Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα καώ στην κόλαση διότι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 24 Ιανουαρίου 2011.

1. libra

libra Regular Member

Κ γω μαζι

2.  
    ΥΓ. ετσι αφθορμητα και αθωα μουρθε το ασμα και το παραθετω....

3. SilentPower

SilentPower New Member

There's no chocolate, whisky or women in heaven .. .That's why we prefer hell ...

4. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Μπα, δεν παω κολαση. Το πολυ να περασω μια βολτιτσα για να κοψω "φαση" και μετα συνεχιζω τον δρομο μου για αλλου.  

5. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Θα καω γιατι απατησα δυο φορες τη πρωην σχεση μου.
    Τη πρωτη φορα την ομολογησα απο μονη μου αμεσως,την αλλη την εκρυψα αλλα την υποψιαστηκε και μ εσπρωξε να τη πω και την ειπα.
    Επειδη υπηρξε ειλικρινεια ομως μαλλον δε θα καω,γιατι η παραδοχη του λαθους χωρις δικαιολογιες ειναι ελαφρυντικο 
    Οπως στον αδερφοκτονο στη παλαια διαθηκη,δεχτηκε λιγοτερη τιμωρια απο τους γονεις του γι αυτον ακριβως το λογο 

6. slavenatasa2

slavenatasa2 New Member

Είμαι τόσο αμαρτωλή που και στην κόλαση Ρίσκο θα είναι αν θα με δεχτούν μην τους ξεσηκωσω χαχαχα!

7. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Καλα,
    αν δεν εχεις βλαψει κανενα χωρις να το θελει η να σου φταιει σε κατι, συμπεριλαμβανομενου του εαυτου σου,

δεν εισαι αμαρτωλη.  

8. Ampelofilosofos

Ampelofilosofos Regular Member

Η @Whip and Roses ειναι η πιο αμαρτωλη απο ολους μας, παρασερνει κι αλλους στην αμαρτια, εχει πρωτο τραπεζι πιστα στην κολαση.

9. slavenatasa2

slavenatasa2 New Member

Χμμμ οκ είναι βέβαιο θα καω και δεν θα μπορω να κάνω και τίποτα να γλιτώσω χεχεχεχε

10. ellianna

ellianna Regular Member

Διότι έχει πιο πολυ γούστο εκει!   

11. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Δειτε φαση που στο τελος θα ειμαι μονος στο παραδεισο  

12. Lady Nawashi

Lady Nawashi ...I'll whip your body and kiss your soul...

Kαλά δεν ντρέπεσαι εσύ; στο τέλος θα σε πιστέψουν και όχι τίποτε άλλο, μου αρέσει τα θύματα μου να είναι ανυποψίαστα!!  

Μην τον ακούτε ψεύδεται!

Αν είναι να καώ στην κόλαση θα είναι γιατί ο @na0505 δεν θα βρίσκεται πλέον μαζί μας