Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θα τον/την κλέψω!!!

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 27 Μαϊου 2009.

1. gaby

gaby Guest

Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Αξιολογική κρίση δεν θα έκανα, για το αν είναι καλό ή κακό, φθορά πολύ μεγάλη για τον τρίτο μάλλον θα είναι αν αυτός κινείται σε αυτή τη λογική, ενώ πιθανά να κυλήσει πολύς αβέβαιος και σκληρός χρόνος μέχρι να επιτευχθεί το ποθούμενο.

2. Durcet

Durcet In Loving Memory

Θα σου φέρω ένα (ολίγον τι άσχετο) παράδειγμα. Στον κήπο της οικοδομής όπου μένω συχνάζουν κατά καιρούς κάτι γατιά. Είναι πεινασμένα, ενίοτε νιαουρίζουν ή ακόμα και πλησιάζουν τους ενοίκους, αποζητώντας στο να λάβουν τροφή. Αν, λοιπόν, εγώ ή κάποιος άλλος τα ταΐσει έχει καλώς (γι' αυτά). Θα πάρουν αυτό που αποζητούσαν και κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουν να κατοικοεδρεύουν εκεί. Αν όμως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι ένοικοι της πολυκατοικίας αδιαφορήσουμε για την παρουσία τους, το πιο πιθανό είναι να φύγουν σύντομα και να τριγυρίζουν από δω κι από 'κει αποζητώντας αυτό που θέλουν. Εμείς, όμως, θα έχουμε γλιτώσει από την παρουσία και τα νιαουρίσματά τους.

Έτσι γίνεται και με το τρίτο άτομο που προσπαθεί να μπει σε μία σχέση. Μπορεί να ζητά όση τροφή για τον εγωισμό του θέλει. Δεν υπάρχει τίποτα το μεμπτό σ' αυτό. Το αν θα πάρει την "εγωτροφή" του, είναι θέμα του συντρόφου σου και κατ' επέκταση δικό σου. Αν η σχέση έχει προβλήματα, τότε ίσως ο σύντροφός σου να είναι πρόθυμος να κοιτάξει το τρίτο άτομο, ν' ασχοληθεί μαζί του, ακόμα και να σ' εγκαταλείψει. Αν όμως έχει γερές βάσεις, τότε δεν υπάρχει αυτός ο κίνδυνος. Κι ας νιαουρίζουν όσο θέλουν τα γατιά...

Υ.Γ. underherfeet, εννοείται πως δε με πείραξε. Το αντίθετο θα έλεγα  

Last edited: 27 Μαϊου 2009
  3. MindMaster

MindMaster Contributor

Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Ούτε κι εγώ θα κρίνω αξιολογικά (ίσως ούτε καν λογικά) το κατά πόσο είναι καλό ή κακό γιά τον τρίτο, ν' αποδυθεί σε μιά τέτοια προσπάθεια. Υποθέτω πως εξαρτάται από το πόσο πολύ ποθούμενο είναι το "ποθούμενο", όπως άλλωστε απ' αυτό εξαρτάται και το γιά πόσο "αβέβαιο και σκληρό χρόνο" θ' αντέξει...

4. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Δεν ειναι ηθικο το θεμα
    εξαρταται απο το ποσο "γατος" ειναι ο γατος. (κατα ην παραβολη του Ντυρσ-Αι-σωπου...  )

5. elfcat

elfcat . Contributor

Νομίζω ότι όταν χρησιμοποιουνται εκφράσεις "κλέβω" αναφορικά με ανθρώπους, έχουμε όχι μόνο από τον κλέφτη πιθανόν εγωισμό αλλά και από τον νοικοκύρη... άρα ας πρόσεχαν αμφότερα τα μέρη... (ήτοι ο κλέφτης και ο ιδιοκτήτης). Το πράγμα πάλι μπορεί να χαίρεται και να απολαμβάνει...

Εγώ το μόνο που θα φοβόμουν να μου κλέψουν είναι το πορτοφόλι...

6. thaleia

thaleia Contributor

Όμοιος τον όμοιο γύρευε, πουτάνα την πουτάνα, κι ο κερατάς τον κερατά να περπατούν αντάμα.

7. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

A, εγώ το ξέρω αλλιώς:
    πούστης τον πούστη αγαπά, πουτάνα την πουτάνα, κι ο γιώργος ο κωλομπαράς όλους τους παίρνει σβάρνα.

8. thaleia

thaleia Contributor

πω πω!!! πως παρεσυρθην και εξεφρασθην ουτως?

ομοιος ομοιω αει πελαζει ηθελον ειπειν....  

9. JokerGemini

JokerGemini Regular Member

ΓΑΜΩΤΟ !!!
    Πεοθηλαζει διαβαζα!!!
    Διαολε χωρισα και κανουν πουλα τα ματια μου βαθεια μεσα σε χειλια!!!

Αχ ρε Troll τι με κανεις τι με κανεις για !!!      

10. Maley

Maley Contributor

αλλαξωκολιες παιδια μου..

11. ShyMistress

ShyMistress Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Θα τον/την κλέψω!!!

Xαχα, κι εγώ το ίδιο διάβασα! (αλλά δεν είμαι χωρισμένη  )

12. Lady_Dementia

Lady_Dementia DemonLure the Seductive Contributor

Ο άνθρωπος μίλησε και τα είπε ολα!  

Αν η σχέση μου δεν έχει ρωγμές,δεν μπορεί να μπάζει νερά.
    Για τις ρωγμές αυτές,υπεύθυνοι είναι τα ίδια τα μέλη της σχέσης και κανείς εξωγενείς παράγοντας.

Καμιά τσαμπερδόνα δεν ευθύνεται αν μου κλέψει το αίσθημα. I should have known better!