Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος lovespanking, στις 2 Μαϊου 2012.

1. angel42

angel42 Regular Member

Λατρεύω τα σχήματα και τα τσουλιά... Α.

2. Μυθοπλαστης

Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

Θα θέλατε να δείτε την υποτακτική σύντροφό σας σε παρτούζα.
    Είμαι αφάνταστα παρτακιας , για ν το δεχτω αυτο... και εκει που εγω θα παω να ###### και να βαλω την γλωσσα μου καποια στιγμη.. ουτε ο θεος δεν αγγιζει..

3. nineta

nineta New Member

της πρότεινα και αν και ειναι πολλά χρόνια μαζι μου και μεγαλύτερη μου πήγε..βραδυ σε παραλία με δυο αγόρια φιλους.την κατάντημα που την έβλεπα,αλλα λειτουργούσε μηχανικά.παντα της το κάνω και μου αρέσει.και στρειτ να ήμουν θα ήθελα να έσπρωχνα τον δικό μου η θα σκηνοθετούσε φάση με μια φίλη μου ή με εραστή μου να το κάνουν να τους βλέπω.απιθανη αίσθηση.

4. θα ηθελα πολυ να την δω σε παρτουζα να της πηδανε ολες τις τρυπες......μονο η σκεψει με κ.............

5. ssmaster

ssmaster Regular Member

Δν θα ηθελα για κανενα λογο... Αντιθετα εμενα με βλεπω σε παρτουζα...ναι ναι ναι ειμαι παρτακιας

6. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

οχι δεν θα το εκανα,μια φορα της ειπα οτι εχω κανονισει να την μαστιγωσει κ μετα να την γαμησει καποιος κ μου πε .σκωτωσε με στο ξυλο δεν μπορω να το κανω .δεν θα γινοτανε σε καμια περιπτωση.η ευκερια δεν πηγε χαμενη την τιμωρησα πολλυ αυστηρα τα σημαδια δεν λεγανε να φυγουν10 μερες δεν ειχε βγει παραλια.μετα απο καιρο της ειπα οτι δεν το ενοουσα.αν δεχοτανε θα ετρωγε πιο πολλες

7. Brigitte

Brigitte Contributor

αρα γιατι της ειπες κατι τετοιο εφόσον δεν το εννοουσες?

8. no_Taboo

no_Taboo Αείκαυλος

Έτσι, ρε @afenthsbikys Το πήρες στα χέρια σου mindfuck και το εξύψωσες σε fuckedmind.

Κύδος.

9. afenthsbikys

για να δω πως θα αντιδρασει αλλα γουσταρα να υπαρχει αιτια για να τιμωριθει

10. Brigitte

Brigitte Contributor

αυτό μου μοιαζει λιγάκι με ελλειψη αυτοπεποίθησης και αναγκη για επιβεβαιωση...χαρακτηριστικα που δεν θα επρεπε να εχει ενας γνήσιος Κ..

11. Dark_Explorer

Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

Άκου να δεις, προτείνω κάτι πιο ντρέτο: "Γουστάρω να σε μαστιγώνω."

12. afenthsbikys

ok δικιο εχεις αλλα πρεπει να υπαρχει κ λιγο εγκεφαλικο παιχνιδι.