Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    MasterDO,

    κατανόησα τη σπουδή σας να γράψετε κατευθείαν ώστε να καλμάρουν τα πνεύματα και να συνεχιστεί ο διάλογος όταν ο Anacreon απειλούσε - να βρω μόνον ποιός κερατάς σας έσβησε εκείνο το ποστ 

    Κοντολογίς, όποιος θέλει να παίζει στην Ευρώπη, δεν χρειάζεται "στημένους" διαιτητές να παγώνουν το παιχνίδι...

    Dream

    ΥΓ. Δεν έχω απαντήσει ακόμη σε σας, επειδή σας έχω πάρει σοβαρά - μη μου το χαλάτε 
     
  2. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    καλώς αγαπητοί DreamMaster και elfcat, τυχερό σας βρίσκω για τα πιάτα με την ευκαιρία γιατί εγώ είμαι στο γραφείο μου και κολυμπάω σε βρώμικα κύματα το ίδιο θα κάνω και αύριο.

    Ευχαρίστως να απαντήσω μόλις έχω χρόνο, ναι αγαπητέ εννοώ τι εννοείτε με την εκπαίδευση μόνο που η εκπαίδευση σκλάβας δεν είναι ακριβώς Κυριαρχία και η σχέση εκπαίδευσης δεν είναι ακριβώς σχέση Κυριαρχίας υποταγής και εν τέλει, όχι πως αφορά κανέναν αλλά είμαι η μόνη γυναίκα που γνωρίζω που χαίρομαι ότι μεγαλώνω και αλλάζω. Τα υπόλοιπα σύντομα  

    Εικάζω ότι θα ήσουν πολύ μέτρια παίκτρια ναυμαχίας elfcat, έχεις την τάση να νομίζεις πως χτύπησες ναυαρχίδα και δεν έχεις πιάσει τις συντεταγμένες ούτε καλαμαριού. Εικάζω πως αυτό συμβαίνει επειδή σκέπτεσαι σχηματικά. Εμένα δεν με πειράζει πάντως, την καλημέρα μου  

    Υποσημείωση: για εκείνα εκεί τα βίαια και επεκτατικά και χωροκατακτητικά και για τον αήθη και για τον φαλλό και τον Φαλλό και τον δρόμο προς τη Δαμασκό επιθυμώ να συζητήσω και μη χαλιέστε με ανοησίες δαπέδου, αλλά και για λίγα άλλα αν χρειάζεται μπορώ να δώσω διευκρινήσεις...
     
  3. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Έγραψα
    Διάβασε σε παρακαλώ την υπογράμμιση και πες μου που εξαιρώ τη lara [E-p], την tender_lilly, τον underherfeet ή ακόμα κι εμένα τον ίδιο.

    Έγραψες "ταμπέλες" και θυμήθηκα το "η διείσδυση είναι κυριαρχική πράξη"

    Το αστείο ξέρεις ποιο είναι; Ότι εγώ και κάποιοι άλλοι ήμασταν που αντιδρούσαμε σε μια ταμπέλα που κότσαρες εσύ και κάποιοι άλλοι στη διείσδυση. Αλλά είπαμε, είναι κακό πράγμα όταν οι άλλοι βάζουν ταμπέλες.

    Αφού δε σε αγγίζει τότε προς τι όλο το κατεβατό;
     
  4. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Εδώ είμαι και μην ανησυχείτε, την επόμενη φορά που θα γράψετε κάτι άξιο σχολιασμού, θα το απαντήσω.
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2012
  5. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Άριοχ, λυπάμαι που θα σου το ξαναπώ. Σύμφωνα με τα παραπάνω, η πλειοψηφία της νομενκλατούρας, όπως ε σ ύ την ορίζεις και αποδέχτηκα γιατί δεν τραβάω ζόρια με τους ορισμούς, συμφωνεί μαζί σου. Και άρα αυτό που είπες και υπογράμμισα ΔΕΝ στέκει νοηματικά. Η νομεκλατούρα του φόρουμ κατά πλειοψηφία λέει, ότι το σταπονάρισμα δεν είναι πράξη κυριαρχική. Μια μειοψηφία, όπως ο Ντριμ και εγώ λέμε ότι είναι. Ποια νομενκλατούρα πρέπει να ακούσουν τα νεούδια, (αφού τα τρίσμοιρα πρέπει να μαθαίνουν από τους παλιούς, κατ εσέ).


    Πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβεις, έστω κι αν αυτό σε στριμώχνει, ότι ταμπέλες έχουν οι άνθρωποι αν κάποιοι τους της βάζουν, Οι πράξεις έχουν ιδιότητες και χαρακτηριστικά. Μην μπερδεύεις τους ανθρώπους με τις πράξεις. Το ότι μια πράξη είναι κυριαρχική, προσδιορίζεται από έναν επιθετικό προσδιορισμό που απορρέει από τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά της, δεν περιέχει αξιολογικό χαρακτηρισμό (ταμπέλα) εκτός αν θρησκεύεσαι. Για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά μιας πράξης, μπορούμε να συζητάμε όσο θέλεις, για τις ιδιότητες και τα χαρακτηριστικά ανθρώπων που δεν γνωρίζεις/ω/ουμε/ετε/ουν καλό είναι να σωπαίνουμε. Και σταμάτα να μιλάς διαρκώς με όρους καλό το ένα κακό το άλλο, τουλάχιστον όταν μιλάμε μαζί.

    Απάντησα αναλυτικά γιατί επί ματαίω όσο και να προσπαθώ, συνεχίζετε να με καλείτε, ως πρόσωπο, σε σενάρια που δεν γουστάρω να παίζω. Ακόμη ελπίζω ότι θα το καταλάβεις εσύ ή όποιος άλλος.

    Ορθώς εικάζεις. Δεν έχω ιδέα από ναυμαχία. Ξέρω όμως καλό σκάκι, αν αυτό βοηθάει σε κάτι.

    Όποτε θέλεις για τα άλλα να μιλήσουμε, δε σταματήσαμε άλλωστε να συζητάμε. Μόνο ένα hint από εμένα προς εσένα μιας και αναφέρθηκες. Θα τον μαλώσω τον γνωστό λεξικογράφο για την έννοια του "αήθη". Όλο με συμβουλεύεται και μετά πάει και γράφει ό,τι του καπνίσει ο αθεόφοβος και τώρα πρέπει να το μαζέψω εγώ.
     
  6. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Επί του θεωρητικού του BDSM, ΚΑΜΙΑ. Έγινα σαφής τώρα;

    Κάθε καινούριος έρχεται εδώ μεταξύ άλλων και για να μάθει. Το αν είναι καλό ή κακό αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Αυτό που έχει σημασία είναι το γεγονός καθαυτό. Εσύ τι λες, έχει το ίδιο βάρος η άποψη ενός νέου και ενός παλιού στα μάτια ενός νέου; (Και πάλι δεν κρίνουμε αν αυτό είναι σωστό ή λάθος αλλά το γεγονός καθαυτό)

    BTW, τα χαρακτηριστικά των πράξεων τα κληρονομούν και αυτοί που τις πράττουν εκτός και αν ισχυρίζεσαι ότι ένας άνθρωπος δεν πρέπει να χαρακτηρίζεται από τις πράξεις του.
     
    Last edited: 26 Φεβρουαρίου 2012
  7. Master DO

    Master DO Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Ποιό ποστ;
    Δεν σας αντιλαμβάνομαι.

    (Όχι τίποτ' άλλο, ξυπνάτε φαντάσματα του παρελθόντος.)
     
  8. Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Δε νομίζω οτι υπάρχουν πολλοί που ηρθαν εδω για να μάθουν. Ισως καποιοι να το λενε βεβαια αλλα εχω την αισθηση πως αρχικα ζητουν ερωτικο συντροφο η ειναι εδω απο περιεργεια. Μερικές φορές στην πορεία βγαίνουν και καποια αλλα πραγματα οπως για παραδειγμα σε μερικους να τους αρεσει να συζητουν και να γραφουν τις αποψεις τους. Σε καθε περιπτωση μου φαινεται καπως τραβηγμενο καποιος να κανει λογαριασμο εδω για να μαθει. Σαν τι θα μπορουσε να μαθει δηλαδη;
     
  9. Arioch

    Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

    Απάντηση: Re: Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Προφανώς ούτε ξέρω και ούτε ενδιαφέρομαι να μάθω τα κίνητρα του καθενός που μπαίνει στο φόρουμ. Ξέρω όμως από πρώτο χέρι άτομα που δεν μπήκαν για να ψάξουν γνωριμία αλλά μπήκαν για να μάθουν περισσότερα.
     
  10. elfcat

    elfcat . Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Για την πρώτη ερώτηση, περί του βάρους των απόψεων ενός παλιού σε σχέση με αυτή ενός νέου, προϋποθέτει να αποδέχεται αυτός που νεοεισέρχεται μια ιεραρχία παλαιού - νέου (γενικότερα στη ζωή του, την οποία μεταφέρει ως προσδοκία εδώ μέσα). Σε αυτήν την περίπτωση αυτός 'καλεί' και αποδίδει αυθαίρετα ιδιότητες σε ένα παλαιό μέλος, είτε αυτό τις έχει είτε όχι.

    Ακόμη και αν δεχόμουν όμως μια τέτοια άποψη, την οποία δεν δέχομαι, θα έλεγα ότι το μόνο που έχει τυχόν να μάθει από ένα παλαιό μέλος είναι γνώσεις επί των πρακτικών του βδσμ, (bondage,χρήση εργαλείων και πρωτοκόλλων , εφόσον κάποιος αυτά τα τελευταία τα αποδέχεται κλπ) Αυτό που όμως δεν πρόκειται επ ουδενί να μάθει από κανέναν παλιό, νέον, γέρο όμορφο, άσχημο, καλό κακό και επ ουδενι να μην απευθυνθεί για να μάθει, είναι το να σχετίζεται (ερωτικά ασύμμετρα).

    Για το δεύτερο ερώτημα περί των πράξεων, η απάντηση δεν είναι καθόλου απλή. Πάντως στο βαθμό που οι πράξεις χαρακτηρίζουν έναν άνθρωπο θα πρέπει να καταλαβαίνει τί πράξεις κάνει.
     
  11. MasterJp

    MasterJp Advisor Staff Member In Loving Memory

    ...
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. DreamMaster

    DreamMaster Regular Member

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Πώς να συζητήσουμε όμως εγώ και σεις, για παράδειγμα; Αφού παραβατική σεξουαλικότητα υπάρχει μόνον στο μυαλό σας όπου πιθανώς ισχύουν κάποιοι κανόνες που δεν ξέρω ποιός (σας) τους έθεσε και με τι σκοπό. Εγώ δεν ζω σε κανέναν κόσμο όπου υπάρχουν τέτοιας τάξης κανόνες. Ζούμε προφανώς σε άλλους κόσμους. Για να συζητήσουμε λοιπόν, δλδ. να μοιραστούμε νοήματα, θα έπρεπε ή εγώ να έρθω στον δικό σας ή εσείς στον δικό μου. Η διαφορά μας είναι ότι εγώ δεν έχω κανένα απολύτως ενδιαφέρον να έρθετε εσείς στον δικό μου και γι αυτό δεν πρόκειται και να σας βρίσω αν δεν το κάνετε. Οπότε τα ad hominem θα έχουν πάντα μόνο μία κατεύθυνση.

    Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα αμύνομαι σε όποιον με βρίζει, έτσι; Να εξηγούμαστε...

    Για να τα ξεφλουδίζουμε λίγο τα φρούτα...

    Την άποψη ότι "ο Κυρίαρχος που τον στραπονίζει η υποτακτική του χάνει σε κυριαρχία" την υποστήριξε η elfcat, εγώ, ο MasterPerris και κάποιοι άλλοι, άνδρες, γυναίκες, τοπ, μπότομ, σαμπ, ντομ, κλπ. κλπ. που δεν θυμάμαι τώρα τα νικ τους και βαριέμαι να τα ψάξω σε τόσο μεγάλο νήμα.

    Ποιός απ΄όλους είναι ο αρχιερέας και σε ποιούς δίνει γραμμή;

    Ρωτάω για να καταλάβω στο παραπάνω κομμάτι σας τί ποσοστό είναι κακεντρέχεια και τί ποσοστό απλή ανόθευτη βλακεία....

    Δηλαδή, εσείς τί περιμένετε, θα βγαίνετε φόρα παρτίδα να λέτε

    * για "παραβατική" σεξουαλικότητα ο ένας,

    * για "εκεί βρίσκεται η καύλα του στραπόν. Στην παραβατικότητα. Η αίσθηση στον κώλο μια μαλακία και μισή είναι, σιγά τα ωά" ο άλλος,

    * για "αυτό που πραγματικά μετράει είναι η γνώμη των Δ/δύο" ο παράλλος

    (ποιών δύο; ο εξής ένας είναι, αφού η άλλη είναι υποταγμένη, ό,τι πει ο Αφέντης-Θεός - αυτός ορίζει τα νοήματα των πράξεων, δια της γνώμης του!)

    και μεις από κάτω θα σας λέμε "ναι, μωρό μου, κουπεπέ-κουπεπέ, έλα να σου πάρω γλειφιτζούρι που δεν είναι παραβατικό, σώπα μωρό μου, σώπα, δε θρησκεύεσαι εσύ που σου παν τα παιδάκια στο σχολείο - αφού δεν πας εκκλησία ρε κουτό, και δεν φοράς σταυρουδάκι, τί ξέρουν αυτοί.."

    Είσαστε με τα καλά σας; Τί είναι το BDSM; Και τί είναι ένα δημόσιο φόρουμ; Ασυλο γι αυτούς που λένε τη μπριζόλα ταραμά; Ας κάτσουνε σπίτι κι ας την πουν όπως θέλουνε. Αν έρχονται στο δημόσιο διάλογο θα φαντασιώνονται μήπως ότι θα συνομολογήσουμε όλοι ότι είναι το t-bone ταραμάς; κι αν δεν το κάνουμε θα κωλοχτυπιούνται επί 15θήμερο λες και τους κάψαμε το ιερό το μπουκ;

    Dream

    ΥΓ. Τα "η εκπαίδευση δεν είναι Κυριαρχία" να μην τα λέτε σε μένα, να τα πείτε σε αυτούς που σας εκπαίδευσαν, να καμαρώσουν. Και στους AriochAnacreonτες που μας κουράσαν μισό μήνα ότι Κυριαρχία είναι η εντολή και η συναινετική αποδοχή της. Εκτός αν εσείς κάνατε καμμιά εκπαίδευση σκλάβας που ψηφίζατε σε κάθε εντολή, και μετρούσε κι η ψήφος σας διπλή.

    ΥΓ2. Αυτή είναι η ευγενική βερσιόν.