Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα παραμερίζατε το D/s για μια καλή σχέση

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 19 Νοεμβρίου 2015.

1. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η αλήθεια είναι πως ούτε εγώ το βλέπω  
    Αλλά κάποιοι άλλοι άνθρωποι ίσως το βλέπουν αλλιώς και θα είχε ενδιαφέρον αν μοιράζονταν την εμπειρία τους μαζί μας...

2. margarita_nikolayevna

Ξέρω... Μεγάλη  
    Και ευελπιστώ να γίνει αν ενδιαφέρονται και οι υπόλοιποι συνομιλητές  

3. margarita_nikolayevna

Συμφωνώ απολύτως  
    Θα έλεγα ότι καλό είναι να το κάνουν όσοι το επιθυμούν τόσο όσο να ξέρουν τι απαιτεί.
    Ή όσοι πραγματικά και όχι μόνον φαντασιωσικά το θέλουν  

4. margarita_nikolayevna

Ένα ενδιαφέρον ερώτημα βέβαια είναι για ποιο λόγο θα χαρακτήριζε κάποιος βανίλα μια σχέση που δεν είναι...  

5. margarita_nikolayevna

Πόσο ενδιαφέρον θα του ήταν να το κάνει... είναι επίσης μια απορία (μου)  

6. Λύσανδρος

Λύσανδρος Hide' n' seek... Contributor

Ε, ξέρω εγώ? Εσύ τι λες να έκαναν @Madeleine Rk ? Να έπαιζαν PS4 ή απλά να συνδιαλέγονταν βαθυστόχαστα κοιτώντας το ταβάνι, σεμνά και χριστιανικώς προβλεπόμενα?  

...άσε που δεν υπήρχε τότε PS4...χα! χα!

7. Λύσανδρος

Εξαρτάται τη γυναίκα και την περίοδο που περνά κανείς @margarita_nikolayevna .

Για μερικές σου βγαίνει πάααρα πολύ να τις αρπάξεις από το μαλλί και να τις βάλεις κάτω να βελάξουν, δεν πα΄ να είναι οι θηριοδαμάστριες του Αττίλα (Σ.Σ.: αληγορία για...χιούμορ...ελπίζω...  , μην αρχίσει κανείς τις εξυπνάδες...  ),
    να λυσσάξεις από άγρια χαρά να το κάνεις για την ακρίβεια.  

Όπως επίσης για μερικές άλλες ταιριάζει να θέλεις να το υποστείς να γίνεις (σχεδόν, μην τρελαθούμε κιόλας) ό,τι θέλουν εκείνες στα χέρια τους, και ας είναι αιθέριες και εύθραυστες σαν μπουμπούκι, και να το φαντασιώνεσαι έντονα αυτό.  

Δεν υπάρχει κανόνας σε αυτό, δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον, τι να πω... Υπάρχει μόνο εσύ και τα άτομα απέναντί σου.  

8. Λύσανδρος

9. margarita_nikolayevna

Βρίσκοντας εκείνο το ωκεάνειο συναίσθημα;  

10. Λύσανδρος

Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ αγαπητή!

Εκείνο...

11. Λύσανδρος

...ρε γαμώτη...μόνο ένα like παίρνει το ποστ του κοριτσιού το ρημάδι...θέλω να χώσω κι άλλα!...

12. Μια ασύμμετρη σχέση δεν είναι αυτόματα d/s σχέση. Μπορεί οι εμπλεκόμενοι να μην έχουν ακούσει τίποτα περί βδσμ και η ασυμμετρία να είναι άτυπη.