Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυνισμός, " πρέπει " ( καθώς και το σοκολατένιο αυγουλάκι-έκπληξη )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 9 Δεκεμβρίου 2015.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Να αποτολμήσω εγώ μία προσέγγιση που μπορεί ο ίδιος ο PD ούτε καν να είχε στο μυαλό του, αλλά εμένα μου πέρασε από το μυαλό όταν πρωτοδιάβασα το ποστάκι?
    Εγώ λοιπόν τότε είχα σκεφτεί τα εξής και οκ, λιθοβολήστε με κιόλας, αλλά αυτό μου είχε περάσει από το μυαλό.
    Αν λοιπόν ο Μπέσκος ήταν ένας σεξουαλικός σαδιστής ο οποίος ήταν σε άρνηση για την κλίση του, καταπιεσμένος από το περιβάλλον του, ή σε άγνοια σε ότι αφορά την ταυτότητά του, τότε αυτός θα ήταν ένας ενδιαφέρον προβληματισμός.
    Δηλαδή, αν ο Μπέσκος ζούσε σήμερα και ήταν συνειδητοποιημένος σεξουαλικός σαδιστής, συμμετείχε σε φόρα, ''κοινωνικοποιούνταν'' σε κάποιον βαθμό και σύναπτε τέτοιου είδους σχέσεις συναινετικά, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την εκτόνωση των εσωτερικών παρορμήσεων σε ψυχικό και σωματικό επίπεδο.
    Όχι μόνο για έναν σαδιστή, αλλά και για όλο το κομμάτι των ανθρώπων, που αρνούμενοι την φύση τους καταλήγουν σε παραβατικές ή εγκληματικές συμπεριφορές.
    Γενικά, θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε μία συζήτηση πάνω σε μία σειρά ζητημάτων που μπορεί να ξεπηδούν από μία τέτοια ιστορία.
    Δεν θα προχωρήσω να πω, ότι οι Μπέσκοι υπάρχουν και σήμερα, θα ήταν μία (όχι και τόσο απίθανη) υπόθεση, θα πω, ότι αν υπάρχουν, κάπου εδώ ανάμεσά μας θα κυκλοφορούν, όχι όμως ως επικίνδυνοι και χρήζοντες αναμόρφωση και ψυχοθεραπεία, αλλά ενσωματωμένοι και ''χαμένοι'' στο πλήθος.
    Δεν θέλω καθόλου να πάω στο θέμα του βιασμού, γιατί είναι το προφανές, τα έχουμε πει, τα έχουμε υπεραναλύσει, τασσόμαστε σύσσωμοι κάθετα ενάντια σε οποιονδήποτε εξαναγκασμό, εντός και εκτός bdsm.
    Γιατί τα λέω αυτά?
    Δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ κανέναν, αλήθεια, αλλά δεν θεωρώ ότι με πρόσβαλλε αυτό που διάβασα, σε αντίθεση με πολλά άλλα που διαβάζω και θεωρώ άκρως προσβλητικά για τον χώρο, τις γυναίκες, τους υποτακτικούς, τους κυρίαρχους, τους σαδιστές, τους σουιτς κοκ. (ή για την νοημοσύνη μας εν γένει).
    Τώρα γιατί τον πήραν/με/τε από τα μούτρα δεν ξέρω, μήπως τελικά αυτή είναι η ιστορία με τους σαδιστές, να τους την πέφτουν οι υπόλοιποι, γιατί ακριβώς έχουν την δική τους οπτική στα πράγματα, που δεν αρέσει στους πολλούς, ή στους περισσότερους, δεν ξέρω, κι αυτό θα αποτελούσε ένα ενδιαφέρον ερώτημα.
    Disclaimer για να μην παρεξηγηθώ, δεν εξαιρώ τον εαυτό μου από την προκατάληψη, μπορεί να είναι απέναντι σε άλλες bdsmικές επιλογές, ωστόσο το ερώτημα παραμένει, υπάρχει ανεκτικότητα στο διαφορετικό, στην διαφορετική άποψη στον χώρο που κινούμαστε, ή πρέπει να ομογενοποιηθεί κάποιος για να του επιτραπεί να τοποθετείται σε σχέση με τα βιώματα και τις απόψεις του προκειμένου να μην δεχθεί ομαδόν και χύδην επιθέσεις λόγω bdsmικής μισαλλοδοξίας?
     
  2. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Ρε, τον Μιναρα φαν κλαμπ που εχει!
     
  3. ismini

    ismini New Member

    Χαχαχαχα ε μα! Σκέψου ποστ-φωτογραφία του pd (τον βγάλαμε και σε αρχικά τώρα    ) με καρφιστσομένο πέος, από κάτω σχόλιο του mpriza για το «τι άλλο μπορεί να αντέξει πια αυτό το πέος» και ξαφνικά παρέμβαση Theostravou με όλες τις περισπωμένες της!   
    Ξέχασες το «τρελο» μπροστά από το μινάρας χαχαχα τηλέφωνο τώρα, εγώ – patras dragon:
    ΕΓΩ: Θα έρθεις τελικά για Χριστούγεννα Μυτιλήνη.
    PD: Δεν ξέρω, άμα έχω τελειώσει με τις γαμελιές (γαμω-ελιές είναι αυτό χαχα).
    ΕΓΩ: Θα σε γνωρίσω μέσα σε τόσο κόσμο;
    PD: Ναι, σίγουρα, μην ανησυχείς θα ξεχωρίζω.
    ΕΓΩ: Γιατί; Θα φοράς κάτι συγκεκριμένο;
    PD: Όχι, κανονικά θα είμαι ντυμένος. Απλά, θα κρατάω αλυσοπρίονο! 
    Άνθρωπος τώρα, να μιλήσεις σοβαρά μαζί του! Χα χα χα Έχε γούστο να μιλάει σοβαρά; Να κατέβει απ’ το πλοίο με αλυσοπρίονο! χα χα χα «ο σχιζοφρενής με το πριόνι» ένα πράγμα χα χαχαχα Που πάω και τα βρίσκω όλα τα παρατράγουδα! Δες εδώ, «φίλος» μου τώρα στο facebook:
     
    (Αχ καημένη Αθήνα! Θα κρατάει και «Πανό» αυτός χα χα χα)

    @Tenebra_Silente πέρα από την πλάκα τώρα 21-15=6 δεν είναι και κάποια σοβαρή διαφορά ηλικίας! Ο πατέρας μου είναι 70 και η μάνα μου 58 αν τον πω Κορκολή… θα μου κόψει το wi-fi!   Υπάρχει ένα σχετικό νήμα για την διαφορά ηλικίας. Εντός ή εκτός ds σημασία έχει να ταιριάζεις με τον άλλο. Η ηλικία, το χρώμα, η ράτσα δεν έχουν καμία σημασία (άποψή μου φυσικά).

    Το νήμα το βρίσκω πολύ καλό και σου καταθέτω εδώ μια σκέψη μου: Ως «σύνολο» το bdsm αφορά τους dom, sub, master, slave και ας πούμε gorean master, gorean slave. Σ’ αυτές τις μαγικές σχέσεις υπάρχουν οι λογικές του bdsm. Επίσης στον πλανήτη Gor αυτά είναι αυτονόητα και απλά πράγματα, σαν φυσικός νόμος    Τώρα υπάρχουν οι kinky, οι perv, οι φετιχτιστές, οι σαδομαζοχιστές, οι βανίλα που δεν είναι bdsm, αφού ενδιαφέρονται για μια στιγμιαία κυριαρχία, καθοδήγηση, εκμάθηση (ό,τι δεν ξέρω τι) ή και καθόλου. Συχνά λοιπόν οι λογικές του bdsm – που δεν είναι μόνο η ssc – γίνεται προσπάθεια να «καπελώσουν» όπως πολύ σωστά γράφεις στο αρχικό σου πόστ και τους «απ’ έξω» από το bdsm. Δεν λέω ότι αυτό είναι κακό – αν όχι σωτήριο – αν δεν υπάρχει καμία λογική, αλλά να μην θεωρούμε θέσφατο ότι δεν υπάρχει καμία λογική. Πόσα σεξουαλικά εγκλήματα έχουμε ακούσει τελευταία; Δεν υπάρχει μια δόση υπερβολής;

    @elfcat
    Σίγουρα υπάρχουν πολλοί που δεν ενδιαφέρονται για τέτοιες ιστορίες, υπάρχουν όμως και πάρα πολλοί που ενδιαφέρονται π.χ. το βιβλίο «Τα εγκλήματα που συγκλόνισαν την Ελλάδα, όπως τα έζησα» του Πάνου Σόμπολου απευθύνεται φυσικά σε κάποιους που τους ιντριγγάρει το έγκλημα, η βία, ο φόνος. Άλλο βιβλίο «Υπόθεση Παγκρατίδη, αθώος ή ένοχος» του Κώστα Τσαρούχα. Γιατί είμαστε αφοριστικοί λοιπόν πως «δεν ενδιαφέρει κανέναν;». Αντίθετα είναι ο νο 1 φόβος όποιου από εδώ μέσα προσπαθήσει να συναντήσει κάποιον άλλο, περισσότερο σε sm περίπτωση. Ήταν πολύ εύστοχο –άποψή μου φυσικά- εκείνο το ποστ του pd και χωράει πολύ κουβέντα, σχετικά με το φόβο που υπάρχει στις διαπροσωπικές σχέσεις, δεν θέλω να επεκταθώ εδώ, τώρα.

    @brenda
    Λίθους απ’ τους αναμάρτητους, εγώ είμαι αμαρτωλή! Χα χα χα χα Εγώ δεν έχω καμία διάθεση να λιθοβολήσω κανέναν, κουβέντα κάνουμε. Έχουμε συζητήσει στο τηλέφωνο, μερικές ώρες με τον pd για το θέμα του Μπέσκου, υπάρχει πολύ υλικό! Το θέμα είναι ότι από το τηλέφωνο δεν βγάζω συμπέρασμα μαζί του   πότε μιλάει σοβαρά και πότε κάνει πλάκα, αν συναντηθούμε θα προσπαθήσω να βγάλω άκρη, αν βγάλω δεν είμαι σίγουρη   πολλά νήματα μπορούν να ανοιχτούν. Κάτι μου έλεγε για την καταπίεση που λες. Για την επικίνδυνη και επισφαλή θέση ενός «υποταχτικού σαδιστή» (άντε να του βάλουμε και ταμπέλα να μην χάσουμε bottoming top χα χα χα χα). Μου είχε πει επίσης – κατά την άποψή του πάντα – τις διαφορές που βρίσκει ο ίδιος μεταξύ βιαστή – δράκου και σαδιστή και μου είπε ότι ο σαδιστής έχει πολύ μεγάλες διαφορές και με τους δύο. Πως βιαστές / δράκοι υπολείπονται των σαδιστών (άρα δεν είναι θαυμαστής των δράκων   ) για ένα σωρό λόγους που τώρα δεν τους θυμάμαι   Και άλλα πολλά, δεν τα θυμάμαι όλα, όπως κάτι ας πούμε πιο επιστημονικό «Είναι οι Ελευθέριοι Σαδιστές;» ο Μάζοχ διαφώνησε με τον τρελογιατρό, ο Ντε Σάντ τι θα έκανε;

    Αυτό που λες, ότι οι σαδιστές έχουν μια δική τους οπτική, είναι σωστό κι όταν έλεγα πως έχω μιλήσει π.μ. με κάποιον που μου εξέφρασε την πικρία του, εννοούσα τον DeSade. Είναι και αυτό ένα πολύ σοβαρό θέμα. Προσωπικά τους σαδιστές τους βλέπω με πολύ συμπάθεια κι ας είναι «κακά παιδιά» χα χα εμένα μ’ αρέσουν   Αν δεις ένα παιδάκι που δεν το παίζει κανένα άλλο, που σπάει τα πράγματά του, που βάζει φωτιά στο σπίτι, που σκοτώνει ακρίδες, που πνίγει την γάτα δεν είναι γλύκας; χα χα χα Αδυναμίες, τι να κάνουμε!

    ps
    Το χαμομηλάκι… μου πάει καλύτερα νομίζω  
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2015
  4. elfcat

    elfcat . Contributor

    @brenda
    Χωρις να αποδίδω πρόθεςη σε εσάς, θέλω να σχολιάσω την προσέγγιση που παρουσιάζετε, σαν να την είχα διαβάσει οπουδήποτε.
    Ειναι ασύλληπτα αφελές να φαντάζεται κανεις οτι το εγκλημα εχει τοσο απλοϊκό μηχανισμό, ως καταπίεση των επιθυμιών, που δεν βρήκαν διέξοδο. Ο Μπέσκος και ο καθε Μπέσκος, θα μπορούσε να ειναι αυτο που λέτε εσείς, ή ενας καταπιεσμένος χριστιανός, ενας καταπιεσμένος μαθηματικός ή ενας καταπιεσμένος σαμανος. Και αμφιβάλλω, αν στο μυαλό του μέσου σαδιστή εχουν τέτοια ισχύ οι συμβολισμοί που χρειάζονται για να ασχολείται κανεις με ανήλικα κορίτσια. Πέραν τούτου, ο τρόπος που το διατυπώνετε θα έκανε κάποιον να υποψιαστεί οτι υπαρχει ενα συνεχές φάσμα απο το νορμαλ στο βδςμ και απο εκεί στο εγκλημα, αν δεν υπάρξει το βδςμ να μας φρενάρει. Κατι τέτοιο φαινόταν να κρύβεται πίσω απο τα ποστ του pd και γι αυτο νομιζω οτι δέχτηκε και επίθεση και χλεύη και οχι λογω δηθεν μη ανοχής στην διαφορετικότητα. Οποιος θελει να έρθει σε αυτο το φόρουμ και να συσχετίσει το bdsm με ταραγμένα μυαλά σε οριακή καταςταςη και εγκληματικές πράξεις, ας βρει το θάρρος να μας εξηγήσει το πως και το γιατι. Και αν νομίζει οτι ειμαςτε ενα βήμα πριν τον Μπέσκο, και ποιος ξερει, μια ομαδική επίσκεψη στον Μπέσκο, Θα άνοιγε τα μάτια μας τα ερμητικά κλειστά και η χλεύη λιγη του πέφτει.

    Και κατι άλλο γενικότερα. Η συνυπαρξη στην διαφορετικότητα δεν σημαίνει λοβοτομή, και απώλεια της κριτικής ικανότητας μας και του δικαιώματος μας να συγκρουόμαστε δ η μ ό σ ι αμε οτι διαφωνούμε σοβαρά. Για να το πω διαφορετικά ανοχή στην διαφορετικότητα ΔΕΝ σημαίνει αποδοχή και συνύπαρξη σε ενα φανταστικό κόσμο χριςτιανικης αγάπης αλλήλων . Ανοχή στη διαφορετικότητα ειναι η μη καταδίωξη και εξόντωση της.


    Σας λέω κατι άλλο απο αυτο που νομίζετε. το πρόβλημα το εχει ο pd που θεωρεί οτι όσοι δε ρωτάνε για την επίσκεψη του στον Μπέσκο εχουν τα μάτια ερμητικά κλειστά, οχι αυτοι που δεν ενδιαφέρονται γιατι απλως Δεν ενδιαφέρονται. Αυτος μπορει να νομίζει οτι έκανε κατι σπουδαίο, οι υπόλοιποι μαλλον θεωρούμε οτι μια επίσκεψη στη γιαγια μας εχει ενα καποιο ενδιαφέρον.
    Και μια ερώτηση. Διαφήμιση στον pd και στην προσωπική αλληλογραφία σας κάνετε; Η νομίζετε οτι μας ενδιαφερει; Σας περνάει απο το νου οτι αυτα που θεωρείτε αξιομνημόνευτα για αλλους ειναι καθαρές βλακείες, η θα παρεξηγηθείτε αν βγουν και σας πουν την αποψη τους. Μπορούμε να τη εκφράσουμε, η θα ξεκινήσουμε κουβέντα για την ανοχή στην διαφορετικότητα;
     
  5. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Έγραψα παραπάνω ότι δεν ήθελα ν' αναφερθώ στο ποσοστό των sex crimes...Αλλά δεν μπορώ ούτε να φτάσω στο σημείο, που να γράψω ότι δεν θα υπήρχαν, μόνο στ' όνομα της όποιας ελευθερίας...
    Υπάρχουν κάποιες συμπεριφορές/πράξεις ( το έγραψα και σε πρότερη παρέμβαση ) που προβλέπονται σαν ποινικά κολάσιμες ακόμη και αν αφορούν μονάχα εμάς...
    Μην μπερδεύουμε τους πέοντες με τις βούρτσες αναφορικά με κάποια θέματα...
    Άλλο σεξουαλικός σαδιστής, άλλο βιαστής, άλλο παιδόφιλος...
    Γαμώτο, ειλικρινά σιχαίνομαι να χρησιμοποιώ καν τις λέξεις βιαστής και παιδόφιλος εδώ μέσα...Γιατί ανοίγουν ατέρμονες συζητήσεις/τσίρκα που σ' εμένα τουλάχιστον μοιάζουν τουλάχιστον ανούσιες ( και κάποιες φορές κακόγουστες )...
    Τώρα όποιος/α θα ήθελε να εξισώσει ανόμοια πράγματα, για να "δικαιολογήσει" ακόμη και στο ίδιο του/της το κεφάλι κάποιες σκέψεις...Ελεύθερος/η...Εγώ συνεχίζω να μην είμαι παπάς...
    Δεν εξομολογώ και τις όποιες κρίσεις μου σε κάποια θέματα, πια τις κρατώ για έξω απ' εδώ...
    Βέβαια αν βρεθώ αντιμέτωπος με κάποιον/α που δεν θα ήταν απλά σεξουαλικός/η σαδιστής/ρια ( και αυτό στην κατάλληλη έδρα )...
    Το πως θα τον/την αντιμετωπίσω, δεν νομίζω ότι αφορά κανέναν/καμία εδώ...Σίγουρα δεν θα του/της ήμουν ευχάριστος...

    Υ.Γ. Ν' αλλάξω τίτλο νήματος και να γράψω "καθαίρεση/καθαγιασμός" του Pyrgos Unicorn? ( Δεν γράφω καν το nick του γιατί παρασχολήθηκα )...Anyway, δεν "περίφραξα" ποτέ κανένα νήμα που είχα ανοίξει...Δεν θα το κάνω ούτε τώρα...
    Αν πιστεύετε ότι τα μοναδικά που θα είχατε να γράψτε, θα είχαν να κάνουν μ' ένα παλιό δράκο και με κάποιον που για πλάκα ή σοβαρά εδώ τον είχε εκθειάσει...Ξανά ελεύθεροι/ες... 

    Τώρα τι σχέση θα είχαν με τον κυνισμό και την όποια παρουσία του εν τω βιδιεσέμιον, αυτό μόνο εσείς το ξέρετε...Εκτός κι αν θέλετε να συζητήσουμε για το σεξουαλικό έγκλημα σαν ακραία μορφή κυνισμού...

    Ως προς τα υπόλοιπα ερωτήματα του εισαγωγικού μου post...Πιστεύω ότι θα μπορούσαν ν' απαντηθούν δίχως τόση προσωποποίηση...Ή ότι το "παράδειγμα" έφτανε και περίσσευε σαν αντικείμενο μιας παρέμβασης...
    Κατ' εμέ πάντα δεν του χρειαζόταν και σειρά από sequel και prequel...Ούτε ο "Πόλεμος των άστρων" να ήταν χαχα... 

    Υ.Γ. 2 Μπορεί να μην είμαι monk sadist, αλλά έχω κι εγώ σαδιστικά στοιχεία και μάλιστα πολύ δυνατά ( και τα οποία δεν κάλυψα ποτέ, με πλουμιστά υφάσματα )...
    Αυτό γι' αποφυγή παρεξηγήσεως ότι γράφει κάποιος που δεν αποδέχεται τους/τις σεξουαλικούς σαδιστές/ριες...
    Οι σαδιστές/ριες ( δίχως τον επιθετικό προσδιορισμό ) είναι άλλη κατηγορία...

    Εδώ να προσθέσω κι ένα αστερίσκο...

    * Ο/η σαδιστής/ρια που δρα επάνω σε κάποιον/α ( με πράξεις σωματικής ή ψυχολογικής βίας ) καταπατώντας/μην δίνοντας την παραμικρή σημασία στην αντίθετη βούληση αυτού/ης του/της τελευταίου/ας...
    Εκτός από σαδιστής/ρια - τουλάχιστον μέχρι και σήμερα που "συζητάμε" - παίρνει και τον χαρακτηρισμό του εγκληματία...Ο/η οποίος/α διώκεται και τιμωρείται...
    Αν το να μην καταστρατηγεί ένας σαδιστής/ρια την αντίθετη βούληση του αντικειμένου του/της, τον/την κάνει λιγότερο σαδιστή/ρια, αυτό είναι κάτι, που εμένα τουλάχιστον δεν μ' ενδιαφέρει καθόλου...
    Αφού η πιθανολογούμενη "ιδιότητα" του εγκληματία ( υπογραμμίζω το πιθανολογούμενη ) είναι απείρως πιο βαραίνουσα και δεν είναι, ν' αφήνεται ατιμώρητη ( πάλι αφήνοντας στην άκρη τ' όποιο ηθικό κέλευσμα )...
    ΟΚ, ότι πάρα πολλά θέματα είναι υποκειμενικά, αλλά κάπου πρέπει να μπαίνουν και κάποιες τελείες... 

    Υ.Γ. 3

    Όποιος/α θεωρεί ότι με την δικαιολογία του όποιου πλαισίου ή status ή "προβλεπόμενης" απ' το BDSM πρακτικής...
    Θα μπορούσε να κάνει ότι του/της καυλώσει δίχως να βρει ποτέ κανένα "μπελά"...
    Πόσο μάλλον αν και όταν ξεχείλωνε βάσει των όποιων ορέξεων του/της κάποια "θεματάκια"...
    Κούνια που τον/την κούναγε...
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2015
  6. gaby

    gaby Guest

    @ismini,

    Monk Sadist κατά την έννοια του περίφημου εκείνου ποστ της @Uther γνωρίζω έναν, μόνο που δεν μένει πια εδώ. Τα υπόλοιπα, αν ενδιαφέρεσαι, με πριβέ  

    Όσον αφορά σαδιστή που μπαίνει σε φόρουμ όπου συζητείται, αν, όταν και όπως αφεθεί περιθώριο να συζητείται, ίντερ άλια, ο σαδομαχοζισμός και καταβάλει την μέγιστη δυνατή προσπάθεια να ταυτιστεί με τον Μπέσκο, τι να πω; Ότι είναι εγκληματολογία και καμία σχέση με σαδομαζοχισμό; Δεν θα πω τίποτα σε επίπεδο προσωπικής τοποθέτησης. Μερικά πράγματα δεν υπάρχει γενικά αποδεκτός τρόπος να τα εκφράσει κανείς και έτσι είναι αναγκασμένος να σωπαίνει. Πάντως ο αυτοπροσδιοριζόμενος ως σαδιστής, monk sadist incl., έχει ένα θεμελιώδες χαρακτηριστικό, την επίγνωση, ανεξαρτήτως αν την μοιράζεται ή όχι και κάτω από ποιες προϋποθέσεις.

    Όσον αφορά ας πούμε μια οποιαδήποτε δυνητική bottom απέναντι σε έναν με τον οποίο επικοινωνεί ηλεκτρονικά και προσδιορίζεται ως σαδιστής: Ακόμα και sadist friendly να είναι αυτή στα σινιάλα που παίρνει δίνει κάποια σημασία και κυρίως δεν τα ερμηνεύει κατά το δοκούν της. Assumming is not allowed, δεν είναι τυχαίο που το λέμε, κάποιοι παλιοί στον χώρο. Μιλούσα κάποτε με έναν και ήταν η χημεία μεταξύ μας φοβερή και τρομερή και πολύ τον γούσταρα. Μόνο που αυτός είχε μια φαντάζομαι αθώα μανία, μιλούσε για την πρώτη μας συνάντηση και πώς την φανταζόταν και επαναλάμβανε τακτικά "ο βιασμός σου" και "ο βιασμός σου" και ξανά μανά "ο βιασμός σου". Κάποια στιγμή τον ρώτησα "τι εννοείτει όταν λέτε για βιασμούς συνέχεια;" Η απάντηση που μου έδωσε ήταν τόσο γενική ασαφής σαν να τον είχα ρωτήσει "σαν πώς λέτε άραγε να δημιουργήθηκε το σύμπαν με τα άστρα, τα περιστέρια και όλα τα λουλούδια;" Έπρεπε να πω μέσα μου "χιούμορ κάνει το παιδί"; Δεν το είπα. Απλά έκοψα την επικοινωνία, σταδιακά και με τακτ και απρόθυμα, βέβαια, γιατί έχανα την κάβλα μου. Ο λόγος απλός. Αν το εννοούσε, που δεν μπορούσα να γνωρίζω και ένας τρόπος υπήρχε για να το διαπιστώσω, δεν υπήρχε περίτπωση μετά να βρω το όποιο δίκιο μου. Προειδοποιημένη ήμουν άρα είχα συναινέσει!

    Αντίθετα από αυτό που νομίζεις, ο νο 1 φόβος θα ήταν αυτός για κάποιον βανίλλα φαν των θρίλλερ - όπως πιστεύω και εσύ γνωρίζεις δεν έχει καμία σχέση με το BDSM ή τον σαδομαζοχισμό το φλερτ με την ψυχοπάθεια. Αν θέλεις μπορούμε να σε παραπέμψουμε σε σχετική αρθρογραφία και ιντερνετική σελιδογραφία ώστε να δεις και εσύ μια άλλη πλευρά του θέματος. Ακόμα και περιπτώσεις που ο κοινός BDSMικός νους θα σκεφτόταν ότι το SSC παραβιάζεται διέπονται, εξ όσων μπορώ να γνωρίζω, από τελείως άλλη λογική και όχι τη λογική του αλυσοπρίονου στη γωνία που και οι δύο κοιτάζουν με - διαφορετικό - νόημα κάθε που παίζει, στα μυαλά τους ή αλλού, μουσική θρίλλερ.

    Δεν θυμάμαι τι είχε πει ο απελθών και με την ευκαιρία   που δκευκρίνισες ότι έφυγε λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αλλά ο φόβος στις διαπροσωπικές σχέσεις δεν έχει να κάνει ούτε με αλυσοπρίονα, ούτε με το αν ο ένας τουλάχιστον από τους δύο δεν κάνει φανερό πότε εξηγιέται σοβαρά και πότε κάνει χιούμορ - άρα το χιούμορ του είναι μόνον για την πάρτι του. Με τέτοιους φόβους δεν υπάρχει ακόμα διαπροσωπική σχέση. Άλλωστε η Κλαρίς Στέρλινγκ γνώριζε η ίδια πάρα πολύ καλά ότι ο Άνιμπαλ δεν επρόκειτο να θελήσει το συκώτι της για ορεκτικό όταν βρέθηκε να κοιμάται μαζί του κάθε βράδυ και το γνώριζε και ο Άνιμπαλ ότι ήταν έτσι και ότι η Κλαρίς το γνώριζε.

    @Tenebra_Silente

    θα επανέλθω στο "παλιονήμα" σου επί της ουσίας γιατί αγγίζει κάποιους προβληματισμούς μου ως έχει. Για τις εγκληματολογικές προεκτάσεις προτείνω κάτι σε off topic για να μην το διαλάμε το νήμα σου, μπορεί να είναι σπονδυλωτό αλλά αυτό δεν είναι λόγος να του προκαλούμε δισκοπάθεια στα βασικά και μετά να του προσθέτουμε σπονδύλους κατά το δοκούν μας, έτσι δεν είναι;  
     
  7. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @gaby μετά χαράς να διαβάσω τόσο τους δικούς σου, όσο και τους προβληματισμούς ή τις σκέψεις όποιου/ας θα ήθελε να τους αφήσει σ' αυτό το "παλιονήμα"  ...
    Ως προς τις εγκληματολογικές προεκτάσεις, ειλικρινά ούτε πρόθεση είχα, ν' αναφερθούν εδώ και σίγουρα δεν βρίσκω τίποτε το "καλό", όχι σ' αυτό το νήμα τουλάχιστον...
    Κάτι στο off topic section θα ήταν απείρως καλύτερο, αφού θα μπορούσαν όλοι/ες να γράψουν την γνώμη τους και να βρεθεί μετά πιο εύκολα στο χρονοντούλαπο ( αφού το Bdsm discussion σαν ενότητα διαβάζεται περισσότερο )...
    Εγώ τουλάχιστον προσπαθώ να μην ξεχνώ, ότι όσο και αν λέμε απλά την γνώμη μας εδώ, όσο κι αν ειλικρινά δεν νομίζω ότι κανείς/καμία θ' αλλάξει τον "κόσμο" με τα λόγια του/της...
    Όσο και να μην πολυσκοτίζομαι για τις τύχες ατόμων σε μένα αγνώστων...Αυτό δεν σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα, δεν παραμένει δημόσιο βήμα...
    Και δεν είναι όλοι/ες τόσο ικανοί/ες που να μπορούν ( ή που να θέλουν ) να φιλτράρουν κάποιες πληροφορίες...
    Σε κάποια ζητήματα, να ήμασταν και λίγο προσεκτικοί/ες, δεν νομίζω ότι θα μας χαλούσε...Δεν μιλάω για λογοκρισία, αλλά για ένα κομματάκι σύνεση... 
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2015
  8. brenda

    brenda FU very much

    Καλημέρα μας πρώτα απ΄όλα. Ξημέρωσε μία ωραία -τουλάχιστον στην Βόρεια Ελλάδα- Κυριακή.
    Το παράδειγμα που έφερα, αφορούσε τον pd, και όχι τον Μπέσκο. Αποτόλμησα μία ερμηνεία, αναφορικά με το γιατί κάποιος θα ήθελε να ασχοληθεί με την περίπτωσή Μπέσκου και τι είδους συζήτηση θα μπορούσε να ξεκινήσει από αυτό. Ούτε εγκληματολόγος είμαι, ούτε ψυχολόγος, όπως αρκετοί από εμάς, ωστόσο αυτό δεν βλέπω να μας εμποδίζει να παίρνουμε θέση στα συναφούς ενδιαφέροντος θέματα. Μακράν εμού η δαιμονοποίηση του bdsm, μέσω της συσχέτισής του με το έγκλημα.
    Αυτό, σε ότι αφορά το συγκρίσιμο του πράγματος, μεταξύ Μπέσκου και γιαγιάς.

    Αφελές? Να το δεχτώ, πάντως όχι και κακή προαίρεση. Σε ότι αφορά την λοβοτομή, τα έχω πει πολλές φορές, ιδιωτικά και δημόσια, συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, οπότε δεν θα το αναλύσω περαιτέρω. Για μένα ο καθένας πρέπει να μπορεί, να του δίνεται χώρος να εκφράσει, τόσο τη γνώμη του, όσο και την αντίθεσή του στα γραφόμενα κάποιου με επιχειρήματα. Βέβαια, αν κάτι εμένα με ενοχλεί, είναι το πέσιμο για το πέσιμο. Δηλαδή να την πέσουμε σε κάποιον, γιατί δεν μας αρέσει η άποψή του, ή γιατί δεν τον καταλαβαίνουμε και πριν μπούμε στον κόπο να κατανοήσουμε, ή να του δώσουμε την δυνατότητα να αναπτύξει το σκεπτικό του, να τον κατακρεουργούμε.
    Έχω εμπλακεί σε διαφωνίες, περισσότερο ή λιγότερο κομψές, όπως και εσείς. Δεν έγινε και κάτι. Το άλλο κομμάτι της τοποθέτησης σας, περί χριστιανικής αγάπης, να σας πω την αλήθεια, δεν το καταλαβαίνω, πόθεν εκπορεύεται? (Ούσα άθεη, δεν πολυστροφάρω στα θρησκευτικά...)
    Υποστηρίζω απλά, ότι ιδανικά, πρέπει να αφήνουμε χώρο στο διαφορετικό, ακόμη κι αν τον χώρο αυτό τον αφήνουμε, για να διατυπώσουμε την δική μας αντίθεση σε αυτό που το διαφορετικό εκφράζει.
    Οι λοιπές υποθέσεις και συσχετισμοί της τοποθέτησής μου, ήταν χάριν παραδείγματος, σε σχέση με το είδος της κουβέντας που θα μπορούσε να πυροδοτήσει, δεν εξέφραζα προσωπική τοποθέτηση, ούτε και θεωρώ εαυτόν κατάλληλο για ψυ-αναλύσεις.
    Αναφέρθηκα στους σαδιστές ως παράδειγμα, γιατί το έχω δει να γίνεται, όχι μόνο με τον pd.

    Η ελευθερία του λόγου φαντάζομαι ότι έχει και τα τιμήματά της. Αν κάποιος βγει να υποστηρίξει κάτι εξοργιστικά παράλογο, ας προετοιμαστεί και ανάλογα.
    Κανείς δεν μας πιάνει από τον λαιμό να διαβάσουμε ένα νήμα, να ενστερνιστούμε μία άποψη, να συμφωνήσουμε και να διαφωνήσουμε από μέσα μας, ή φωναχτά.
    Αρκεί να μην ''φωνάζουμε'' δημόσια και να μην κουνάμε το σηκωμένο δάχτυλο. Αυτό ομολογώ ότι με ενοχλεί, εμένα προσωπικά...
    Το κομμάτι της ανοχής στην διαφορετικότητα, άπτεται και κάποιων άλλων πραγμάτων, ''ανοίγει'' λίγο παραπάνω, αγγίζει την ανοχή στην βλακεία, την μισαλλοδοξία, την κενολογία, την κομπορρημοσύνη, την αμετροέπεια.
    Και μην μου πείτε ότι όλα τα παραπάνω, δείγματα ή ψήγματά τους, δεν απαντώνται εδώ, όπως και σε κάθε άλλο δημόσιο βήμα.

    Για να ευθυμήσουμε λιγάκι, απολαμβάνω τις τελευταίες μέρες, το πέσιμο που έχουν φάει οι δεξιοί, οι ποταμίσιοι και οι Τζημεριανοί, που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το άθλιο περιστατικό με τον καστανά της Αριστοτέλους. Βγαίνουν οι αριστεροί-αριστερίζοντες και τους λένε ότι δεν δικαιούνται δια να ομιλούν, να σχολιάζουν ή να καυτηριάζουν το περιστατικό, καθώς θεωρούν ότι είναι απόρροια της δικής τους κοινωνικοπολιτικής και όχι μόνο, νοοτροπίας.
    Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και με την χρήση ή μη της Γαλλικής σημαίας στην φωτό προφίλ του fb.
    Πολλά ιμάτια διαρρήχθηκαν (-σαν) γιατί όσο θεωρήθηκε σύμβολο αλληλεγγύης, άλλο τόσο θεωρήθηκε υποκριτικό και μονομερές.

    Εγώ προσωπικά, είμαι κατά της απαρέγκλιτης ομογενοποίησης, σε οποιονδήποτε τομέα, θεωρώ πως πρέπει να προφυλάσσουμε τον κάθε χώρο έκφρασης των διαφορετικών απόψεων ως κόρη οφθαλμού, αν κοπτόμαστε για την δημοκρατικότητα των δημόσιων διαλόγων και τοποθετήσεων.
    Έστω κι αν δεν συμφωνούμε ούτε στο τόσο. Ακόμη και μέσα από την διαφωνία θα κερδίσουμε τελικά πράγματα, αν λείπει η προκατάληψη και ο ξερολισμός.
     
  9. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    @elfcat παρακαλω οι μαθηματικοι να μεινουν εξω απο τα παραδειγματα, τους δικηγορους να βαλεις  
     
  10. whisperer

    whisperer Regular Member

    ενδιαφερον το νημα αλλα με κουρασαν τα σεντονια ρε παιδια...
    λοιπον οι αληθειες ειναι υποκειμενικες αναλογα με την οπτικη γωνια του καθενος.
    Εφ οσον το ολο θεμα και ζητουμενο ειναι η διαχειριση της καυλας (δικης μας η/και του αλλου) αν συμπεσουν οι οπτικες γωνιες στις αληθειες μας προχωραμε,αν οχι παλι ολα καλα παμε γι αλλα.
    Κανεις δεν ειναι κανενος και δε προκειται να μπει στη διαδικασια να αποδεχτει η ν αλλαξει για σενα αν δεν το εξιταρει η αληθεια σου
     
  11. brenda

    brenda FU very much

    Εντάξει αγαπητέ, δεν είναι για όλους τα σεντόνια, χαχαχαχαχαχαχαχα... 
    Μας αρέσουν και τα μαντηλάκια τσέπης, μη νομίζεις!!! 
    Σόρυ νηματοθέτη για τις αλλεπάλληλες εκτροπές...  Είσαι και σε ανάρρωση... 
     
  12. whisperer

    whisperer Regular Member

    i know my dear ,απλα ημουν λιγο κυνικος