Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Γυναικεία Κυριαρχία' που ξεκίνησε από το μέλος underherfeet, στις 31 Ιανουαρίου 2012.

1. Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Πάρε το ρεπ από εδώ, γιατί δεν με αφήνει το σύστημα.

2. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

Εδω θα γράψω και για τα δυο νήματα περί πηδήματος αφέντη/ρας.

Θέλετε να γαμήσετε τον αφέντη σας αφου το γουστάρει αυτός ασχέτως αν είναι πισωγλέντης ή προστατογλέντης;...  Γαμήστε τον!

Θέλετε να γαμήσετε την αφέντρα σας αφου το γουστάρει αυτή;(αυτήν και αν πρέπει να την γαμήσετε μιας και είναι θηλυκό... ). Γαμήστε την!

Γιατί το λέω αυτό; Γιατί επιτέλους, ακούω τους bdsmers να μιλάνε ότι θέλουν να κάνουν sex..., ασχέτως πως, πού σε ποιον/α και με ποιον τρόπο θα το κάνουν.  

Πέραν της πλάκας.

Μίλαγα προχθές με κάποιους/ες vanilla swingers, αλλά και bdsmers swingers, (δεν είναι στο φόρουμ ενεργά μέλη αλλά επισκέπτες) και μου έλεγαν ότι: "σας λέμε ανώμαλους όχι γιατί τρώτε ή δίνετε ξύλο, αλλά γιατί γράφετε στα φόρουμ ότι στις D/s και M/s σχέσεις δεν είναι απαραίτητο το sex ή ότι και να μην κάνεις καθόλου sex δεν υπάρχει πρόβλημα, αν είναι δυνατόν σε ενα ερωτικό χώρο να μην υπάρχει sex" τα συμπεράσματα δικά σας!
    Νηματοθέτη, sorry αν βγήκα εκτος θέματος.

Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2012
  3. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Σ ευχαριστώ πολύ  
    τιμή μου.

4. Απάντηση: Θελει να Την γαμησω..Την κανει αυτο λιγοτερο Αφεντρα ?

To BDSM δεν είναι μόνο ερωτικός χώρος.Ας σταματήσουμε να κρίνουμε όσους δεν κάνουνε οτι εμείς.

5. MasterPerris

Αγαπητή μου μικρή Σινιόρα...,τι άλλο θα μπορούσε να είναι εκτος από ερωτικός χώρος;

Το bdsm κατ΄ εμε είναι εγκεφαλικά και σωματικά ερωτικός χώρος, που περιλαμβάνει sex μέσω κυριαρχίας, υποταγής, σαδισμού και μαζοχισμού.

Αν δεν υπάρχει sex κάτι δεν παει καλά και αν αυτο συνεχίζεται επί μεγάλο χρονικό διάστημα (αποχή απο το sex) τότε γίνεται μία αρρωστημένη κατάσταση που χρήζει βοηθείας από ψυχολόγο. Άποψή μου!

Και επειδή σε συμπαθώ Σινιόρα, ασχέτως αν συμφωνούν οι απόψεις μας ή όχι, δικό σου αυτό!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

@MasterPerris φιλικότατα θα ήθελα να σου εκφράσω πως ειλικρινά αδυνατώ να κατανοήσω την συνεχή επανάληψη που γίνεται αναφορικά με τη σημασία του σεξ στο βδσμ.

Εσύ ο ίδιος έχεις γράψει τόσες φορές πως ο καθένας είναι ελεύθερος να ζει όπως του ταιριάζει και δεν υπάρχει λόγος να προσπαθεί κάποιος να πείσει πως το δικό του είναι ορθότερο από εκείνο του άλλου.

Κι όμως αυτό έρχεσαι και κάνεις συνέχεια, στη συγκεκριμένη περίπτωση στο θέμα του σεξ.
    Με διάφορους τρόπους και σε διάφορα νήματα, λες εγώ πιστεύω πως το σεξ είναι η πεμπτουσία του βδσμ και οι άλλοι που λένε κάτι άλλο δεν ξέρουν τι τους γίνεται και να! Συμφωνούν μαζί μου και οι φίλοι σουινγκερς…

Μα και το σεξ στη διαφορετικότητα κατατάσσεται!
    Κάποιοι είναι στο βδσμ για να κάνουν σεξ και κάποιοι έχουν άλλες ανάγκες ως προτεραιότητα.

Γιατί σου είναι τόσο δύσκολο να δεχτείς πως εσύ τα βλέπεις έτσι και καποιοι αλλοι τα βλεπουν αλλιως και συνεχώς επιμένεις να προπαγανδίζεις εμμέσως πλην σαφώς πως οσοι δεν βλεπουν το βδσμ οπως εσυ δεν είναι καν άξιοι να φέρουν τον τίτλο του βδσμερ?

Σε τι σε ενοχλεί αλήθεια αν κάποιοι δεν θεωρούν το σεξ την πεμπτουσια του βδσμ?

Προσωπικά λατρεύω το σεξ σε καθε του δυνατή μορφή.
    Είμαι πανηδονίστρια.
    Αλλά για μένα δεν είναι αυτός ο λόγος που κάνω βδσμ.
    Για μένα υπάρχουν κι άλλες ηδονές πέραν του σεξ, όπως ηδονή μέσα από την Κυριαρχία/υποταγή του μυαλού.
    Και είμαι βέβαιη επειδή έχω γνωρίσει άλλα άτομα, των οποίων οι ηδονές τους αφορούν άλλα πράγματα, πως στην τελική ο καθένας βρίσκεται κάτω από την τεράστια ομπρέλα που λέγεται BDSM, σε κάποια από τις υποκατηγορίες του, για να καλύψει τις ανάγκες του με τους τρόπους που ταιριάζουν καλύτερα στους ίδιους και όχι για να μοιάσουν στην λάρα ή στον MasterPerris.

Γιατί επιμένεις ειλικρινά δεν κατανοώ, ιδιαίτερα όταν κανείς δεν σου λέει εσένα είναι κακό, γελοίο ή μη βδσμ να επιθυμείς αυτό που επιθυμείς?
    Νιώθεις την ανάγκη να κάνουν και να αντιλαμβάνονται όλοι το βδσμ όπως εσύ για κάποιο λόγο?

Ειλικρινά προσπαθώ να κατανοήσω!

Το βδσμ είναι ένας ερωτικός χώρος αναμφισβήτητα.
    Δεν είναι όμως για όλους ένας απλός χώρος εναλλακτικών σεξουαλικών πρακτικών.
    Το ερωτικό κάποιοι το αντιλαμβάνονται διαφορετικά.

Κάποιος τρώει κάτι γιατί πεινά και κάποιος τρώει μόνο γκουρμέ και κάποιος δεν τρώει καθόλου κ.ο.κ.

Έχεις την εντύπωση πως ακυρώνει κάποιον από όλους η διαφορετικότητα και είναι ανάγκη να διαμορφώσουμε όλοι τις ίδιες γευστικές απολαύσεις?

Υπάρχουν τόσες υποκατηγορίες στο βδσμ, είναι πραγματικά δυνατό να θεωρείς πως όλες οι κατηγορίες έχουν ή πρέπει να έχουν τα ίδια γούστα, τις ίδιες ανάγκες?

Κανείς δεν προσπαθεί να ακυρώσει αυτό που εσύ κάνεις ως μη bdsm.
    Είμαι πεπεισμένη πως σ αυτό το οποίο κάνεις είσαι πραγματικά πολύ καλός.
    Κάποιοι άλλοι όμως δεν γουστάρουν να κάνουν με τον ίδιο τρόπο τα πράματα και όμως και ζουν και απολαμβάνουν το δικό τους βδσμ που μπορεί και να μην έχει το σεξ ως κεντρικό του άξονα, αλλά τον ερωτισμό σε διαφορετικές μορφές!

Γιατί δεν το δέχεσαι αυτό ειλικρινά θα ήθελα να μάθω.

@underherfeet συγνώμη για το ίσως (αν και το βρίσκω πολύ σχετικό) offtopic, απλά ειλικρινά από τότε που ξανάρχισα να διαβάζω κάποια άτομα μου κάνουν εντύπωση κάποιες επαναλήψεις και πραγματικά ως ερασιτέχνης μελετητής της ανθρώπινης φύσης αναρωτιόμουν που άραγε να οφείλεται αυτή η εμμονή κι αποφάσισα να ρωτήσω αντί να κάνω εικασίες και να καταλήγω ίσως σε λανθασμένα συμπεράσματα  

7. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Λάρα, Πέρρη, εκφραστείτε ελεύθερα.
    Αφ' ενός δεν τα θεωρώ εκτός θέματος - εντελώς - όσα λέτε, αφ' ετερου στο νήμα μου δεν υπάρχουν πρωτόκολλα και περιορισμοί!  
    (Πως θα πιάσω τον στόχο μου - τις 60 σελίδες ντε - άλλωστε , μπουχαχά)

Επί της ουσίας,
    Το θέμα δ ε ν είναι ποιός η ποιά στραπονάρει ποιόν η ποιά.
    Το θέμα είναι ποός έχει τον έλεγχο .
    Τι γουστάρει να κάνει η να του κάνουν , το στραπονάρισμα εν προκειμένω, δικό του ζήτημα. δεν έχει να κάνει με την κυριαρχικότητα του, αλλά με την κυριαρχικότητα κατά πως την φαντάζεται το υποτακτικό μέρος, που φοβούμαι πως σχετίζεται άμεσα με όρια της υποτακτικότητας του και κατά πόσον αυτή μπορεί να υπερβεί κάποια κλισέ.
    Αυτό δεν σημαίνει οτι είναι κακό να τίθενται αυτά τα όρια, αντίθετα, καλό είναι , και ακόμα καλύτερο να συζητιούνται και να ελαστικοποιούνται η να υπερβαίνονται , αν είναι εφικτό.
    Αν όχι , πάλι φίλοι θάμαστε. Ετσι κι αλλιώς δεν δεν κάνουν όλα τα Κ με όλα τα υ... 

8. gaby

gaby Guest

Εξήντα σελίδες θέλεις, είπες, underherfeet; για να δούμε, τι μπορούμε να κάνουμε  

Δεν θα μπορούσα να αυτοπροσδιοριστώ ως οτιδήποτε σε έναν άντρα προκειμένου αυτός να με γαμάει όποτε θέλω να γαμηθώ γενικώς, που ποικίλει από τρις την εβδομάδα ως άπαξ του μηνός. Θα βρισκόμουν να είμαι service top ή service ό,τι θέλει αυτός σε χρόνο μηδέν. Ή απλά μια looser.

Πρωταγωνιστής στο θέμα δεν είναι το φαντασιακό κανενός, αυτό δουλεύει στα παρασκήνια, ούτε τα στάτους καν, άμεσα.

Αυτό που κυβερνά εδώ πέρα είναι μια στύση και από το ποιος διαχειρίζεται κατ αρχήν αυτή τη στύση κρίνεται αν ο τίτλος Αφέντρα έχει αντίκρισμα στη συγκεκριμένη περίπτωση και πόσο.

Ετεροπροσδιορισμός καραμπινάτος δηλαδή ...  

9. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Εγώ πάντως αυτή τη φορά είμαι με τον MasterPerris από την άποψη ασχέτως αν δέχομαι ότι μπορεί να υπάρξει διαχωρισμός του BDSM από το Sex, ο ίδιος ο διαχωρισμός αυτός, μου φαίνεται αλλόκοτος και ακατανόητος.

10. Alexkat

Alexkat Contributor

H στύση απ' όσο γνωρίζω είναι καθαρά αντρική λειτουργία.

Μόνο η στύση κυβερνά λοιπόν εδώ μέσα ?

Με την γυναικεία καύλα τι γίνεται ?

11. MasterPerris

@lara, κατ΄ αρχάς θα πρέπει να σου πω ότι χαίρομαι που μετά από συνεχόμενες επιθετικές κόντρες προς εμένα, επιτέλους κάνεις διάλογο σε κόσμιο ύφος με τον συνομιλητή σου ασχέτως αν συμφωνείς ή όχι με τις απόψεις του. Αυτό δείχνει ότι έχεις κάνει μεγάλη πρόοδο στα επικοινωνιακά σου και μπράβο σου!  

Πάμε στο θέμα μας τώρα.

Είναι συνεχείς, γιατί είναι συνεχείς και η επαναλήψεις στην αναφορά ότι το sex στο bdsm δεν είναι απαραίτητο, εκεί επάνω λοιπόν εκφράζω και εγω την άποψή μου, δεν την επιβάλλω όμως σε κανέναν είναι κακό αυτό;

Και συνεχίζω να το λεω, γιατί η ελευθερία των άλλων απλώνει την δική μου ελευθερία στο άπειρον, απλά εχω το δικαίωμα να εκφράζω τις απόψεις μου και αυτό κάνω σε διάφορα νήματα χωρίς όμως να κατακρίνω τις άλλες απόψεις.

Εδω αγαπητή μου, τα λες όπως θέλεις εσύ και όχι οπως τα λεω εγώ, ναι, δεν αρνούμαι να πω πως γράφω οτι το sex είναι ένα απο τα βασικά στοιχεία στο bdsm, γιατί πραγματικά πιστεύω ότι ερωτικός χώρος χωρίς sex = αρρωστημένος χώρος, γιατί τι πιο όμορφο από το sex με όποιον τρόπο και αν γίνεται αυτό; Άποψή μου.

Όμως, δεν έγραψα πουθενά ότι αυτοί που δεν κάνουν sex δεν ξέρουν τι τους γίνεται ή ότι συμφωνούν ή οχι μαζί μου οι swingers, μεταβίβασα αυτά που μου είπαν, θα σε παρακαλέσω λοιπόν να μην λες πράγματα που δεν έχω πει.

Είμαι της άποψης ότι το sex είναι βασική ανάγκη ενος υγειες ανθρώπινου οργανισμού, όπως είναι βασική ανάγκη η τροφή, το νερό κ.λ.π., οπότε κατ΄εμε δεν κατατάσσεται στις διαφορετικότητες, εκεί επάνω στηρίζω και την άποψή μου για την έλλειψη του sex στους ερωτικούς χώρους. Γιατί όταν αρνείσαι το sex, είναι σαν να αρνείσαι να φας ή να πιεις νερό, αυτό ορισμένες φορές μπορεί να συμαίνει ότι υπάρχει πρόβλημα οργανικό ή ψυχολογικό ή δεν ξέρω τι άλλο.
    Γι΄ αυτό πιστεύω ότι οποιοσδήποτε ερωτικός χώρος χωρίς sex = αρρωστημένος χώρος, γιατί ναι, με συναρπάζει και μάλιστα από πολύ μικρή ηλικία το bdsm εγκεφαλικά και σωματικά, αλλα το να κυριαρχώ και να βγάζω τον σαδισμό μου σε μία υ χωρίς να κάνω sex μαζί της, είναι σαν να τρώω ψαρόσουπα...χωρίς ψάρι...

Σωστά, ίσως όμως κάποιοι/ες να είναι στο bdsm γιατί ο χώρος αυτός καλύπτει κάποιες αδυναμίες τους..., δεν είναι κακό, κακό είναι να παραμυθιάζεις τον άλλον/η με τάχα πρωτόκολλα του χώρου, ενω στην ουσία δεν είναι ο λόγος αυτός για την αποχή στο sex.

Χα χα χα, προπαγανδίζω; Εγώ; Μπράβο μου!!!  
    Αγαπητή μου, σου είπα μην λες πράγματα που δεν εχω πει, κατ΄ αρχας δεν υπαρχουν τίτλοι σε κανέναν ερωτικό χώρο, απολαύσεις και ηδονές υπάρχουν όχι τίτλοι, οπότε για ποιους τίτλους μιλάς;

Εμένα τίποτα δεν με ενοχλεί, δεν ξέρω όμως αν ενοχλούνται κάποιοι από τις απόψεις μου περί sex στο bdsm...

Μια χαρά!
    Αλλά τότε γιατί όλο αυτό;

Χαίρομαι που δεν βγάζεις το sex εξω από τις άλλες ηδόνες που σου χαρίζει το bdsm, το ίδιο κάνω και εγω ασχέτως σε ποια βαθμίθα ηδονής το βάζω εγω ή εσυ, απλά η ένσταση μου είναι όταν διαβάζω ότι στο bdsm δεν χρειάζεται καν το sex, όχι σε ποια βαθμίδα ηδονής το βάζουν.

Δικό τους θέμα!
    Αλλά, ο τρίτος αν συνεχίσει για πολύ καιρό να μην τρώει καθόλου, σίγουρα σε λίγο θα εχει σοβαρό πρόβλημα...
    Ακόμα το να μην τρώει καθόλου πάλι με βάζει σε σκέψεις...ότι ίσως έχει πρόβλημα με το στομάχι του... 

Όύτε και εγω ακυρώνω κανέναν, την άποψή μου λεω.

Ακου αγαπητή μου, για να το κλείσουμε εδώ, δεν με ενδιαφέρει και δεν με αφορά αν ο άλλος/η την βρίσκει με ή χωρίς sex, εμένα με ενδιαφέρει πως θα περνάω καλά εγώ και τα άτομα που συναναστρέφονται ερωτικά μαζί μου, και ξαναλέω λοιπόν ότι για εμένα δεν νοείται ερωτικός χώρος χωρίς sex, δεν με αφορά τι πιστεύουν οι άλλοι/ες περι sex στο bdsm.

Πιστεύω να έγινα κατανοητός τώρα.

Όπως και να έχει πάντως, χάρηκα που κάναμε διάλογο εμεις οι δύο σε κόσμια πλαίσια!

Last edited: 2 Φεβρουαρίου 2012
  12. happyhellcat

happyhellcat Regular Member

Εγώ ένα πράγμα δεν έχω καταλάβει με τις 2 απορίες "Αν Τον/Την γαμήσω Τον/Την κάνει αυτό λιγότερο Αφέντη/Αφέντρα". Δηλαδή, ο υποτακτικός που ρωτάει, αν πουν όλοι οι υπόλοιποι "ναι" τότε θα πάει στον/στην Κ του και θα πει "σόρι αλλά στο φόρουμ είπαν ότι είστε λιγότερο Κ, άρα εγώ την κάνω, γεια σας"; Ή αν πουν οι υπόλοιποι "όχι" θα κοιμάται ήσυχος τα βράδια;
    Το θέμα δεν είναι να περνάνε όλοι καλά; Αν ο/η Κ θέλει και να τον δίνει και να τον παίρνει και του υποτακτικού του αρέσει,το θέλει, μπλα μπλα μπλα, τότε πού το πρόβλημα; Θα χαλάσουν αυστηρά καθορισμένες γραμμές; Αν ο καθένας ξέρει ποια η θέση του, τότε Δεν νομίζω  
    Οπότε, για μένα, αν σας το ζητήσουν, πηδάτε ελεύθερα