Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Art and Literature' που ξεκίνησε από το μέλος Dolmance, στις 17 Απριλίου 2008.

  1. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Dolmance, γιατί ενοχλείς τα καλώς κείμενα ώτα και τη μακαριότητα του BDSM; Έχεις την παραμικρή ψευδαίσθηση ότι θα γίνει αντιληπτή η αισιοδοξία των μηνυμάτων σου;

    Ο Sade σήμερα σε bdsm φόρουμ εικάζω πως δε θα επιδίωκε ανά-σταση νεκρών. Απαιτούνται κάποιες προϋποθέσεις γι’ αυτό με κύρια την πρότερη κατάσταση στάσης (που θα ανα-στηθεί). Ίσως να εκτόνωνε την εκφραστική του πλημμυρίδα και θα είχε και τα τυχερά του.
     
  2. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Όμως Όμορφε σαν ένας άλλος Ιησούς τους "νεκρούς" θα αγαπούσε πάλι...

    Και αυτός, ν' ανα-στήσει τους λαϊκούς, είχε ως σκοπό της ζωής του...

    Αναρωτιέμαι όμως...

    Αν δεν ήμασταν τόσο γκρινιάρηδες, θα έλεγα ότι είμαστε νεκροί...

    Γκρινιάζω, άρα νιώθω και άρα υπάρχω;
     
  3. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Δάσκαλε έχω μία θεωρία. Ότι σαδομαζοχισμός και λιμπερτινισμός είναι απόλυτα εξαρτημένος από το συναίσθημα, κάνω λάθος;
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Πότε πρόλαβες και τη συνέλαβες τη θεωρία; Ερμής!
    Δεν το έχω σκεφθεί και επιπλέον δεν ενθυμούμαι τί ακριβώς είναι το συναίσθημα...
     
  5. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Έπρεπε να το είχα καταλάβει ότι ηττήθηκες ακόμα και από την λησμονιά και δεν σου έμεινε ούτε αυτό το ιερό προνόμιο της μνήμης!
    Κρίμα! Ίσως να ήσουν και από τους ελάχιστους ευνοημένους που το βιώσαν και μάλιστα ανιδιοτελώς!!
     

    ...Αν ήσουν ο Μαρκήσιος θα ήξερες ότι Είμαι η "εν πολλές αμαρτίες περιπεσούσα. Γυνή" για την οποία μιλάνε όλα τα τροπάρια ...
     

      ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΣΕ "ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ..."
    Αγαπημένε Μου Dolmance….
    Kρίνεσαι ως ένας από τους υπέυθυνους του αβυσσαλέου πάθους Μου, που αν αφεθεί, θα σπείρει γύρω σου την καταστροφή του απύθμενου μίσους Μου και της απροσμέτρητης επιθυμίας Μου.
    Έχω γίνει αναμφίβολα σαρωτική και αυτό κάνει πιο εύκολη τη χειραγώγησή σου από αυτή την δύναμη Μου, που μοιάζει να αναδύεται από τα βάθη του χρόνου. Γι αυτό όταν βρεις τον τρόπο να αναπτύξεις επιδέξια επιχειρήματα, να ικετεύσεις εκλιπαρώντας τον οίκτο Μου….Πάντα σερνόμενος στα υπέροχα πόδια Μου…Τότε ίσως ευαρεστηθώ ακόμη και να σε σοδομίσω!

    Αλλά σαν "ισχυρός" άνδρας, δεν θα φτάσεις ποτέ σε όλα αυτά που επιθυμείς να λάβεις από Εμένα…! Η επιθυμία σου θα μείνει ως μια ερωτική τραγωδία, που θα παραπέμπει στις ρίζες μιας απελπισμένης κραυγής ….
    Ξέρω καλά ότι κάποιοι άνθρωποι που λέγονται "Κυρίαρχοι", είναι αυτοί που διεκδικούν το δικαίωμα της ευθύνης τους και τα "κέρδη" των λαθών τους.

    Και όμως καθίκι ….σε αγαπώ!

     
     
  6. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Πρώτα έρχονται οι αισθήσεις.
    Νιώθεις και καταγράφεις, στη μνήμη.
    Μετά έρχονται οι αναμνήσεις.
    Θυμάσαι και αξιολογείς, άρα συναισθάνεσαι.
    Μετά ακολουθείς αυτό που σε προστάζει το τσερβέλο σου.
    Γίνεσαι σαδιστής, μαζοχιστής, λιμπερτίνος, γιατί έχεις την πολυτέλεια της μνήμης και των επιλογών.

    Δίχως συναίσθημα, δίχως μνήμη, είσαι μία άψυχη μαριονέτα. Δίχως καν ζωή. Δίχως συναίσθημα είσαι νεκρός, αυτό πρεσβεύεις, Δάσκαλε και θα συμφωνήσω με την Εύα 100%.

    Είσαι χαμένος αν υποστηρίξεις το αντίθετο επιχείρημα. Γιατί θα το κάνεις με συναίσθημα…
     
    Last edited by a moderator: 20 Απριλίου 2008
  7. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    Ακολουθώντας τον "δρόμο της σκέψης" δεν θα καταφέρει να φτάσει πουθενά. Ειναι επειδή θέλει να κρύψει την αγάπη του κι ύστερα προτίμα να υποφέρει την τρέλα του νικώντας τη με σωφροσύνη. Αφού δεν τα καταφέρνει, θέλει να τον νικήσει ο θάνατος των συναισθημάτων και αυτό είναι καταλυτικό. Του φαντάζει η καλύτερη λύση. Νιώθει αδύναμος και νικημένος Βλέπει το έγκλημα που κάνει στον εαυτό του αλλά ο θυμός του είναι ισχυρότερος από τις σκέψεις του.

    Πολύ φοβάμαι ότι ο "δάσκαλος" μάλλον πρέπει να αναθεωρήσει και να ξανακαθίσει και πάλι στα θρανία!
     
     
  8. Ηλίας

    Ηλίας Guest

    Μπα το ξέρει και για αυτό γυρνά ως Μασκοφόρος. Αναγνωρίζει την αδυναμία του, μέσω του αυτοσαρκασμού και ταυτόχρονα ελπίζει μήπως έτσι αποδομήσει και τους μύθους του. Πιο πλούσιο σε συναισθηματισμό γράψιμο δεν έχω ματαδεί  

    Όσο το πολεμά, τόσο φουντώνει  
     
  9. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Την ψυχαναλυτική 'επίθεση' της Έυας την αντιμετωπίζω με απόλυτη ευμένεια και όχι μόνον επειδή και εγώ την αγαπώ - μάλιστα, 'προφορουμικώς'. Ποτέ δεν με είχαν, όμως, επαινέσει τόσο για τους λάθος, φοβούμαι, λόγους (εν μέρει 'λάθος'). Για παράδειγμα, δεν με κατακυριεύει κανένας θυμός όπως αυτός που μου αποδίδεται - επειδή η ίδια η φίλη μου πιστεύει ότι θα είχα δίκιο αν ήμουν οργισμένος.
    Ο Ηλίας πάλι είναι ο αγαπημένος μου Προκρούστης. Για το συναισθηματισμό, φερ' ειπείν, σφάλλει. Παρ' όλο που δεν έχω ούτε δακρύσει ούτε υπέρμετρα χαρεί εδώ και τρεις δεκαετίες, θα ήμουν ηλίθιος αν πίστευα ότι οι άνθρωποι πορεύονται με τη λογική - έστω 'κυρίως με τη λογική'. Ούτε ο φθόνος ούτε πολύ περισσότερο η Απόλυτη Εχθρότητα, θεμελιώδεις και συγγενείς ψυχοκινητικοί μηχανισμοί, είναι απότοκοι ψυχρής ορθοκρισίας.
    Όμως, όταν ερμηνεύω όσα κοινωνικά γεγονότα εξ αυτών προκύπτουν, δεν είναι δυνατόν να υπακούω στη δική τους δυναμική, ούτε να συμμερίζομαι τις προσταγές τους.
    Όπως έλεγε ο αγαπημένος μου κυνικός και απαισιόδοξος ποιητής, ο Giacomo Leopardi (1798-1837):
    "Το να πιστεύει κανείς ότι η ζωή μπορεί να γίνει όλο λογική και φιλοσοφία είναι χαρακτηριστικό ανθρώπου ελάχιστα λογικού και φιλοσοφημένου".
    Ησυχάστε, λοιπόν: Δεν κυκλοφορώ ως Μασκοφόρος.
    Δεν θα διακινδύνευα ποτέ μια κόκκινη κάρτα, όπως ο μπούφος ο Blanco, την ημέρα που 'ηθικά' κερδίζουμε το - κατ' επανάληψη υπεξαιρεθέν από τους μισητούς γαύρους - Πρωτάθλημα. Αυτός ο Αργεντινός είναι ο μόνος Ζορό που μας απέμεινε, παρέα με τον έφιππο Νομάρχη της Θεσσαλονίκης.
    Αλλά ο αυθόρμητος και ειλικρινής πολιτικός αποτελεί εμβληματική μορφή: Αγνός και άδολος πατριώτης, παντογνώστης και πολύπειρος, τροβαδούρος των βασανισμένων Ποντίων της Μακεδονίας αλλά και των κοσμικών κέντρων, πολυπράγμων και πολύπλαγκτος, έμφορτος βιωματικής σοφίας, αντιπροσωπεύει για τον εθνικό μας βίο ότι και η ενθάδε λογοτέχνις συντοπίτισα του για το μπιντιεσέμι.
     
    Last edited: 20 Απριλίου 2008
  10. Re: Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....


    Ποια ειναι η λογοτεχνις?
    Εμενα με ξεχασες? Εγω ποιος αγαπημενος σου ειμαι??? 
     
  11. G_E

    G_E Contributor

    Απάντηση: Re: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Για τον Ιησου δε γνωρίζω πολλά. Ο ρομαντισμός και η ηθική του Sade έχουν αναφερθεί αρκετές φορές παλαιότερα. Αυτός πράγματι χρησιμοποιούσε τα γαμήσια (την περιγραφή τους) για να περάσει το μήνυμα και να φιλοσοφήσει και όχι το αντίθετο που αποτελεί τον κανόνα σήμερα. Γι’ αυτό έχω προτείνει να τον δούμε στην εποχή του και στα μέτρα του.

    Αν με τη γκρίνια αναφέρεσαι σε μένα, θα το λάβω υπόψην μου. Νομίζω όπως πως εκφράζω τις γνωστές απόψεις μου, ενδεχομένως με καυστικό τρόπο ενίοτε, προσπαθώντας να μένω, όσο είναι δυνατόν, στα αρχικά ερωτήματα του κάθε νήματος. Το ότι δεν κάνω χαριτόβρυτα τσαλιμάκια οφείλεται στο ότι γραφω για να πω αυτά που νομιζω και τιποτα παραπανω ή απο πίσω.

    ΥΓ. Βεβαία ομολογώ πως με αυτή τη μέθοδο δεν έχω μεγάλη επιτυχία στην προώθηση των ιδεών της υπαρξιστικής φράξιας του BDSM της οποίας εξακολουθώ να είμαι το μοναδικό μέλος.
     
  12. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: ΚΑΛΕΣΜΑ ΛΑΓΝΕΙΑΣ ΣΑΔΙΚΗΣ....

    Ο Sade δεν ήταν απλώς φιλόσοφος, συγγραφέας, ευγενής, ιακωβίνος, εγκάθειρτος, μπινές και τόσα άλλα, θαυμαστά. Ήταν και μεγάλος ποιητής, ισοϋψής, το λιγότερο, των παρνασιστών, υπό την επίδραση των οποίων συνέγραψε το σπαραχτικό αριστούργημα:
    "Αρνάκι άσπρο και παχύ, της μάνας του καμάρι...."
    Αυτό μελετούν, αγαπητότατε G_E, ορισμένοι στοχαστικοί συνομιλητές μας και δεν έχουν ακόμα προκάνει να ενταχθούν στα μοναχικά ρεύματα σκέψης που αμφότεροι ιδρύσαμε και συντηρούμε, με κόπους και θυσίες. Αδιάφοροι και κρυουλιάρηδες, θα κακαρώσουν χλεμπονιάρηδες, Όσο για τον Ηλία, απλώς μας εγκαλεί, όποτε βρεί ευκαιρία.
     
    Last edited: 20 Απριλίου 2008