Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 4 Φεβρουαρίου 2007.

  1. Αυτό το thread απλά επιβεβαιώνει τα εξής:

    a) 'Οτι όπως αναφέρει και ο ιsnogood οι οπαδοί διαλέγουνε τα ινδάλματά τους (εξόχως καυστική και αρμόζουσα η φράση σου εδώ φίλε για το 90 τις εκατό του όχλου που θέλει να πιστεύει ότι έχει (αλλά δεν έχει) σχέση με το σαδομαζοχισμό)
    β) Ο Dolmance έκανε ένα φοβερά αφοπλιστικό πόστ / σχόλιο.. αρμόζει και αυτό στην υπάρχουσα κατάσταση (μπάχαλο) που επικρατεί στο χώρο μας από απαρχής γέννησής του (μιλώ για Ελλάδα)
    γ) Ο Κύριος G κάτι ανέφερε για ταμπού και ορθόδοξο (έλεος) bdsm...προσέχτε το.. αυτό θα καταντήσουμε (αν δεν έχουνε καταντήσει ήδη)
    δ) Τα ΠΕΡΙ ΑΝΔΡΕΙΑΣ κάποιων Μαστεράδων που έχουνε υπερβολικά εύθιχτα στομάχια - σε μια κουλτούρα που όπως πολύ σωστά τόνισε ο Dolmance ξεκίνησε από gay κοινότητες στο Αμέρικα - αρμόζουνε καλύτερα σε ελληνική ταινία τύπου james paris (ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ, ΥΠΟΒΡΙΧΙΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ) ή σε εθνοχουντικά συνέδρια παρελθοντικών ετών και στα πλαίσια μιας ελληνορθόδοξης υστερίας
    ε) Θεωρώ αρκούντος απαξιωτική και περισσότερο άνανδρη (από το δικό τους ιδεατό) - για τους ίδιους τους γράφοντες - την ειρωνική γεμάτη τουπέ άτεχνη τακτική της λασπολογίας (εξών και αν είναι λασπολάγνοι οπότε πάω πάσο) στον συνομιλητή που έχει τα κότσια να εκθέσει τις ηδονικές αναζητήσεις του (όποιες και αν είναι αυτές)
    ζ) εκτός τόπου και χρόνου θεωρώ τις λυρικές, γεμάτες σαχλό ψευδορομαντισμό, τοποθετήσεις θυληκών για το τι εστί ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ Κυρίαρχος (μιλάω πάντα για bdsm), μοιάζουνε να είναι απόσταγμα γνώσης (γέλια) μιας γυναίκας που ο προηγούμενος σταθμός της - πριν την είσοδό της εδω- ήτο το cosmopolitan και οι συμβουλές της θειάς της να βρεί γαμπρό άντρα 100 τις εκατό που να τα χει 400 (τα κιλά των όρχεων). Χωρίς να θέλω να της θίξω θα ήθελα να αναφέρω ότι μου θυμίζουνε μελλουσες πορωμένες γριούλες που τον Κυριάρχό τους τονε θωρούνε σαν τον ΑΓΙΟ ΚΥΠΡΙΑΝΟ τον άντρα τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ, ΤΟΝ ΚΑΥΛΟΦΟΡΟ (θαρώ δε πως άμα τυχόν τους λήψει χτυπα ξυλο λόγω πρόωρης αποδημίας του εις Κύριον, τον ενοχικό ηδονισμό τους και την ΑΓΙΑ κοινωνία ή και βάτισμα με το σπέρμα του θα την ανταλλάξουν με τα απολυτίκια και το αυτομαστίγωμα μιας ταπεινής δούλης του ορθόδοξου χριστιανισμού... και αυτό και αν είναι για ξέρασμα)

    τέλος αποθέτω τα συγχαρίκια μου στους κάτωθι για την τόλμη που δίχνουνε στο να μην μασάνε ταραμά και να εκθέτουνε την γνώμη τους και τη γνώση τους αναδικνείοντας πως τα όρια για την άντληση της ηδονής έξω και μέσα από το bdsm περιορίζονται μόνο από μυαλά με ταμπού (προσωπικός δεν αρέσκομαι στην ιδεά και ούτε έχω δοκιμάσει την πίσω πόρτα μου, αλλά δεν καταδικάζω κιόλας γνωρίζοντας πολύ καλά πως τα όποια boundaries τα θέτεις στο μυαλό σου... η σάρκα μπορεί να λέει άλλα και η σεξουαλικότητα δεν έχει όρια)

    soft_crystal
    Hλιά
    lara [E-p]
    Dolmance
    Kyrios - G
     
  2. Astir

    Astir Guest

    Από τον Hobbes στον Sartr.
    Eνδιαφέρον...

    Α.
     
    Last edited by a moderator: 7 Φεβρουαρίου 2007
  3. mds

    mds Regular Member

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Αυτό μυρίζει κάτι από....Ελλάδα!!! Χαχαχαχα ακριβώς έτσι όπως τα λες. Καλύτερα δεν μπορεί να ειπωθεί νομίζω! Και δυστυχώς αυτά τα ξεράσματα που λες το τέλος που οι σκληρές τσόντες ωχριούν μπροστά στα χάλια τους, προσπαθούν να μας πείσουν ότι εμείς οι αμαρτωλοί πρέπει να πάρουμε τον ίσιο δρόμο...χωρίς όμως να έχουμε άποψη όπως και αυτά!
    Και βέβαια κρίνουν και κατακρίνουν!
     
  4. Elysium

    Elysium Contributor

    Για να επανέλθω λίγο στο θέμα, δε γνωρίζω αν κάνει κάποιον άνδρα λιγότερο ή περισσότερο Αφέντη, πιστεύω όμως πως τον κάνει περισσότερο ομοφυλόφιλο ή bi.

    Όχι;
    Για ρωτήστε αν οι περισσότερο έχουν εμπειρία με άντρα ή αν το σκέφτονται πιο συχνά...
     
  5. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    γιατι δεν το βλεπετε με την απλη λογικη ....
    Σε καποιους αρεσει και σε αλλους οχι .... πιθανον οι πρωτοι να ειναι τυχεροι και βρουν ενα ταιρι που να μην εχει προβλημα με αυτο ...
    Προσωπικη μου διαπιστωση ειναι πως μεχρι σημερα δεν εχω γνωρισει ουτε μια γυναικα που να εχει ερωτευτει ενα αντρα που της στηνεται στα τεσσερα ... φυσικα δεν εχω γνωρισει ΟΛΕΣ τις γυναικες ..... ακομα (   ) .....
    Στους υπολοιπους δεν βλεπω τον λογο που τρεχουν να αποδειξουν τι ? ......
     
  6. Incomplete_

    Incomplete_ Contributor

    Απάντηση: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Μια πρώτη πρόχειρη απάντηση θα ήταν πως το θέμα πρέπει να εξεταστεί,εφόσον υπάρχουν και οι λεπτομέριες της πράξης,ώστε να καταλάβουμε τους λόγους και την όλη κατάσταση..

    Πιο συγκεκριμένη απάντηση ...ίσως αργότερα...

    Το σίγουρο είναι πως έχω πολλά ερωτήματα,που δεν ξέρω αν πρέπει να τα καταθέσω..
     
  7. female

    female Contributor





    "Κάποια ερωτήματα και αμφιβολίες" = "δεν θα τον θεωρούσα απαραίτητα υποτακτικό"
    Αλλά ούτε απαραίτητα και κυρίαρχο.

    Αν δεν απατώμαι λέμε το ίδιο.

     
  8. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Γιά τον α-φέντη δεν θα σχολιάσω skia, αλλά αφού ο ανδρισμός, μόνο από τις πράξεις πλέον κρίνεται, λίγες γυναίκες έχεις δει που θα 'φεραν τον τίτλο επαξίως;
     
  9. skia

    skia Contributor

    Όχι, δεν έχω δει λίγες αλλά δεν νομίζω να κατάλαβες το πνεύμα μου. Με τη σειρά μου κι εγώ δεν καταλαβαίνω το δικό σου ΜindMaster στο τι σχέση έχει η ερώτηση σου με το θέμα. Αν θα μπορούσες να μου το διευκρινίσεις..?
     
  10. G_E

    G_E Contributor

    ... και από τον Sartre στον Ψωμιάδη.
     
  11. MindMaster

    MindMaster Contributor

    Απάντηση: Re: Θελει να Τον γαμησω..Τον κανει αυτο λιγοτερο Αφεντη?

    Όχι αγαπητή skia, δεν θα στο διευκρινίσω, έστω κι αν δεν ήταν αρκετά σαφές,
    τουλάχιστον εδώ, γιά να μην ξεστρατίσουμε περισσότερο από το βασικό θέμα του νήματος...
    Θα πω πάντως, προς αποφυγήν περαιτέρω παρανοήσεων, ότι συμφωνία μάλλον παρά
    διαφωνία προς τα γραφόμενά σου είχε την πρόθεση να εκφράσει το ερώτημά μου.
     
  12. skia

    skia Contributor

    χαίρομαι λοιπόν.