Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Καύλωσέ με! (αν μπορείς…)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Ερωτικές φωτογραφίες & videos' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 19 Ιανουαρίου 2015.

1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

3. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Είμαι δεμένος στο σώμα σου σαν άγριο σκυλί σε πάσσαλο και αλυχτάω,
    όχι γιατί θέλω να λευτερωθώ και να το σκάσω,
    αλλά επειδή δεν σε φέρνουνε σε μένα μια ώρα αρχύτερα
    να κόψω με τα δόντια μου τις σάρκες σου, αυτές που ντύνεσαι
    για να είσαι «όπως πρέπει» μπρος στους τρίτους.
    Το πάθος μου για σένα συγκρίνεται μονάχα με ένα μάτσο απρέπειες μη εξημερωμένου ζώου.
    Θέλω να σε απολαύσω αργά. Θα μένω λοιπόν κάμποσο νηστικός.
    Θα αφήνω την πείνα μου να ξαναμεγαλώνει σαν κλαδεμένο κλαρί,
    για να σε ευχαριστηθώ πάλι από την αρχή.
    Δεν θα σε λυπάμαι που θα κείτεσαι κι εσύ αιχμαλωτισμένη.
    Θα σε ποδοπατάω. Κανείς δεν λυπάται κάτι το θεϊκό.
    Κανείς δεν δείχνει ευσπλαχνία για το αναίτια υπέροχο.
    Θα τα υποστείς όλα μέχρι να γιατρευτεί η λύσσα του έρωτά μου....

~ Γκούσταβ Φλωμπέρ [ ερωτικό γράμμα προς την Λουιζ Κολετ ] ~

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Helmut Newton - TV Murder, Cannes 1975

5. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

6. mpekatsas

mpekatsas New Member

7. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

"Blondes make the best victims. They're like virgin snow that shows up the bloody footprints." ~Alfred Hitchcock~

8. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

I do not want to be the leader, I refuse to be the leader. I want to live darkly and richly in my femaleness. I want a man lying over me, always over me. His will, his pleasure, his desire, his life, his work, his sexuality the touchstone, the command, my pivot. I don't mind working, holding my ground intellectually, artistically; but as a woman, oh, God, as a woman I want to be dominated. I don't mind being told to stand on my own feet, not to cling, be all that I am capable of doing, but I am going to be pursued, fucked, possessed by the will of a male at his time, his bidding." ~Anais Nin~

9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

"Keep me rather in this cage, and feed me sparingly, if you dare. Anything that brings me closer to illness and the edge of death makes me more faithful. It is only when you make me suffer that I feel safe and secure. You should never have agreed to be a god for me if you were afraid to assume the duties of a god, and we know that they are not as tender as all that. You have already seen me cry. Now you must learn to relish my tears." ~Pauline Reage~

10. .............................και αυτη το βιολι της...

11. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor