι και δεν το ήξερα χαχα ).

Μωρέ ο/η καθένας/καθεμία ας λειτουργεί όπως θα του/της ταίριαζε καλύτερα.
    Για μένα Κυριαρχία και υποταγή δεν σημαίνει σε μαντρώνω, ούτε σε μπουντρουμιάζω.
    Και τις γυναίκες που ήθελαν βοσκό/δεσμοφύλακα, δεν τις ήθελα ποτέ δίπλα μου.
    Δε πάω να εξουσιάσω την καστανού μου καλύτερα?
    Μεγαλύτερη καύλα θα μου προσφέρει. Αν η άλλη δεν έχει τα "καρύδια", να με αντέξει.
    Αν δεν έχει ισχυρό χαρακτήρα, η όποια επικράτηση μου πάνω της θα ήταν άγευστη.
    Και κάποια που θα γούσταρε να παρτουζώνεται, ή που θα περίμενε να της δώσω εντολή, να πάει να παρτουζωθεί ( καλή δικαιολογία για χάρη της χαχα ),
    απλά δεν θα μου έκανε.
    Κάτι ξέρω εγώ που κρατάω τα "κόλπα" μου για κείνες που για μένα θ' άξιζαν.
    Αφού αν κάποια δεν κερδίσει πρώτα τον ανθρώπακα, μετά τον άνδρα, τον Κυρίαρχο δεν τον βλέπει ούτε ζωγραφιστό.
    Μένει στην επιφανειακή επαφή με τον Κυριαρχικό ανθρώπακα και ίσως τον άντρα, παρακάτω δεν πάει.

Ημιυπαίθριοι χώροι κάποιων άλλων και μάλιστα που θα είχαν και θέματα με την πολεοδομία χαχαχα...
    Έγραψες πάλι, υποκλίνομαι...  

10. χαχαχα... πάλι μπέρδεψα το οξύ μωρό με το οξύμωρο...

11. Tenebra_Silente

@AliceInChains08 ο @peleas είναι φιλαράκος και ήθελε να μου κάνει καζούρα χαχα.
    Είχε ήδη καταλάβει πολύ καλά, τι ήθελα να πω.  
    Πάντως συμφωνώ μ' αυτό που έγραψες.
    Θα προσέθετα μονάχα, για όσο καιρό θα ήθελε και κείνος/η να είναι "δικός/η μου".  

12. Iagos

Iagos Contributor

χαχχαχαχαχχαχαχαχ