Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κοινωνικό status και αυτοκίνητο.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κοινωνία' που ξεκίνησε από το μέλος dimfetishman, στις 7 Μαϊου 2015.

1. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Απιστευτα κ τα δυο.
    Απο station καμια καλη ιδεα κανεις;

2. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

3. _DaRkNiGhT_

_DaRkNiGhT_ femdom art

Ειναι καλατα turbodiesel στα vag?

4. Xarhs

@guruni

Εννοείται έχουν πολύ καλούς κινητήρες (Diesel ή βενζίνη)

... αλλά πολύ ακριβά

5. BlackSuit

BlackSuit New Member

Οπώς με κάθε τι ακριβό, συνιθός βρήσκετε στην κατοχή ανθρώπων που δεν μπορούν να εκτιμίσουν την πραγματική του αξία, παρά μόνο κοιτούν το ταμπελάκι της τιμής. Αν η τιμή είναι αρκετά ψίλα τους ικανοποιεί αυτό από μόνο του. Αυτό που δεν κατάλαβα ποτέ είναι το πως η επίδειξη έχει τόση αξία για μερικούς, ώστε να ξοδεύουν τεράστια ποσά σε αντικείμενα που δεν τους κάνουν διαφορά απο τις φθηνότερες εκδοχές τους.

6. Queen_of_Wands

Queen_of_Wands Regular Member

ναι ναι....επιβεβαιώνεται η κατηγορία αυτή που αναφέρετε καθότι συνάδελφος..αστείο το βρίσκω το λιγότερο...

7. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

Ότι πληρώνεις περνεις ... Εγώ το πιστεύω αυτο... Βέβαια και μια Φεραρι και το φιατ θα σε πάνε στην δουλειά σου αλλά δεν είναι το ίδιο

8. Elena_gr

Elena_gr Regular Member

εγώ κάτι τέτοιο θα ήθελα παρακαλώ

9. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

10. thief

thief παλιοπαιδο ο Νικολακης Contributor

1o Αγαπημενο Autobianchi abarth A112

2ο Alfa Romeo Spider

11. Xarhs

12. ssmaster

ssmaster Regular Member

Ουτε εγω καταλαβαινω γτ θελουν τοσο ακριβα αυτοκινητα κ μηχανες οι ανθρωποι....Δν θα ελεγα οχι σε Kawasaki H2R μονο κ μονο για το χαζι...σε ενα ΖΧ10r 2016 για τις καθημερινες γρηγορες πολεμικες βολτες μου...σε ενα R1M για πιστα...σε ενα Ducatti Panigale R για να το εχω μονο κ μονο στο γκαραζ...4 μηχανες 120000ευρω...ψιλοπραγματα αλλα θα ικναοποιησαν το εγω μου χωρια οτι θα με καυλωναν μονο κ μονο που θα τα εβλεπα...

Α δν λεω οχι κ σε ενα Nissan GTR35 (1500 ροδες) κ ενα Lamborghini Aventador