Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα σας ταράξουμε στην ειλικρίνεια!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Amoreisa, στις 27 Νοεμβρίου 2020.

  1. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    1000 like
     
  2. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Συμφωνώ. Θέλετε να ακούσετε την αληθεια; Ναι αλλά μετά μην έχουμε κρίσεις, κρούσεις, συγκρούσεις, συγκινήσεις, δράματα και κλάμματα.

    Το έχω πει πολλές φορές στην ζωή μου «θα στο πω αλλά εσυ το ζήτησες»...αλλιώς άστο το θέμα στην θολούρα της ονειροφαντασιας. Σε αντίστοιχες καταστάσεις, λόγω του μαζοχισμού μου, καθησα, τα άκουσα, πλανταξα...και μετά συνήλθα. Αλλά είναι φορές που η ειλικρίνεια του Κ, είναι σαν σπαθί που χρααατς, περνάει μέσα στην κοιλιά...και μετά, με μια κίνηση βγαίνει και στην πλάτη. Αν το θες το ψυχολογικό χαρακίρι σου, ρωτα και ζητα ειλικρίνεια.  
     
  3. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Γι' αυτό ρωτάς μόνο όταν είσαι σίγουρη ότι μπορείς να αντέξεις οποιοδήποτε απάντηση  
     
  4. p0ltergeist

    p0ltergeist Regular Member

    Γενικότερο χαρακτηριστικό ατόμου θα το έλεγα, ασχέτως στάτους. Θυμήθηκα σε μία κουβέντα, την οποία έκοψα πριν καν αρχίσει, λέγοντας ευθέως το λόγο για τον οποίο δεν ήθελα να μπω σε αυτή τη συζήτηση (καθώς το αντικείμενό της μου ήταν αδιάφορο), μου έγινε η ερώτηση "είσαι σίγουρα υ;"
     
  5. Adigoni

    Adigoni New Member

    Ο Κ κατά τη γνώμη μου είναι απαραίτητο να είναι ειλικρινής ώστε να μην χάσει ποτέ το σεβασμό της Υ του. Δεν έχει να κάνει με θέμα αντοχής, ξεπερνάει τη σχέση. Αναφέρομαι στο ανθρώπινο του πράγματος. Είτε κανείς την αντέχει την αλήθεια είτε όχι πρέπει να μάθει να την ακούει, αντίστοιχα κι όταν ξέρεις ότι η αλήθεια σου θα πονέσει πρέπει να την πεις. Ξεκινώντας από τα απλά, καθημερινά στα πιο σύνθετα και προσωπικά. Όταν γνωρίζεις αληθινά τι έχεις απέναντί σου ίσως δεν σου αρέσει, ίσως πονέσεις, αλλά βραχυπρόθεσμα. Όταν ανακαλύψεις ένα ψέμα δεν το ξεπερνάς ποτέ.. Ειδικά στην σχέση Κ με Υ όπου ενυπάρχει μια ποιότητα ανώτερη ακόμη και από αυτήν της αλήθειας. Εμπεριέχει μια αυθεντική και ουσιαστική ένωση. Σε ότι ανώτατο, αναγκαίο το αληθές...
     
  6. cadpmpc

    cadpmpc Contributor

    To πιο σύντομο ανέκδοτο είναι μια λέξη: η λέξη "αλήθεια" (επί παντός)...
    Η έκφραση "η αλήθεια μου/σου'του/της/μας/σας/τους" μπορεί να έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον μεταξύ ανθρώπωνε και σε αυτή την προσέγγιση η ειλικρίνεια είναι το μήνυμα, δεν είναι υποχρεωτικό να παράγει πληροφορία, ερμηνεία παράγει, πα να πει "αν μάς κάθεται ΟΚ", αν όχι "πυρ κατά βούληση"...
     
  7. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Κι σε ρωτάει Αυτός και πρέπει να αντέξεις εσυ την ειλικρίνεια σου; Όχι νομίζετε είναι απλά τα πράγματα...αν είσαι ανώμαλος, είσαι ανώμαλος τέλος...μέχρι και το τελευταίο γαμωμοριο...
     
  8. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Αν σε ρωτάει σημαίνει ότι μπορεί να διαχειριστεί οποιαδήποτε απάντηση... Οπότε... απαντάς  
     
  9. Brt

    Brt #ολαπολυ

    Αυτος/Αυτή φυσικά και μπορεί. Το υπό δεν μπορεί την δικη του αληθεια...άσε άσε @sapfw μου...μην σου τυχει. Μην σου τυχει!  
     
  10. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Και την αλήθεια του υ, Αυτός/Αυτή τη διαχειρίζεται... Have faith  
     
  11. iolanda

    iolanda Contributor

    Κι εγώ το έχω κάνει, αλλά το συγκαταλέγω σε θετική επιρροή από Κ άτομα στη ζωή μου.
    Είστε σίγουρος πως δεν συνέβη και σε εσάς το ίδιο;  
     
  12. ἀστράρχη

    ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

    Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από την ελπίδα, εκτός ίσως από την ελπίδα που βασίζεται σε μια λανθασμένη αντίληψη ή σε παραθυρακια που δεν έχουν ξεκαθαριστεί επαρκώς.

    Whatever it is, is always better than anything that can mislead you και κυρίως να σε κανει mislead από αυτό για το οποίο είσαι εκεί να κάνεις.

    Προσωπικά και κλαίω και στεναχωριέμαι με πολλά πράγματα, η ωμή αλήθεια με βοηθάει περισσότερο στο να ανταπεξέλθω σε αυτό που μου ζητείται. Δεν ξέρω αν έχει τόσο σημασία να πούμε για το πως με κάνει να νοιωθω αλλά πώς τελικά με κάνει να λειτουργώ και να κάνω cope.