Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεσσαλονίκη ακύρωση συνάντησης

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kentavros, στις 15 Μαρτίου 2020.

  1. katerina

    katerina Regular Member

    Καποιοι εχουν γινει επιστημονες στο να διεστραβλωνουν αποψεις... Το πτυχιο μονο λειπει  
    Οποιος καταλαβε, καταλαβε...
    Βαριεμαι !
     
  2. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    τα είπε το κουλι... θα εξαρτηθεί απ τη διαγωγή σας. αν κάνετε μαλακίες θα φάτε τιμωρία!!!

    κατά τα άλλα, οποίος θέλει να μάθει τα πάντα για τον κοροναιο δεν έχει παρά να μπει σε ενα ταξί... μιλάμε τα πάντα όλα. πως φτιάχτηκε, ποιος τον εφτιαξε, πότε, ποιος εχει το εμβόλιο, για δεν το δίνει κλπ...
     
  3. tithon

    tithon Contributor

    δεν εξαντλείται στην επιδημιολογική του διάσταση ούτε αυτό το θέμα. περί ημιεπεξεργασίας, ημιμάθειας, λειψών διαστάσεων κοκ μιλήσαμε ήδη.

    οι οποίες κυβερνήσεις των διάφορων άλλων χωρών δεν διαθέτουν «ειδικούς» να ακολουθήσουν τυφλά;
     
  4. -Volt-

    -Volt- Contributor

    Η μεγάλη επιτυχία αυτού του thread είναι πως σε αυτή τη συνάντηση για πρώτη ( φαντάζομαι ) φορά στα χρονικά παρευρίσκονται η Θεσσαλονίκη που έχει βέβαια την τιμή της οικοδέσποινας, η Αθήνα και τα πέριξ της Στερεάς και τα νησιά. Όταν όλα τελειώσουν με το καλό, αυτή η συνάντηση πρέπει να γίνει πραγματικότητα. Για το γαμωτο και γιατί είμαστε άνθρωποι και με τον ένα ή τον άλλο τρόπο όλους μας έχει επηρεάσει.

    Για λόγους που δεν αφορούν το thread και κανέναν άλλο, πέρα απ' όσους έχω επιλέξει εγώ να γνωρίζουν τις λεπτομέρειες, τα τελευταία χρόνια της ζωής μου είμαι όρθιος χάρη σε ένα ανοσοτροποποιητικό παράγοντα και υπάρχουν εν γένει περιορισμοί και πρέπει να προσέχω. Δεν υπήρξε καν σαν πιθανότητα να μην ξανακάνω ποδήλατο κι ο λόγος που δεν κάνω αυτή τη στιγμή είναι γιατί δεν έχω πια κουρσάκι. Με την ίδια διάθεση πάω στο σούπερ μάρκετ, στο ψιλικατζιδικο, οπουδήποτε. Προσέχω την προσωπική υγιεινή μου πιο συνειδητοποιημένα, αλλά τελικά όχι περισσότερο. Ειδικά δε, που κανένας δεν ξέρει ποιος μπορεί να το έχει και που μπορεί να έχει κάτσει το μικρόβιο.

    Εγώ αρνούμαι να δαπανήσω χρόνο από τη ζωή μου για να τηγανίζω και τις ντομάτες όπως η θεία μου, όταν ο θείος μου είχε βγει από την ανοσοκαταστολή του Ευαγγελισμού. Αν για κάτι προσέχω περισσότερο ήταν όσο το πλάσμα μου ήταν εδώ, γιατί κάποια στιγμή θα επέστρεφε στους ηλικιωμένους γονείς της. Αλλά κ αυτό με μέτρο. Το παν μέτρον άριστον ήταν και παραμένει το κλειδί. Ας μείνουμε μονάδες. Όχι όχλος και ειδικά όχι όχλος απομονωενσωματωμένος.
     
  5. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Πω πω!! Πώς από μια ακύρωση συνάντησης το θέμα εξελίχθηκε σε κολοκύθια... Αυτό είναι άνω ποταμών. Με ξεπερνάει.
    Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα εδώ μέσα.
    Ο κόσμος καίγεται και το μ#@νί χτενίζεται.
     
  6. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Αφήστε κατά μέρους τις άλλες χώρες και πιάστε Ιταλία μεριά..
     
  7. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Αυτό το forum καλό είναι να μας βοηθάει να ξεχάσουμε το ότι γίνεται γύρω μας. Εφόσον εξελίχθηκε έτσι το thread όμως, μπορούμε να ανταλλάξουμε απόψεις εδώ, απομονωμένα από το υπόλοιπο site και όποιος δε θέλει, δε μπαίνει να διαβάσει.

    Δεν το βλέπω ως κολοκυθιά, το βλέπω ως διάλογο. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ να επιβάλλω τη δική μου άποψη, δεν το κρύβω, επειδή θεωρώ πως είναι σωστή για το συλλογικό καλό. Αν μιλούσαμε για μπάλα ή για τα φετιχ του καθενός, πράγματα που είναι εντελώς προσωπικα, θα άκουγα όλες τις θέσεις, όπως κάνω παντα.

    Άσχετο, και χωρίς ίχνος ειρωνείας, θαυμάζω τη γλώσσα που χρησιμοποιούν πολλοί. Δεν είμαι τόσο καλός χειριστής της ελληνικής, έχει τύχει να διαβάσω sopenhauer όμως. Και παρατηρώ πολλά στοιχεία που έχει αναφέρει.

    Ένα από αυτά είναι το πώς ο καθένας μέσω μιας σωστής παρατήρησης (όπως η λανθασμένα εκτεταμένη χρήση μασκων και το άδειασμα των σούπερ μάρκετ - που δεν ισχύει, κι εγώ ψωνίζω και δεν έχω δει άδεια ραφια) προσπαθεί να γενικεύσει τη θέση του.

    Για ποιο λόγο αντιμετωπιζετε τη σύσταση να μείνετε σπίτι σας ως καταστολη και αισθάνεστε ότι πρέπει να αντισταθείτε, ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω.

    Τέλος, -volt-, είμαι Θεσσαλονικιος που μένει Αθήνα και παρόλα αυτά δεν έχω βρεθεί ποτέ σε συνάντηση οπότε YES, finally, πέτυχα την καλύτερη. Χαχα!
     
  8. -Volt-

    -Volt- Contributor

    @Master_Apprentice
    Έχετε διαβάσει κάποιον του οποίου έχω διαβάσει όλα τα γραπτά στα ελληνικά και τα γαλλικά κι είναι ο λόγος που ξαναβγήκα από το σπίτι μου. Συστήνει την ανθρωποπαρατήρηση ως μηχανισμό εξοικείωσης για να μπορέσουμε να επιτεύξουμε με την ίδια ενάργεια και αυστηρότητα, την αυτοπαρατήρηση.

    Κατά τ' αλλά συμφωνώ μαζί σας στα αίτια του γιατί δεν είναι κολοκυθιά το παρόν και γιατί όποιος απαξιώνει με τέτοιες εκφράσεις καλό είναι να αποχωρήσει, εφ' οσον βέβαια αυτό είναι το ζητούμενο του και όχι ένας αντίστροφος τρόπος επιβολής της μη θέσης.
     
  9. Master_Apprentice

    Master_Apprentice Regular Member

    Αναφέρθηκα συγκεκριμένα στο "Η τέχνη του να έχεις πάντα δίκιο" που αφορά την τέχνη της επιβολής της άποψης σου έναντι κάποιας άλλης με τη χρήση τεχνασματων και επουδενί στο σύνολο του έργου του το οποίο και δε γνωρίζω.

    Χαίρομαι που συμφωνούμε στο δεύτερο σκέλος, δε χρειάζεται να κάνουμε προσωπική τη συζήτηση, ανταλλαζουμε επιχειρήματα ως πολιτισμένοι άνθρωποι και κάποιοι συμφωνούν, κάποιοι διαφωνούν.
     
  10. Katemou

    Katemou Εκτός λειτουργίας

    Ναι @-Volt- κολοκύθια τούμπανα είναι όταν διαβάζω για ανευθυνότητα και απουσία ευθύνης απέναντι στον συνάνθρωπο μας. Η Ιταλοί που είναι χυμαριό όπως τους Έλληνες έχουν χάσει μια ολόκληρη γενιά..δεν έχουμε δει ακόμα δύσκολες μέρες.
    Το κολοκύθια είναι λίγο μπροστά σε αυτά που διαβάζω.
     
  11. tithon

    tithon Contributor

    κανένας δεν είναι καλό να αποχωρήσει. όλοι είναι αντικείμενα παρατήρησης.  
    επιπλέον παρέχονται και υπηρεσίες διασκέδασης. μητινγκ μελών είναι.  
     
  12. lizard_

    lizard_ his only purpose is A's pleasure

    ρε οι Κινέζοι ξεμπερδεψαν λέει???