Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λόγοι ευτυχισμένων (ή επιτυχημένων) σχέσεων.

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Λύσανδρος, στις 4 Ιουλίου 2016.

1. Guruni

Guruni aohuhzp lpzhp

Να μπορεις να ανεχεσαι κ να στηριζεις
    τον αλλον οταν υπαρξουν πραγματικα δυσκολα θεματα.

2. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

Το ευτυχισμένο και το επιτυχημένο το καταλαβαίνω αυτό το... "σχέση" τι είναι?

3. Soraya

Soraya Guest

δεν ξέρω ευτυχισμένες η επιτυχημένες σχέσεις χωρίς συμβιβασμούς.
    δεν ξέρω καμια μακροχρόνια σχέση με κατανόηση...
    δεν ξέρω καμια σχέση μακροχρόνια που να μην βρίζει ο ένας πίσω απο την πλάτη του άλλου... (ωχ ου μωρε την καργιολα τι θέλει πάλι;;; )
    (άντε μωρε τον μαλακα κάθε τρεις και λίγο τηλέφωνο... ) κτλ κτλ κτλ...
    δεν ξέρω καμια μακροχρόνια σχέση που να μην υπάρχουν ξένοπηδήματα
    δεν ξέρω καμία μακροχρόνια σχέση που να μην λενε ψέματα ακόμα και για τα πιο γελοία γεγονότα...
    δεν ξέρω καμια μακροχρόνια σχέση που να μην το παίζουν το ιδανικότερο ζευγάρι για τα μάτια του κόσμου...
    ξέρω μακροχρόνιες σχέσεις που δεν είναι σχέσεις παρα μόνο για τα παιδιά...
    για την οικογένεια
    για το κοινωνικό φαίνεστε γενικότερα...

πολυ θα ήθελα να γνωρίσω ένα ζευγάρι σαν και αυτά που περιγράφετε...

4. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Καμια μακροχρονια σχεση με κατανοηση? Αν δεν υπαρχει κατανοηση στην μακροχρονια σχεση που υπαρχει?

5. Soraya

Soraya Guest

θα μπορούσες να ρωτήσεις "τι υπάρχει"
    τότε θα σου απαντούσα "η ρουτίνα της καθημερινότητας που μας φαντάζει τόσο φυσική"

ευχαριστώ για το λαικ

6. Apolytos

Apolytos I am back bitches

Τσακο και αλλο ενα.
    Διαφωνω παντως. Με τον καιρο μαθαινεις καλυτερα τον αλλον και για ποιον λογο αντιδραει οπως αντιδραει. Τον δικαιολογεις. Τον κατανοεις. Καποιος που ειναι απεξω μπορει νατο πει ανοχη. Δεν αποκλειεται σε καποιες σχεσεις η λεξη αυτη να περιγραφει την πραγματικοτητα. Σε αλλα σχεσεις ομως η λεξη συντροφικοτητα ειναι καταλληλοτερη και τοτε μιλαμε για μια...σχεση του νηματος (ευτυχισμενη)

7. Καλό και συχνό σεξ και ουσιαστική επικοινωνία.

8. Tenebra_Silente

Tenebra_Silente Contributor

Back again ( όπως απείλησα πριν χαχα ).

Να έχουν και οι δυο ( sorry αλλά για μένα η όποια σχέση αποτελείται μόνο από δυο ) τους προσωπικούς τους χώρους ( ναι, ακόμη και σαν βρίσκονται σε bdsmικό πλαίσιο )
    και να μην προσπαθεί να εισβάλλει ο ένας στον χώρο του άλλου. Μετά, τα εντελώς "κλασικά" και θεωρώ λογικά, aka σεβασμός, έλξη/σεχουαλική γεωμετρία ( η οποία ξανά λογικότατα με τον χρόνο ίσως και να φθίνει ), κοινός κώδικας επικοινωνίας - καθώς και επιδιώξεις -, αρκετά κοντινή θέαση κάποιων σημαντικών πραγμάτων ( κάποιοι/ες θα τα ονόμαζαν αρχές ), κάποια ενδιαφέροντα που θα ταίριαζαν ( αρκούν ελάχιστα ), και παν' απ' όλα να μην θεωρούν την σχέση τερματισμό, αλλ' αφετηρία...καθημερινά ( τουτέστιν, δεν δένουμε γαΐδάρους και δεν ξεχνούμε ποτέ - ή τουλάχιστον το προσπαθούμε στο μέτρο των περιστάσεων/καταστάσεων/ρουτίνας/προβλημάτων -, ότι ο/η άλλος/η παραμένει άντρας/γυναίκα, που δεν θα τον/την χάλαγε το κόρτε, η έκπληξη, οι νέες προκλήσεις μαζί μας. Κι ας ήμασταν μαζί για χρόνια. )
    Για μένα τα δυο δεν γίνονται ποτέ ένα, αλλά στην καλύτερη των περιπτώσεων ένα συν ένα - που δεν είναι αμελητέα ποσότητα, τουναντίον -.
    Τεσπα, όλα τα παραπάνω υλικά - μαζί με πολλά άλλα που ήδη κατέθεσαν οι "συγκάτοικοι" εν τω Forumε -
    τα στουμπώνουμε σε ήδη ζεσταμένο φούρνο στους 246 βαθμούς, για όσο χρόνο τους πάρει για να ροδίσουν.

Last edited: 4 Ιουλίου 2016
  9. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Που τους βρίσκεται ήθελα να' ξερα, ανατρίχιασα.

10. "Το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου, είναι να υπάρχουν δύο κρεβατοκάμαρες"

11. κοινή κοσμοαντίληψη, αλληλοεκτίμηση, να τα βρίσκουν στο σεξ

12. -1