Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέοι στον χώρο του BDSM' που ξεκίνησε από το μέλος Emma, στις 20 Ιανουαρίου 2008.

?

Γιατί μπαίνετε σε bdsm forum(s) ;

  1. Για να ανταλλάσω απόψεις/εμπειρίες πότε ανάλαφρα και πότε σοβαρά σχετικά με το αντικείμενο.

    19 vote(s)
    14,1%
  2. Για να ανταλλάσω απόψεις/εμπειρίες σχετικά με το αντικείμενο και διάφορα άλλα θέματα.

    10 vote(s)
    7,4%
  3. Το 1 συν να κάνω γνωριμίες.

    20 vote(s)
    14,8%
  4. Το 2 συν να κάνω γνωριμίες.

    12 vote(s)
    8,9%
  5. Το 3 συν να παίζω online παιχνίδια.

    0 vote(s)
    0,0%
  6. Το 4 συν να παίζω online παιχνίδια.

    2 vote(s)
    1,5%
  7. Για να διαβάζω συζητήσεις και tutorials έτσι ώστε να μάθω περισσότερα για το χώρο.

    19 vote(s)
    14,1%
  8. Το 7 συν να κάνω γνωριμίες.

    7 vote(s)
    5,2%
  9. Ως έναν (εναλλακτικό) τρόπο επαφής και συζήτησης με γνωστούς κι αγνώστους πάνω στο αντικείμενο.

    15 vote(s)
    11,1%
  10. Το 8 συν για να ξεσκάω διαβάζοντας και συζητώντας πάνω σε κάτι που με ενδιαφέρει.

    15 vote(s)
    11,1%
  11. Καθαρά για να κάνω γνωριμίες.

    8 vote(s)
    5,9%
  12. Κάποιος άλλος λόγος (παρακαλώ εξηγήστε)

    8 vote(s)
    5,9%
  1. underherfeet

    underherfeet πέρα βρέχει Contributor

    Απάντηση: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

    Το 2 προσθετοντας τη φραση "ποτε αναλαφρα και ποτε σοβαρα".
     
  2. lina

    lina Regular Member

    Έτσι... έτσι....
     
  3. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames


    Απλά ΑΦΩΝΗ!!!       
     
  4. Lady_in_Black

    Lady_in_Black MindGames

    Λοιπόν, εγώ ψήφισα το πρώτο αν και το 7 επίσης μου ήταν ενδιαφέρον. Ο λόγος που ξεκίνησα να μπαίνω ήταν ο εξής… Σε όσες σχέσεις είχα μέχρι στιγμής δεν υπήρχε περίπτωση να μην με αποκαλέσουν σαδομαζό, ακόμα και σε άσχετα πράγματα που δεν είχαν να κάνουν με το σεξουαλικό τομέα πάλι την άκουγα…Συζητώντας με την πρώην σχέση μου ένα βράδυ γυρνά και μου λέει « Έχεις καταλάβει ότι με έχεις κάνει σκλαβάκι σου Mistress Μου? και δεν σου φαινόταν» και φυσικά αναρωτήθηκα τι ακριβώς ήταν αυτό όσο γελίο και αν ακούγετε!!! Ένα διάστημα λοιπόν που έμεινα free άρχισα να έχω εικόνες από την ερωτική μου ζωή και εκεί διαπίστωσα ότι όντος σε όσες σχέσεις είχα (ελάχιστες)πάντα ήμουν αυτή που είχα το πάνω χέρι στο σεξουαλικό τομέα.. πάντα ήμουν η ‘αφέντρα’ αυτή που έβαζε τους όρους, τους κανόνες κτλ.. μέχρι που ήρθε στη ζωή μου μια αλλαγή και ξαφνικά είμαι σε μια θέση όπου εγώ είμαι η «σκλάβα»   τονίζω τα εισαγωγικά!!!  

    Έτσι λοιπόν ένα ωραίο πρωί βγαίνω για καφέ με μια πολύ καλή μου φίλη και εκεί που συζητάγαμε άσχετα θέματα καταλήγουμε στο σεξουαλικό τομέα και αρχίζω να της περιγράφω ένα από τα φετίχ μου που είχα κάνει πρόσφατα πράξη.. φυσικά έχει μείνει άφωνη..γυρνάει και μου λέει.. « Βρε μικρό , έχεις καταλάβει ότι είσαι του BDSM;» και λέω «ε? παρακαλώ? Πως είπατε? Τι είναι αυτό? Πραγματικά δεν είχα ιδέα τι ήταν ούτε είχε τύχη να το ξανά ακούσω… Έτσι λοιπόν μπήκα στη διαδικασία να ψάξω στο νετ πάνω σε αυτό και για καλή μου τύχη σας βρήκα .. (καλή κακή ποος ξέρει)  

    Σαν πρώτη επαφή ένιωσα πάρα πολύ οικία, μπήκα στη διαδικασία να ενημερωθώ για τα αρχικά του BDSM για την κοινότητα για το φόρουμ.. και πραγματικά ένιωσα ότι επιτέλους βρήκα ένα site που να μηλάει ελεύθερα για το σεξ και ότι εμπεριέχει αυτό.. Η κορύφωση ήταν όταν άρχισα να διαβάζω τα forums, είδα κοινές εμπειρίες, απόψεις , γούστα, θέλω αλλά και καινούργιες ιδέες και πράγματα που δεν γνώριζα καν! Λογικό για την ηλικία μου  

    Δεν ξέρω γιατί, αλλά δεν είχε περάσει καν από το μυαλό μου να κάνω μια γνωριμία με άτομα από εδώ μέσα, τετ α τετ, ιδίως σε περίπτωση ερωτική (ψάξιμο συντρόφου), το διάβασα στις ερωτήσεις και λέω ουπς… γίνονται και αυτά τελικά!!! Έτσι λοιπόν ο λόγος που συνεχίζω να είμαι εδώ είναι επειδή είναι ένας χώρος που με κάνει να νιώθω οικία…μ’ αρέσει να μαθαίνω, να ενημερώνομαι, να εκφέρω γνώμη όπου γνωρίζω και φυσικά μου είναι πολύ ενδιαφέρον όλο το site. Περνώ την ώρα μου όμορφα και χαλαρωτικά!  
     
  5. Geisha

    Geisha Regular Member

    Απάντηση: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

    Μόλις πρωτομπήκα και ξεκίνησα να διαβάζω,
    σκέφτηκα ανακουφισμένη: "Δεν είμαι ανώμαλη τελικά..."  
     
  6. Constan

    Constan Regular Member

    Re: Απάντηση: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)


    Να δωσει καποιος στην αφροδυτη 2000 ποστ δωρο που λεει την αληθεια!!

    Εγω μπηκα γιατι στον κυκλο μου αν πεις μου αρεσουν οι χειροπεδες κανουν ολοι μαζι αααααααααααα
     
  7. Για να βρω την υπέρτατη αλήθεια του σύμπαντος (που συνεχώς διαστέλεται)
     
  8. Apollyon

    Apollyon God's Demon Contributor

    8 και σημερα.
     
  9. sw

    sw

    συνδιασμο του 1 και του 8
     
  10. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Re: Λόγος που μπαίνετε σε bdsm forum(s)

    Και εδώ, εκτός θέματος είσαι...
     
  11. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Εντός εκτός και επί τα αυτά, είναι εδώ. Είδομεν για εντός εναλλάξ επί του θέματος
     
  12. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Λοιπον. Δεν γνωριζα για το φορουμ. Εμπαινα στο mIRC σε καποια σχετικα καναλια και επειδη μιλουσα οπως μιλαω ή θα με αγνοουσαν ή θα με εκαναν ban. Να μιλησω με καποιον δεν καταφερνα. Ηθελα να μιλησω με γυναικες αλλα επρεπε να κανω κατι βλακειες οπως να ζηταω αδεια στο main (bar) και να μην παιρνω απαντηση ή να μου λενε "οχι τωρα, παιζω σκραμπλ". Δεν το εκανα ποτε. Και ετσι δεν γνωριζα και κανενα ατομο να μιλησω να δω αν υπαρχουν κι αλλοι που σκεφτονται σαν εμενα. Καποια στιγμη εψαχνα κατι στο google και μου εβγαλε μια σελιδα απο αυτο το φορουμ. Δεν μπορουσα να την διαβασω γιατι δεν ημουν μελος. Ετσι κι εγινα. Στη συνεχεια αρχισα να γραφω , να ψαχνω αυτα που με ενδιεφεραν, να τσαντιζομαι με πολλα που διαβαζα και να εντυπωσιαζομαι με τον τροπο που εγραφαν καποιοι. Αρχισα να κολλαω. Μου αρεσε να γραφω κατι και να βλεπω μετα καποιες απαντησεις πανω σε αυτο που εγραψα. Υπηρχε η ανωνυμια που εδινε την ευκαιρια να γινεται αυτο. Αλλα ηξερα οτι καποια στιγμη θα μπορεσω να γνωρισω καποια ατομα που με ενδιαφερουν. Γινεται λοιπον κατι σαν ψυχοθεραπεια. Οι γνωριμιες? Φυσικα και ειναι σκοπος μου. Εχω τοσες φαντασιωσεις απο μικρη ηλικια να μην πω απο προηγουμενη ζωη , που δεν τολμουσα να τις ξεστομισω. Οι δυσκολια για την πραγματοποιηση τους μεγαλη λογο status (της ζωης το στατους. βλ κρεμαλα). Βρισκω την πορτα με την ταμπελα "εισαι καλο παιδι αλλα δεν μπλεκω με παντρεμενους, καλυτερα να τα δοκιμασεις αυτα με την γυναικα σου". Τωρα τι να πεις πανω σε αυτο? Θελει συζητηση. Την ομορφια του να γνωριζεις κατι εντελως καινουριο, με την καινουρια του μυρωδια, με τις καινουριες αντιδρασεις, και με τα καινουρια "γουστα" νομιζω δεν μπορεις να τα βρεις σε μια σχεση 15 χρονων. Η τουλαχιστον δεν μπορω εγω. Δεν μπλεκω λοιπον αυτο που εχω επιλεξει να ζω με τις εμπειριες που θα ηθελα να ζησω. Νομιζω οτι εδω μπορω να το βρω λοιπον.Καποια που δεν θα νοιωθει οτι κανει κατι κακο μαζι μου. Ισως το εχω βρει κιολας σε καποιο βαθμο. Στον βαθμο του μπλαμπλα μονο ακομα. Παραλληλα υπαρχουν και οι αλλες γνωριμιες οι φιλικες , με ατομα εξω απο τον κυκλο της δουλειας , τον οικογενιακο , με ατομα που δεν υπηρχε περιπτωση να συναντησω ποτε στην καθημερινοτητα μου. Συζητηση λοιπον και γνωριμιες. Αυτα!