Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα καώ στην κόλαση διότι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 24 Ιανουαρίου 2011.

1. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

τον παπακαλιατη τι τον εχεις;;

2. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Καμια σχεση ουτε να τον φτυσω... . Νομιζω παντως οτι δεν ειμαι η μονη που εχω ζησει παρομοιο περιστατικο. Για καποια σαν εμενα ειδικα που παντα μου αρεσαν οι μεγαλοι αντρες ειναι συνηθισμενο το φαινομενο.
    Εξαλλου ο Παπακαλιατης γραφει με τοση <<φαντασια>> που τον κανει μεγαλο ταλεντο 

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Σεμνααα για τον Χριστοφοροοο!

4. Siren_Peisinoe

αχαχα καλα χιουμοριστικη ηταν η παρατηρηση μου...
    εγω θα παω στη κολαση γιατι τελευταια οπου πεφτει το ματι μου, τσουπ, 17χρονο.. δε λεει να παω φυλακη ομως !

5. Siren_Peisinoe

ναι μωρε με τον γαμικουλα ασε μας   τον ξερουμε τι ειναι μην ανησυχεις

6. t.n.b.t.

t.n.b.t. Αν δε φαντάζεσαι φωτιές με κάρβουνα μην παίζεις...

από τα 16 και πάνω δεν έχεις φόβο να σε πάνε μέσα...  

7. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Φυσικα και το καταλαβα οταν ηταν χιουμουριστικη η παρατηρηση σου βρε!!!
    Κι εγω τωρα τελευταια πρωτη φορα στην ζωη μου ορικοζομαι στα βιτσια μου, σκεφτομαι τον γιο της κομμωτρια μου...ενα τοσο αθωο, γλυκο και ντροπαλο 16χρονο...
    Για μενα αν ο αντρας πλεον εαν δεν εχει πατησει τα 45 δεν μου κανει κουκου με τιποτα... τελικα ειμαι ανωμαλη καλα μου τα λενε

8. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Γιατι γουσταρω cfnm με την αδελφη της και δεν μου μιλαει απο χθες.. Που της το πα

9. t.n.b.t.

καθόλου ανώμαλη δεν είσαι κι εγώ με διαφορά από δεκαετία και πάνω λειτουργώ.. εκτός κι αν είμαι κι εγώ ανώμαλη...   λες; μη μου βάζεις ιδέες...  

10. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ν
    Να περνας ή να σε περνουν;

11. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Εγω λεω πως ειμαι ανωμαλη επειδη παντα μου αρεσανε οι μεγαλοι αντρες, τωρα εχω βαλει στο ματι το πιτσιρικι που το μονο που ξερει ειναι οτι πουλι του το εχει για να κατουραει.... 

12. t.n.b.t.

αν περνάω εγώ μιλάμε για γυμνάσιο, οπότε να με περνούν...