Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Κ vs Υ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος smelly_cat, στις 12 Μαϊου 2016.

1. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

εσύ θες να φτωχύνει ο Γούγλης και να πλουτίσει ο Μπαμπινιώ, Μπάμπλ, ε?
    σε κατάλαβα...

2. CaptainAfrican

CaptainAfrican Light. Soul. The essence of One.

Ε να πάρουμε εμείς προσωρινή διάσταση?  
    Το mind fuck είναι χειρισμός αλλά δεν είναι απαραίτητα συνώνυμο της εξαπάτησης και της εκμετάλλευσης. Και πρέπει να υπάρχει ως στοιχείο (το mind fuck) στην Κυριαρχία.
    Άποψή μου.
    -> αλλά ας το επεκτείνουμε τα δυο μας γιατί είναι που έγινε μπερδεμένο το νήμα, μην το αποτελειώσουμε  

3. afenthsbikys

afenthsbikys αφεντης ντινας απο σημερα

ετσι ειναι.το βικακι ειναι υποτακτικη στο κρεβατι αλλα μετα............

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Μετά;!!!

5. afenthsbikys

μετα θελει να γινεται το δικο της

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Hahaha, το περίμενα. :- )

7. afenthsbikys

και εσυ τα ιδια κανεις στον δικο σου?

8. afenthsbikys

9. afenthsbikys

οταν τη ξαπλωσω με αυτα επιβαλεται η ταξη κ η πειθαρσεια

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Όχι, κάθομαι στη γωνιά μου.

11. afenthsbikys

μαλλον εισαι πειθαρχημενο κοριτσι

12. dimfetishman

dimfetishman Ζεις μονάχα μια φορά. Ενίοτε και καμία. Contributor

Προσωπικά πίστευα και πιστεύω ότι ο ρόλος του υ είναι αυτός, που καθορίζει και ρυθμίζει σε πολύ μεγάλο βαθμό μία σχέση Bdsm.

Οι αντοχές και τα όριά του, οι "κόκκινες" γραμμές του και οι πιο κρυφοί του πόθοι, που βγαίνουν καθημερινά στο προσκήνιο και στο πεδίο δράσης, οριοθετούν εν πολλοίς το πλαίσιο, στο οποίο ο Κ θα κινηθεί.

Πηγαίνοντας λίγο πιο μακριά τη σκέψη μου θα πω ότι ένας μίζερος και διστακτικός υ στερεί πράγματα και στιγμές από τον ίδιο και το Κ μέλος. Όσο κι αν ο Κ μεγαλώσει και ανοίξει το λάστιχο, νομίζω ότι ο υ χαλάει αρκετά το παιχνίδι και τελικά δεν κάνει γι'αυτό.

Αντίθετα ένας πιο αποφασισμένος αλλά πάντα συνειδητοποιημένος και με λογική υ δίνει πιο πρόσφορο έδαφος στον Κ....

Και όσο κι αν ο Κ έχει τους τρόπους να εμπνέει το υ μέλος και να ανεβάζει τον πήχη κάθε φορά και ψηλότερα, νομίζω ότι δεν έχει τελικά σε τόσο μεγάλο βαθμό τον έλεγχο και την επιβολή, που εκ πρώτης όψεως όλοι θεωρούμε πως έχει.

Δεν θα πω ότι ο ήλιος ανατέλει από δυσμάς. Όμως πιστεύω ακράδαντα ότι ο Κ συχνά ασκεί μικρότερο έλεγχο απ'ότι πιστεύεται. Και αντίστοιχα ότι οι υ συχνά καταφέρνουν με τον τρόπο τους να κινούν τα νήματα (κάποια σημαντικά έστω) στο παιχνίδι ή ακόμη και τη bdsm σχέση.

Χωρίς, ξαναλέω, να θέλω να ανατρέψω θεμελιώδεις αρχές και αξιώματα  

Last edited: 12 Μαϊου 2016