Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ/Υ Λαβύρινθος για διαταραγμένες προσωπικότητες η αναπόφευκτο ταξίδι για "διψασμένους" ?

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Tenebra_Silente, στις 7 Ιουλίου 2014.

1. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Εννοείται εσύ...βάζω σπίτι...βάζω κρασί...Να φάω και το ξύλο?...Είμαι φιλόξενος...όχι μαλθάκας χαχαχα     

2. Black Butterfly

Black Butterfly Αηδιασμένη

Είσαι gentleman, δεν μπορώ να πω!

3. Tenebra_Silente

Το κύριο μου χαρακτηριστικό...Εγώ και ο Νταβέλης...Βάλτε με σε γυάλα η καλύτερα στη θέση του Πάντα στο λογότυπο της WWF γιατί όσο αφορά την ευγένεια από εμένα το χάος...χαχαχα

Δεν μπορείς να πεις αλλά το είπες χαχαχα...Και εσύ που ούτε να κουνηθείς να πάρεις γαμήλιο δώρο λόγω ζέστης?...Πάλι καλά που ο πελεας μου έριξε άκυρο...Αλλά η πρόθεση σου "μέτρησε"...και μετά σου λέει συμφορουμίτες...

4. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Επιστροφή στη μαμα σου κι εγω θα παω διακοπές με @Black Butterfly

5. Black Butterfly

Ο Tenebra πληρώνει, ε; Το ήξερα ότι αυτό το παιδί είναι ένα κομμάτι μάλαμα.
    Φύγαμε!

6. Tenebra_Silente

Xaxaxa, γνωρίζω τα νούμερα της πιστωτικής της @Victoria_ash ...εγώ πληρώνω...εγώ...νιεχ νιεχ ( Διαβολικό γέλιο )...Πάτε διακοπούλες οι δυο σας...

7. Tenebra_Silente

Πάνε εσύ διακοπές με την αγαπητή Butterfly και που θα πάω εγώ άσε το σε μένα να το ξέρω...Να περάσεις τέλεια...  

8. Black Butterfly

Γι' αυτό σ' αγαπώ, επειδή έχεις μια λύση για όλα.  

9. Tenebra_Silente

Είμαι πολυμήχανος ο μαλθάκας...χαχαχα...Εγώ και ο Mr Forte....πάντα λύσεις για τα πάντα...

Υ.Γ. Βρε...Μήπως είσαι μετενσάρκωση της Αλιφέρη στα τρίγωνα των αστέρων? Ατάκα δικιά της στο κλείσιμο της εκπομπής ήταν το " Και σας αγαπώ". Αλλά ήταν τρίγωνα η τετράγωνα? Α ρε Alzheimer χαχαχα    

10. Victoria_ash

Victoria_ash Regular Member

Τελικά ουτε εσενα θα παρω παρεα. Ουφ... διακοπες μονη σαν το λεμονι θελω

11. Tenebra_Silente

Οι καλύτερες διακοπές που θα μπορούσε να κάνει κάποιος...είναι εντελώς μόνος του...Συμφωνώ μαζί σου απολύτως...Αν θέλεις έχω να σου προτείνω τέλεια ερημικότατη παραλία για ελεύθερο κάμπινγκ στη Σαμοθράκη...Αν δεν έχεις έστω μια μπάλα του volley να της ζωγραφίσεις μια φατσούλα..ούτε γλάρο θα δεις για ν' ανταλλάξεις μια κουβέντα...Εκεί πέρασα την τελειότερη εβδομάδα της ζωής μου...εννοείται παντελώς μόνος...Σου το προτείνω ανεπιφύλακτα...

Και τώρα πηγαίνω για ηλεκτροσόκ γιατί να συμφωνήσω απολύτως μαζί σου στο οτιδήποτε μου κάνει κάπως...  

Last edited: 9 Ιουλίου 2014
  12. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

@peleas ευχαριστώ για την απάντηση  
    Συμφωνούμε λοιπόν.

Τι τελεια περιγραφη. Μου θυμισε για καποιο λογο τον "ίλιγγο" του Κουντερα.

«Τι είναι ο ίλιγγος; Ο φόβος μην πέσεις; Γιατί όμως μας πιάνει ίλιγγος πάνω σ’ ένα μπαλκόνι με κάγκελα; ίλιγγος είναι άλλο πράγμα απ’ το φόβο μην πέσουμε. Είναι η φωνή του κενού κάτω από μας που μας τραβάει και μας καταπίνει, η επιθυμία μας να πέσουμε που μετά την πολεμάμε με τρόμο.

[…] Αυτή η αδυναμία της, είναι το ‘’κάτω’’ που την τρομάζει, απ’ όπου ήδη μια φορά διέφυγε, αλλά που μυστηριωδώς την ελκύει. Είναι ο ίλιγγός της: ακούει ένα κάλεσμα πολύ γλυκό (σχεδόν χαρμόσυνο) για να αρνηθεί τη μοίρα και την ψυχή. Είναι το κάλεσμα στην αλληλεγγύη των άψυχων όντων και, στις στιγμές της αδυναμίας, αισθάνεται την ανάγκη ν’ απαντήσει σ’ αυτό και να στραφεί προς την αδυναμία της.

[…] Θα μπορούσα να πω ότι το να έχει κανείς ίλιγγο σημαίνει να μεθάει από την ίδια την αδυναμία του. Έχει κανείς συνείδηση της αδυναμίας του και δεν θέλει να της αντισταθεί, αλλά να εγκαταλειφθεί σ’ αυτήν. Μεθάς απ’ την αδυναμία σου, θέλεις να γίνεις ακόμα πιο αδύναμος, θέλεις να καταρρεύσεις στη μέση του δρόμου, θέλεις να είσαι καταγής, ακόμα πιο κάτω από καταγής…»