Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ιntimacy is... Οικειότητα είναι...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Siren_Peisinoe, στις 6 Αυγούστου 2014.

1. sweet_release

sweet_release ~she looks like the moon~

χαχαχα θα ρίξω χαρτάκι από πάνω να μην φανεί τίποτα  

2. bumblebee

bumblebee Contributor

λολ.

3. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

οικειότητα είναι το λίγο μετά...αφού τελειώσεις με τον οπτικοακουστικό βανδαλισμό να συνεχίσει να βρίσκεται κάποιος στο χώρο!

4. gkass

gkass τέταρτος τοίχος

διαστροφολογώντας (όρε λεξάρα πουκάμα) θα έλεγα ότι μια οικειότητα είναι και το να περιμένεις πάντα το μη αναμενόμενο/δεδομένο, έτσι θα το απολαμβάνεις ταχύτερα και αμεσότερα

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Προσοχή στο κενό.~

Οι άνθρωποι σκαρφαλώνουν με ευκολία στον ενικό, μα εσύ να είσαι ατάραχος. (Νίκος Καρούζος)

6. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

Οικειοτητα ειναι να λες στον αλλον "μωρο μου ειδα στον υπνο μου οτι με ρωτησες αν εκλασα"

7. Οικειότητα μέχρι αηδιας θα το χαρακτήριζα αυτό χαριτολογώντας !! μπορντοροδοκόκκινοτηςΒουργουνδίας γραμμή είναι για εμένα να με δουν στην τουαλέτα να κάνω τα κακά μου.. δεν μπορώ ούτε καν να το διαννοηθω... δεν ξέρω αν έχει να κάνει με την ανασφάλεια μου.. δεν ξέρω αν φοβάμαι ότι έτσι ίσως πέσω από τον θρόνο που με έχει να κάθομαι αν δει μυρίσει ακούσει όλο αυτό το υπερθέαμα που προσφέρω στην τουαλέτα όταν έχω τα εντερικά μου.. δεν ξέρω τι θα εκανα αν ήξερα ότι κάτι τέτοιο τον ερεθιζει... ξέρω μόνο ότι τέτοια οικειότητα ΔΕΝ ΤΗΝ ΘΈΛΩ!!!

8. sweet_release

Οταν το έγραψα εννοούσα στο σπιτι να είναι όχι στο μπάνιο να σε κοιτάζει ...anyway  

9. Οικειότητα είναι να μην πηγαίνεις καν στην τουαλέτα.

10. sweet_release

Το περίμενα ότι θα εμφανιστείς :Ρ

11. Κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές... 

12. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

Τελικά τι είναι οικειότητα ;