Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα καώ στην κόλαση διότι..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος kati, στις 24 Ιανουαρίου 2011.

1. Ermioni

Ermioni Regular Member

εγώ το μόνο που ξέρω είναι ότι αμαρτία εξομολογημένη...δεν είναι αμαρτία...οπότε κάντε ό,τι είναι να κάνετε και μετά όλοι εξομολόγηση στο @halkidikiotis  

2. ellianna

ellianna Regular Member

Ο παράδεισος είναι πολύ βαρετός!   

3. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

4. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

Εσύ αμαρτωλή πήγες για εξομολόγηση.....?

5. Ermioni

Ermioni Regular Member

εγώ αδελφέ ημών έχω άλλο εξομολόγο...πιο κοντινό...εσύ εξομολογήθηκες?νήστεψες κοινώνησες τούτη τη Κυριακή? έχε υπόψη σου ότι αν ''καβαλήσεις'' τις 3 Κυριακές ανευ των παραπάνω...αφορίζεσαι!

6. Kostas.V.

Εγώ όπως σου έχω ξαναπεί αδελφή ημών και να τα κάνω όλα αυτά παλι στην κόλαση θα πάω.....οπότε παίρνω όλες τις αμαρτίες εγω......

7. Ermioni

Ermioni Regular Member

αυτό θα πει αυτοθυσία...αδελφέ ημών μη ξεχνάς τούτο...όλοι μας θα λογοδοτήσουμε για τις πράξεις μας και τις δικές μας αμαρτίες όχι της γειτόνισσας...

8. Kostas.V.

Οκ γειτόνισσα......τα λέμε στο καζάνι λοιπόν.........

9. Ermioni

Ermioni Regular Member

στο ίδιο?  

10. Kostas.V.

Εσύ τι λες.......χαχαχα?

11. lotus

lotus Silence

Εγώ πάλι γιατί δεν το κλείνω το ρημάδι όταν πρέπει να μιλήσω χα χα

12. lotus

lotus Silence

Για να σε δεχτούν στην κόλαση πρέπει να πας και για μπριζόλες μετά μέρα που είναι!!!