Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κυνισμός, " πρέπει " ( καθώς και το σοκολατένιο αυγουλάκι-έκπληξη )

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 9 Δεκεμβρίου 2015.

  1. brenda

    brenda FU very much

    Η υπογραφή μου προς απάντησή σου....  
     
  2. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Ξαναδιάβασα αρκετά προσεκτικά ( για τουλάχιστον δεύτερη φορά ) το post που άνοιγε αυτό το νήμα. Παραδέχομαι, ότι το είχα απλώσει τόσο πολύ, που ειλικρινά ούτε κι εγώ ο ίδιος θα ήξερα που να το "φρενάρω".
    Έναυσμα για να το γράψω, το είχα πάρει από διάφορα σημεία. Από σκέψεις που διάβασα εδώ, από λόγια ατόμων που συναναστράφηκα περισσότερο ή λιγότερο, από δικές μου άμεσες εμπειρίες στον "χώρο" ( live εμπειρίες, βιώματα ).
    Ούτε στο εισαγωγικό νήμα, ούτε τώρα έκρυψα ή κρύβω, ότι το "φιλτράρισμα" όσων έγραψα, είχε γίνει και συνεχίζει να γίνεται βάσει τελείων προσωπικών κριτηρίων ( που μόνο γι' αυτό η όποια αντικειμενικότητα τους ή όχι, θα μπορούσε να ισχύει μόνο για μένα ).
    Τ' ότι είμαι εγώ κυνικός ή τι θα θεωρούσα εγώ έκφραση κυνισμού, δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση, ότι θα ίσχυε για όλους/ες.
    Αν και - πάντα - το εισαγωγικό post να φέρνει σε αχταρμά, ένας πυρήνας θα υπήρχε και όσο και αν θα είχε τις διακλαδώσεις του, θα ήταν ενιαίος.
    Εκείνος θα ήταν η ελεύθερη βούληση του καθενός μας. Ελεύθερη βούληση σαν το δικαίωμα που θα είχε ο/η καθένας/καθεμία από εμάς να μεταχειρίζεται όπως καλύτερα θα νόμιζε το κορμί, το μυαλό, την ψυχή του/της.
    Καθώς και το αν θα υπήρχαν κάπου κάποια εξωγενή σ' αυτήν όρια.
    Αν θα ίσχυε και στον "χώρο" ο φυσικός ή όχι νόμος ( αν θα δεχόμασταν ότι θα υπήρχε κάποιος και στ' ανθρώπινα "πράγματα" ) σύμφωνα με τον οποίο, η επικράτηση του "δικαίου" του/της ισχυρότερου/ης, δεν θα επιδεχόταν αξιακών κρίσεων.
    Αλλά θα ήταν αποτέλεσμα απλής λογικής. Τουτέστιν, το "πρόβατο" μπαίνει συνειδητά σ' ένα οποιοδήποτε μέρος που θα κατοικούταν από "λύκους", άρα η πιθανότητα αυτοί οι τελευταίοι να το "κατασπάραζαν", δεν θα ήταν να αποκλειστεί.
    Χωρίς όμως αυτό να σήμαινε, ότι οι "λύκοι" θα ήταν κακοί, ή ότι το "πρόβατο" θα ήταν άμοιρο της παραμικρής ευθύνης για την όποια κατάληξη του.
    Εδώ επικέντρωνα εγώ τον κυνισμό.
    Τα δάχτυλα που τεντώνονται, τα ορθά ή όχι κάποιων συμπεριφορών ή θεάσεων, οι περισσότερες ή λιγότερες γνώσεις επί συγκεκριμένων θεμάτων, οι νοητικές δεξιότητες των όποιων "αντιπάλων", για μένα είναι όλα μέρος του οποιουδήποτε "πεδίου μάχης".
    Αφού οι ανθρώπινες συνάξεις ( πόσο μάλλον όταν είναι αρκετά "περιορισμένες" ) θα είχαν πάντα ένα κάποιο "έπαθλο" και ο/η καθένας/καθεμία ορίζει και "κυνηγάει" το δικό του/της βάσει των όποιων γούστων/αναγκών του/της.
    Κανείς δεν κάνει τίποτε από καλοσύνη, κανείς δεν ασχολείται με τίποτε και κανέναν, αν δεν έχει κάτι ν' αποκομίσει, πιστεύω, μπορεί να κάνω και λάθος.

    Επίσης θέλω να πιστεύω, ότι όσο και να "κωλοχτυπιόμαστε", κανείς και καμία δεν μπορεί να "φιμώσει" κανέναν και καμία.
    Κανείς και καμία δεν μπορεί να πει/επιβάλει σε κανέναν/καμία άλλο/η ούτε τι να σκεφτεί, ούτε πως να συμπεριφερθεί, ούτε τι να του/της αρέσει.
    Η διαφορετικότητα αρέσει ή όχι, υπάρχει, καλά κάνει, αλλά καλώς ή κακώς όσο και αν είναι πλούτος, κάποιοι κάποτε, είχαν την φαεινή ιδέα σε κάποια σημεία της να βάλουν φρένα.
    Γιατί αλλιώς δεν θ' αποκλειόταν η πιθανότητα, να "ποδοπατούσαμε" ο ένας τον άλλο ( κάτι που γίνεται απ' τους αιώνες των αιώνων και μάλλον όσο ζούμε εμείς που τώρα γράφουμε, θα γίνεται ).
    Εγώ τουλάχιστον, μου υποσχέθηκα εδώ και καιρό, να μην ξαναμπώ στην διαδικασία να συζητήσω πιο "συγκεκριμένα" για κάποια θέματα ( για τα οποία θα είχα τα εφόδια να το κάνω και το γράφω δίχως ψήγμα αλαζονείας ).
    Πρώτον, γιατί στον καιρό που βρίσκομαι εδώ, είδα ότι ουσιαστικά θα ενδιέφεραν από ελάχιστους έως κανέναν, δεύτερον επειδή όσο και αν κάποιοι/ες θα πίστευαν τ' αντίθετο δεν έχω ανάγκη να το παίξω κάποιος.
    Και τρίτο και πιο σημαντικό, θα ήταν σαν να εκπόρνευα κάτι για μένα πολύ σημαντικό για κάποια "βουβά χειροκροτήματα", κάτι που θεωρώ πολύ μίζερο αντάλλαγμα.

    Τουτέστιν, αφήνω τους δράκους, τα ξωτικά και τα λοιπά έμορφα παρεμφερή στην άκρη ( που θα μπορούσα άνετα ν' "ακουμπήσω"/πραγματευτώ μετά γνώσεως ).
    Αφήνω επίσης στην άκρη τις όποιες ψυχολογικές αξιολογήσεις ( τις οποίες σίγουρα δεν θα είχα τα εφόδια να κάνω ) κι επιστρέφω στην ιδέα του νήματος.

    Για πιο λόγο - και μιλάω στο πρώτο πρόσωπο για να μην θιγεί κανείς/καμία", να πρέπει να πλασάρω στην όποια υποψήφια ένα προσωπείο?
    Γιατί να "πρέπει" να βάλω τα θέλω της αν μη τι άλλο στο ίδιο "σκαλί" με τα δικά μου? Αφού λέω ( εγώ έτσι νιώθω, τώρα αν είμαι ή όχι, αυτό μπορεί να το γνωρίζει μόνο όποια μ' έζησε αρκετά ) ότι είμαι Κ ( και σαδιστής μεταξύ πολλών άλλων )
    Που το κακό να αποσκοπώ κυρίως ( αν όχι αποκλειστικά ) στην ικανοποίηση της δικής μου καύλας?
    Γιατί σώνει και καλά αν δεν φτάνω στο σημείο να προκαλώ βλάβες ( ψυχικές ή σωματικές και υποτίθεται πάντα για κείνη βαριές ), να είναι για λόγους ηθικής, καλοσύνης ή συναισθημάτων?
    Και αν η μοναδική αιτία που δεν θα ήθελα να "ξεφύγω", θα ήταν επειδή σκέφτομαι το δικό μου το τομάρι?
    Τουτέστιν, για να μην μου σπάει μετά τα ούμπαλα ή στην χειρότερη, για να μην έχω πάρε-δώσε με τον νόμο. Όσο και σαν λόγοι να μην φαντάζουν "ευγενείς".

    Π.χ. τι με κόφτει εμένα αν κάποιος/α θ'' "ακολουθούσε" την ηλίθια εντολή μου να μπει σε διαδικασία αλλαγής φύλου ( εντάξει, δεν είναι κάτι που θα ζητούσα ποτέ σε καμία, σίγουρα γιατί δεν θα μ' ενδιέφερε )?
    Γιατί να σκεφτώ ότι κάποιος/α θα ήταν μπροστά μου πνευματικά/νοητικά/συναισθηματικά ανοχύρωτος/η και να μην εκμεταλλευτώ ( ή "εκμεταλλευτώ" ) την αδυναμία του/της.
    Ίσως την χρονική συγκυρία που θα ήταν εύθραυστος/η, για να περάσω τ' όποιο δικό μου?
    Γιατί να μην "δανείσω" κάποια σε κάποιον/α άλλο/η, αν εκείνη μου το επιτρέπει? Γιατί να μην της φερθώ σαν αντικείμενο, αν εκείνη μου του επιτρέπει?
    Που είναι γραμμένο ( αναρωτιέμαι ξανά ) ότι "πρέπει" όλοι και όλες να έχουμε τον ίδιο απαράλλακτο "κώδικα"?
    Και γιατί να είμαι "καλός και αγαθός" με τον/την οποιονδήποτε άλλο/η, όταν το μόνο που με νοιάζει είναι η πάρτη μου και σ' αυτό είμαι ειλικρινής σαν τον χάρο?
    Γιατί να "πρέπει" να προστατέψω τον οποιονδήποτε άλλο/η ακόμη και απ' τον ίδιο του/της τον εαυτό?
    Πόσο μάλλον απ' την στιγμή που θα υπήρχαν και φορείς που έχουν αυτή την αρμοδιότητα και προβλεπόμενες "δικλείδες" και οι ανά την περίπτωση αρνητικές για μένα ( όπως και για όλους/ες - θεωρητικά πάντα - ) συνέπειες ?
    Πόσο μάλλον απ' την στιγμή που θα υπήρχαν οι κατάλληλοι επιστήμονες, στους οποίους ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε θα μπορούσε ν' απευθυνθεί, για να βρει την όποια βοήθεια ίσως και να θεωρούσε, ότι θα είχε ανάγκη?
    Γιατί εγώ και ο/η κάθε εγώ, να "πρέπει" να είμαστε ο/η brother/sister keeper του/της οποιουδήποτε/οποιασδήποτε? Πόσο μάλλον αν για τον/την άλλο/η δεν θα νιώθαμε ποιος ξέρει τι?

    Που το κακό, να μην βάζουμε όλοι/ες και πάντα "φιογκάκια" ( εκείνα τα "πράγματα" που ο/η καθένας/καθεμία απ' εμάς σαν "φιογκάκια" θα τ' αντιλαμβανόταν ) ?
    Που το κακό, να μην αισθανόμαστε όλοι/ες ενοχές για το ποιοι/ες θα ήμασταν και για το τι θα θέλαμε. Πόσο μάλλον απ' την στιγμή που δεν θα ξεπερνούσαμε τα όποια εσκαμμένα?

    Y.Γ.

    Για μένα bdsm ( και όσο και αν είναι κουραστικό, ακόμα και για μένα που το γράφω ) είναι ότι έζησα και ζω με την όποια σύντροφο μου.
    Εδώ συζητώ, λέω την άποψη μου και διαβάζω εκείνες των άλλων περί bdsm, δεν είναι ζωή, ούτε εκείνων που διαβάζουν τα λόγια μου, ούτε για μένα που διαβάζω τα δικά τους.
    Μπορούμε όλοι/ες να "πάρουμε" κάτι απ' τα βιώματα και τις σκέψεις όλων ( που να διαφωνούμε ή που να συμφωνούμε ).
    Αλλά το "φιλτράρισμα" πόσο μάλλον η όποια πρακτική εφαρμογή παραμένει τελείως δική μας υπόθεση με όλα τα συν και τα πλην της εκάστοτε περίστασης.

    Αυτά, εύχομαι η αρχική μου τοποθέτηση, τώρα να έγινε λίγο πιο κατανοητή...Αυτό δεν σημαίνει, ότι δεν συνεχίζετε να είστε ελεύθεροι/ες να οδηγήστε το νήμα όπου θα θέλατε, αν και όταν θα το θέλατε... 
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2015
  3. ismini

    ismini New Member

    Ναι, κάνω διαφήμιση στον patras dragon, στον mpriza, στο theostravo, στον desade, στον φίλο μου από το facebook, στις ελιές καλαμών και στα μηχανάκια Stihl μακράν… τα καλύτερα! Χα χα χα Αλήθεια τώρα, δεν μπορεί κανείς να ξεχωρίσει ένα αστείο; Δεν λέω για death ή έστω black χιούμορ, δεν το έχετε εντάξει! Το κατάλαβα! Χα χα χα
    (Θα αρχίσω να γράφω στο Koproskilo, μόνο αυτός θα με νιώθει! Χα χα χα)

    @Tenebra_Silente έχω μια απορία, αν μπορείτε να το πείτε δημόσια. Τι εργασία κάνετε;

    @gaby εννοείται ότι ενδιαφέρομαι και μάλιστα πάρα πολύ, ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ  , ό,τι μου στείλετε θα το διαβάσω με μεγάλο ενδιαφέρων. Καμία προσπάθεια δεν έγινε να συνδεθεί ο σαδομαζοχισμός με τον Μπέσκο! Για όνομα θεού! Ακριβώς το αντίθετο είπα.

    Στην μπρέντα δεν έχω να πω κάτι, συμφωνώ σε όλα μαζί της , δείχνει – τουλάχιστον – πολιτισμό να ακούμε μια διαφορετική άποψη. Να πω κλείνοντας και αφού ζητήσω για δεύτερη φορά συγνώμη, απ’ τον νηματοθέτη για όποια εκτροπή (συνηθίζεται στα μεγάλα αρχικά πόστ, το έχω παρατηρήσει αυτό), ότι αν συναντήσω κάποιον θα είναι ο pd κι όχι ο Μπέσκος! Τον Μπέσκο τον συναντούν οι πελάτες του πια. Είμαι 33, έχω μιλήσει με τον pd στο τηλέφωνο, θεωρώ ότι είναι μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, θα ανταλλάξουμε απόψεις. Δεν βλέπω κάποιον κίνδυνο, συνεννοούμαστε μια χαρά, το χιούμορ είναι ανεκτό και από τους δύο. Δεν το προσωποποιώ, αλλά πείτε μου ειλικρινά αν αναζητήσετε άτομα με στάτους σαδιστής εδώ, στο φόρουμ, θα βρείτε μόλις δύο σελίδες, οι μισοί έχουν αποχωρίσει. Αλήθεια τώρα, δεν βλέπετε «κάτι» σε αυτό; Εγώ πάλι γιατί βλέπω; Όχι, δεν ρωτάω, ας το τελειώσουμε εδώ, ευχαριστώ τον νηματοθέτη για την ανοχή 
     
  4. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    @ismini ξέχασες και τον apoteleiomeno_desmio, τον Promitheas-sklavos sou-na mou tros olimeris ki olivradis ta skotia, τον Master_Katastrofeas_latrevi na katavrohthizi kourkoubinia, την Mistress Lilith-dihos bikouti.
    Έπρεπε ν' αναφέρεις τους σπόνσορες της σύνδεσης μου βρε γαμώτο... 
    Τεσπα, εγώ "έθιξα" το ζήτημα Sparti_Leperchaun, δέχομαι την πλάκα και την ανταποδίδω  

    Έχω γραφείο τελετών που μετά τις ώρες 20.00 λειτουργεί σαν σαντουιτσάδικο/μπαρ/ξενοδοχείο για αποδημητικούς ιπποπόταμους χαχαχα...


    Ο νηματοθέτης έχει πια όλη την ανοχή του πλανήτη όσο αφορά τα νήματα "του" ( λες και το "μαγαζάκι" εδώ είναι δικό μου. Άπαξ και το νήμα ανοίξει, ανήκει σε όλους/ες όσους/ες αφιερώνουν έστω και λίγο απ' τον χρόνο τους για να γράψουν.
    Ο κάθε νηματοθέτης, αν θέλει μπορεί να παίξει τον ρόλο του τροχονόμου, τίποτ' άλλο. Εμένα και η κίνηση δεν μου αρέσει, και την στολή τους την βρίσκω ξενέρωτη. Άσε που δεν έχουν ούτε ένα γκλόμπ χαχαχα    )
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2015
  5. ismini

    ismini New Member

    Χα χα χα χα ουφ! Και είχα αγχωθεί! Έκανα copy τα ονόματά τους, αρχίζω έρευνες «φως στο τούνελ» χα χα χα Ευχαριστώ για όλα  
     
  6. Tenebra_Silente

    Tenebra_Silente Contributor

    Εγώ σ' ευχαριστώ για την συμμετοχή σου και κυρίως επειδή μου έκανες την χάρη κι άλλαξες avatar. Έχω μια ηλικία και κάθε φορά που το έβλεπα, μου ερχόντουσαν στο μυαλό "άσχημες" σκέψεις χαχαχα...
    Απ' το να γίνω τουλάχιστον sub αν όχι pure μαζόχας, μέχρι να κάψω όλες τις φούστες μου, να δωρίσω τις γόβες μου στο Λιμενικό ( έχουν έλλειψη από σωστικές λέμβους χαχα ),
    να σπάσω στα 4 το cane μου, ή ν' αρχίσω να λατρεύω την φασολάδα ( που σιχαίνομαι )...       

    Anyway, μην κλείνεις τίποτε...Που να συμφωνώ ή να διαφωνώ, στα νήματα μου δεν φόρεσα ποτέ σε κανέναν/καμία ούτε gag ball, ούτε κολάρο.
    Αν κάτι δεν μ' ενδιαφέρει ή δεν θα είχα τι να προσθέσω έστω και σαν αντίλογο, απλά τ' αποφεύγω, μου φαίνεται λογικό.
    Στο κάτω κάτω της γραφής, ότι κάποιος/α ανοίγει ένα νήμα, δεν σημαίνει ότι έχει κάποια υποχρέωση να το παρακολουθεί σε κάθε του "λεπτομέρεια".
    Εγώ ρίχνω στο "τραπέζι" μια ιδέα/σκέψη και μετά οι συμμετέχοντες την πάνε όπου θέλουν...αν και όταν το θελήσουν.
    Αρκεί στο τέλος να μου μείνει κάτι που να με βάζει σε σκέψη ή κάτι που δεν θα γνώριζα.
    Κι ας ήταν κι άσχετο με την αρχική τοποθέτηση πάνω στην οποία το νήμα θα πατούσε.
    Εγώ τουλάχιστον έτσι λειτουργώ με τα "δικά μου".  

    Ως προς το ερώτημα σου γιατί έχουν αποχωρίσει από εδώ οι μισοί σαδιστές κι επειδή πιστεύω ότι τ' απεύθυνες ανεξαιρέτως σ' όποιον/α θα ήθελε, ν' απαντήσει.
    Επειδή έχω αλήθεια "ξεσκονίσει" όλη την ενότητα "Σαδισμός" του forum.
    Μπορώ να σου πω, ότι δεν ήταν ποτέ ιδιαιτέρως "γεμάτη" από συμμετοχές.
    Μήπως επειδή δεν θα ενδιέφερε τον πολύ κόσμο?
    Μετά, ότι ο χαρακτηρισμός σαδιστής θα είχε γι' αρκετούς/ες αρνητική χροιά, de gustibus.
    Επίσης αρνητική χροιά έχει για κάποιους/ες ο χαρακτηρισμός υ, ο χαρακτηρισμός crossdresser, ο χαρακτηρισμός μαζοχιστής/ρια, swtich, σκλάβος/α, φετιχιστής, ακόμα και κείνος o "πολυτραγουδισμένος" του Κυρίαρχου/ης.
    Το πως αντιλαμβάνεται κάποιον/α ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε άλλος/η είναι δική του/της υπόθεση.
    Και το πως θ' αντιμετώπιζε πάντα ο/η οποιοσδήποτε/οποιαδήποτε από μας τις συμπεριφορές/γνώμες των άλλων για τις αρχοντομουτσουνάρες μας, είναι θέμα χαρακτήρα του καθενός/καθεμιάς μας.
    Εγώ τουλάχιστον δεν έχω δει και πολλούς/ες "σκέτους" σαδιστές/ριες, ν' ανοίγουν νήματα ή να συμμετέχουν γενικότερα ( αν εξαιρέσω κάποιους παλιούς, που πια δεν είναι εδώ.
    Τώρα, γιατί αποχώρησαν, μόνο εκείνοι/ες το γνωρίζουν. Δεν αποκλείεται, επειδή ίσως και να είχαν βαρεθεί. Ή επειδή δεν είχαν βρει, εκείνο που θα "έψαχναν" και όχι επειδή θα τους είχε "κράξει" κάποιος/α. )
    Μάλλον συχνά πυκνά παραβλέπουμε πια θα ήταν η βασική "χρησιμότητα" ενός forum κι εκείνη θα ήταν κυρίως η συζήτηση και η ανταλλαγή πληροφοριών και όχι οι γνωριμίες. Αυτές οι τελευταίες έπονται.
    Και αν δεν μας "κάτσουν" ή δεν μας "κάτσουν" όπως θα τις θέλαμε, δεν φταίει ούτε ο "τόπος", ούτε οι θαμώνες του.

    Τέσπα, ούτε με όλους/ες μπορούμε να ταιριάζουμε/αρέσουμε, ούτε όλοι/ες μπορούν να μας ταιριάζουν/αρέσουν.
    Όσο δεν ενοχλούμε κανέναν/καμία με την συμπεριφορά μας ( και να είμαστε φορείς "μειονοτικών" απόψεων, δεν είναι προσβολή σε κανέναν/καμία, θέλει να το δεχτεί/καταλάβει ή όχι.
    Πόσο μάλλον όταν μαζί μας δεν θα τον/την συνέδεε τίποτε ), έχουμε ίσο δικαίωμα ύπαρξης με τον/την οποιονδήποτε/οποιαδήποτε άλλο/η. Me thinks  
     
    Last edited: 13 Δεκεμβρίου 2015