Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μήνυμα (δεν) ελήφθη, όβερ...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος peleas, στις 3 Ιουλίου 2014.

1. seduced mind

seduced mind Guest

Συνήθως τα αδέσποτα κάνουν τη ζημιά όπως εγώ όταν ήμουν αδέσποτο μπορούσα να πω ότι ήθελα όπως ήθελα, τώρα δεν μπορώ πλέον να ανεβάσω κάτι χωρίς την άδεια Της. Μάλιστα υπάρχουν στιγμές που φοβάμαι ότι αν ανεβάσω κείμενο που θα Την εκνευρίσει θα μου χρεώσει τιμωρία που Την έβαλα στο κόπο να διαβάσει ένα μήνυμα που θα Την εκνευρίσει... έτσι πρέπει να είμαι πολύ προσεκτικός.... Τώρα για τους υπόλοιπους ας δώσουν μια ώρα στον εαυτό τους και ας απαντήσουν αργότερα ή ας το προσπεράσουν...

2. Δίας

Δίας Live a life by design not by default

Θα πρέπει να αναφερθεί πως για να μειωθεί ο κίνδυνος παρεξηγήσεων από τον γραπτό λόγο έχουν εφευρεθεί και τα emoticons που βοηθούν σημαντικά πιστεύω στην κατανόηση του κειμένου και στις προθέσεις του συγγραφέα.

3. Με την -τώρα πια- υπερβολική χρήση αυτών που κάνει πολύς κόσμος, ούτε έτσι βγάζεις νόημα...

4. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

This.

Δεν είναι ερωτικό το ξεκατίνιασμα. Μόνο στην Ελλάδα το αντιλαμβάνονται ως τέτοιο.