Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Θεσσαλονίκη τίποτα;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM / Fetish Parties' που ξεκίνησε από το μέλος dlask, στις 9 Φεβρουαρίου 2024.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Είναι καλά τα γλυφιτζούρια; Για ένα φίλο ρωτάω!

2. Lagnos45

Lagnos45 New Member

Τα ναρκωτικά είναι ποινικό αδίκημα , οπότε καμία συζήτηση δεν είναι αποδεκτή.
    Ο τίτλος εδώ γράφει ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΤΙΠΟΤΕ ;;;
    Και αναφέρθηκα σε ΕΙΚΟΝΕΣ που βλέπει κανείς στη Σαλόνικα ....

3. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

για δε ρωτάς τους γλυφιτζουρολάτρεις;

Γράφετε στο thread Parties & meetings. Mondieu ! 

4. slave32

slave32 Contributor

ήθελε να βγάλει την ''εμπορευματοποίηση'' της γυναίκας από μέσα του!

5. slave32

slave32 Contributor

φλάι όβερ ή Ποτάμι?

6. Lagnos45

Lagnos45 New Member

Συνήθως καταφέρνετε με την πρώτη επίθεση να διώξετε τους νεοεισερχόμενους ή σας παίρνει παραπάνω από μία ;
    Για το αποτέλεσμα δεν ρωτάω, βλέπω ότι τα πάτε καλά.

7. kinvara

kinvara Δική Του Contributor

Δεν υπάρχει καμία επίθεση και λυπάμαι που το βλέπετε έτσι. Όταν το θέμα είναι "συναντησεις στη Θεσσαλονίκη" και ρωτάω τι σχέση έχει η τοποθέτησή σας με το θέμα, μου απαντήσατε ως έχει : "καμία, άλλη ερώτηση;" Βλέπετε θα μπορούσα κι εγώ να πάρω την απάντησή σας ως επίθεση αλλά δεν ανήκω σε αυτούς που βλέπουν παντού επιθέσεις. Κατά τα άλλα καλή συνέχεια στις "αναζητήσεις" σας.

8. Brigitte

Brigitte Premium Member Contributor

9. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Δίχως πρόθεση να το παίξω δάσκαλος , συμβουλάτορας κλπ η ειρωνία και η επίθεση από οποιονδήποτε δεν είναι αποδεκτή, τουλάχιστον από μένα . Λέει ο καθένας την άποψη και γνώμη του και τίποτα περισσότερο.

10. Alexander_M

Alexander_M Premium Member

Ας επιστρέψουμε λοιπόν στο νήμα ..
    Αφού λοιπόν υπάρχουν αρκετοί που ενδιαφέρονται για συνάντηση στην Θεσσαλονίκη για χαλαρό καφέ και κοινωνικοποίηση....στείλτε μου συμμετοχές...
    Για να δούμε τελικά πόσοι/πόσες ενδιαφέρονται..
    Την καλημέρα μου

11. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Σε μια εν δυνάμει συνάντηση θα πρέπει να τεθούν κανόνες ή διευκρινίσεις όπως:
    Οι Κ συνοδεύονται από τους/τις υποτακτικούς τους.
    Τόπος , ώρα συνάντησης .
    Σε ασυνόδευτα (όχι αδέσποτα) υποτακτικά πως αποκαλούν και πως απευθύνονται τους Κ .
    Αυτά τα απλά ,όμως έχουν παρουσιαστεί, θα πρέπει να διευκρινιστούν.
    Προσωπικά λόγο απόστασης δεν δύναμαι να λάβω μέρος σε οποιαδήποτε συνάντηση εκτός Κρήτης αυτή την περίοδο.

12. Alexander_M

Alexander_M Premium Member

Μιλάω για χαλαρό καφεδάκι και κοινωνικοποίηση...
    Οπότε δεν νομίζω πως χρειάζεται όροι και κανόνες