Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιδια προτιμηση σημαινει και προβλημα στη σχέση?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος montoya21, στις 28 Σεπτεμβρίου 2019.

1. πιστευω οτι πρεπει να βαλετε και τριτο υποτακτικο στην παρεα σας 

2. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Σεξ, Έρωτας και αγάπη είναι τρία διαφορετικά πράγματα. Αν μπορεί να συνυπάρχουν; Φυσικά.
    Αν συμβαίνει αναπόδραστα αυτό; Φυσικά και όχι.

3. Necrotik

Necrotik Dead Member

Μα πώς θα ξέρεις εξ αρχής ότι στο σεξ top-άρει; Αυτό είναι το θέμα... Όταν γνωρίζεις κάποιον δημιουργείται ή δε δημιουργείται έλξη ανάλογα με την εμφάνιση, τον χαρακτήρα, τις εντυπώσεις που σου δίνει το πρόσωπο αυτό. Μέχρι να έρθει η ώρα του σεξ δεν μπορείς να γνωρίζεις αν εκφράζεται ως top ή bottom. Άλλωστε, στο σεξ δεν εκφράζεται κανείς απαραίτητα όπως και στην καθημερινότητά του, μπορεί πχ μια γυναίκα να δείχνει χαμηλών τόνων, περιποιητική και υποχωρητική (να σου δώσει έτσι την εντύπωση πως ίσως είναι sub και να γουστάρεις) και να σου βγει τελικά σεξουαλικά top ή ακόμα και το αντίθετο. Αυτό είναι το θέμα λοιπόν, και η τοποθέτησή μου ξεκάθαρη: αν γνωρίσεις ένα άτομο που σου αρέσει, σε ενθουσιάσει, το σκέφτεσαι συνέχεια, ενδεχομένως το ερωτευτείς (δε γνωρίζεις όμως ακόμα πώς εκφράζεται σεξουαλικά) και καταλήξεις σε σεξουαλικές περιπτύξεις μαζί του διαπιστώνοντας την "ασυμβατότητά" σας, όλα τα υπόλοιπα που προηγήθηκαν αυτομάτως πετιούνται στα σκουπίδια; Δεν μπορεί να βρεθεί η άκρη; Δεν μπορεί η έλξη που έχει ΗΔΗ δημιουργηθεί (και η οποία ίσως να είναι και σφοδρή) να υπερβεί τη σεξουαλική ασυμβατότητα; Αυτή ήταν η ουσία των γραφόμενών μου και απορώ γιατί σηκώθηκε τέτοια θύελλα αντιδράσεων...

4. tithon

tithon Contributor

δεν έτυχε ποτέ να πέσω έξω, αν και μιά φορά είχα ξεγελαστεί από μια γλυκύτατη τρανσβεστι, γιά λίγο όμως.
    ξεχωρίζω με μιά ματιά, άντε δύο, με τον ίδιο τρόπο που ξεχωρίζετε κι εσείς το δικό σας κόλλημα, τους άντρες απ τις γυναίκες.
    σας βεβαιώνω πάντως οτι δεν αναφέρομαι σε τοπινγκ στο σεξ. δεν μιλώ για μποτομ στο σεξ.
    αν γνωρίσω ένα άτομο που μου αρέσει, το σκέφτομαι συνέχεια, το θαυμάζω κλπ κλπ, θα επιδιώξω να το κάνω συνέταιρο, συνεργάτη, παρέα, κολλητό κι ο,τι άλλο, ανάλογα αν είναι αρσενικός, θηλυκιά, φιλόμουσος, σουμπα, πότης, διαβασμένος, αυθόρμητος, καλοφαγάς, θεατρόφιλος, αν με καυλώνει, κι ότι άλλο με εξιτάρει τελος πάντων, και δεν θα ψάξω να« βρω άκρη» με το στανιό για να τον πάω στο κρεβάτι. να ερωτευτώ έτσι, στα καλά καθούμενα, μέσα στο μυαλό μου, δεν μου έχει τύχει, και δεν ξέρω.
    δεν προκειται για καμμιά θύελλα αντιδράσεων. δεν ξέρω τις κλίμακες της θύελλας. σας λέω οτι όπως εσείς λέτε οτι «διαλέγετε» με κριτήριο(?) κατ αρχήν το φύλο, άλλοι έχουν πιό σαφή, ούτως ειπείν, «κριτήρια», κι ίσως δεν έχουν «κόλλημα» να «βρουν άκρη». είτε την έχουν βρει την άκρη, είτε δεν την ψάχνουν, είτε δεν τους κόβει, είτε δεν μπερδεύονται, είτε οτιδήποτε.