Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μήπως ψάχνω... ¨ψύλλους στα άχυρα¨;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος crystal angel, στις 17 Σεπτεμβρίου 2006.

  1. isnogood

    isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

    ... εγω βρηκα την λυση ... ξαπλωνω στα αχυρα και πηδανε οι ψυλοι πανω μου .... ...
    αμμμ που ν'ανοιξει το μυαλο με τοσο θορυβο και καυσαρειο ....
    ποτε ειδες τελευταια φορα τον ηλιο να ανατελει ? .... (στον δρομο για την δουλεια δεν πιανεται) ...
     
  2. sapfw

    sapfw out of order Contributor

    Απάντηση: Μήπως ψάχνω... ¨ψύλλους στα άχυρα¨;

    Κουράστηκα να ψάχνω... περιμένω να με βρουν
     
  3. G_E

    G_E Contributor

    Αυτό που ξέρω tender lilly είναι οτι η Μ. δεκαετίες πριν μάθουμε τι είναι το BDSM έτρεχε (μεταξύ άλλων) Πετρούπολη- Κυψέλη σε χρόνο μηδέν, όποια ώρα κι αν της τηλεφωνούσα και πως αν δεν κοκκίνιζε καλά το κωλαράκι της δεν ένιωθε ολοκληρωμένη στο έρωτα.

    Τα επόμενα μην τα πάρεις προσωπικά γιατί δεν τα γράφω για σένα.

    Μακάρι όλες οι σκλάβες να ήταν σαν την Μ. και δεν χρειαζόταν κανένα BDSM με τα αλυσιδάκια του και τα πρωτοκολλάκια του. Οχι πως δε μ' αρέσουν αλλά δεν τα θεωρώ ως την ουσία.

    Για μένα καρα-vanilla είναι και οι καθώς πρέπει BDSMίτες που ο παππούς μου είχε πιο ανοιχτές και προωθημένες απόψεις απ’ αυτούς κι ας ρίχνουν δυο ξυλιές, αφού κουβαλούν όλα τα vanilla πρότυπα στις σχέσεις τους.

    Αυτό που λέω, είναι πώς υπάρχουν άνθρωποι που έχουν το βίτσιο και τα κότσια αλλά δεν διάβασαν ποτέ τους 125-126 κανόνες. Αν είμαστε κολλημένοι θα τους χαρακτηρίσουμε vanilla, θα τους απορρίψουμε και θα τους χάσουμε. Αυτό λέω.

    Βέβαια ομολογώ πως η θέση μου είναι διαφορετική από τη θέση μιας sub. Το παιχνίδι είναι στα χέρια μου. Αν το παίζει δε δίνω μία για το εάν γνωρίζει τις στάσεις και τις παραστάσεις.
     
    Last edited: 18 Σεπτεμβρίου 2006
  4. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Re: Μήπως ψάχνω... ¨ψύλλους στα άχυρα¨;

    Η soft_crystal γελάει με την καρδιά της.         
     
  5. Afentis Skliros33

    Afentis Skliros33 New Member

    Απάντηση: Μήπως ψάχνω... ¨ψύλλους στα άχυρα¨;

    Οχι καλή μου, απλά δεν ξερεις που να ψαξεις....

    Αν κοιτάξεις καλύτερα είμαι σίγουρος οτι θα βρεις αυτο που ψαχνεις...

    Πάντως, εδώ είμαι εγώ.....
     
  6. crystal angel

    crystal angel Contributor

    Απάντηση: Μήπως ψάχνω... ¨ψύλλους στα άχυρα¨;

         
    Afentis Skliros33 δεν έγραψα στο slaves seeking Masters/Mistresses αλλά στο
    BDSM Discussion 
     
  7. Princess_of_Pain

    Princess_of_Pain Regular Member

    ¨
    hugger για μένα είναι σχεδόν όλοι άχρηστοι, αυτό αποδεικνύουν με τις πράξεις τους  
     
  8. lara

    lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

    Re: Απάντηση: Μήπως ψάχνω... ¨ψύλλους στα άχυρα¨;

    Συνυπογράφω...


    Ο Ομάρ Καγιάμ, έγραψε" Καλύτερα να λιμοκτονώ παρά να τρώω ότι και νάναι και καλύτερα μόνος παρά με όποιον και νάναι"

    Αν δεν το έχετε προσέξει ακόμη όλοι να το πώ. Είμαι φρικτά απόλυτο άτομο. LoL
    Όταν κάποια στιγμή αντιλήφθηκα τι ψάχνω, απλά αρνήθηκα να αναλώνομαι σε οτιδήποτε λιγότερο απ΄ αυτό που έψαχνα, φροντίζοντας να αναπτύσσομαι, να καλυτερεύω, να ασχολούμε με ενδιαφέροντα πράγματα, καταστάσεις κι ανθρώπους γιατί πιστεύω στο ρητό που λέει "όταν ο μαθητής είναι έτοιμος μπαίνει ο Δάσκαλος" και ήθελα να ετοιμαστώ γι΄ Αυτόν. Πως θα ήταν Αυτός? Δεν ήξερα, δεν είχα δηλαδή μέσα στο μυαλό μου μια εικόνα συγκεκριμένη, αλλά παρ΄ αυτά γνώριζα πως μόλις Τον συναντήσω θα το καταλάβω πως είναι Αυτός.

    Μετά από κάποια χρόνια, Ήρθε! Κι Είναι καλύτερος απ΄ όλα όσα είχα ελπίσει πως θα Είναι και είναι εντελώς Διαφορετικός από ότι είχα στο μυαλό μου και Άλλαξε όλα όσα πίστευα πως εγώ είμαι, πως είχα ανάγκη και ήθελα. Αλλά Τον αναγώρισα αμέσως, κι ας μην έμοιαζε σ΄ αυτό που πίστευα πως χρειάζομαι και ψάχνω, δεν ξέρω πως, αλλά ένιωσα πως σ΄ Αυτόν ανήκω, τώρα και για πάντα....αμήν.
     
  9. gaby

    gaby Guest

    Ωστε έτσι η Μ., έτσι μένανε μπουκάλες οι φίλες των μανάδων μας στην προ μεταπολίτευσης εποχή, από κάτι Μ. που έκαναν BDSM και δεν το ήξεραν  
    Καλά που βγήκαν οι κανόνες τότε, KyriosG και πήραμε κάβο κι εμείς οι μελετηρές και δεν κλαίμε τώρα εξαιτίας κάποιας Μ.  

    Το δέχομαι ευχαρίστως αυτό που λέτε. Το ίδιο πράγμα από άλλη οπτική βέβαια, λέμε  

    Η τοποθέτησή μου έχει να κάνει με το τί γίνεται όταν η Μ. θέλει "να κοκκινίσει το κωλαράκι της" γιατί το υποπτεύτηκε η ψυχή της ότι υπάρχει και αυτό στο πλαίσιο του άτυπου D/s που την έχει βάλει ο Χ και ο Χ., που είναι εραστής της Μ., δεν επιθυμεί "να της κοκκινίσει το κωλαράκι". Όχι επειδή δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται αλλά επειδή έχει αποφασίσει να μην εκφραστεί ερωτικά κατ' ελάχιστο με αυτόν τον τρόπο. Για τους δικούς του λόγους.

    Υπάρχουν μερικοί βανίλλα αλλά κυριαρχικοί άντρες που είναι ακριβώς έτσι. Και άπειρα δεοντολόγοι για τον εαυτό τους. Και δεν μπορεί η Μ. να πει σε αυτόν ειδικά τον άντρα να μην είναι έτσι αλλά να γίνει αλλιώς, διότι όταν εκείνη επήγαινε αυτός επέστρεφε. Και διότι δεν μπορεί η Μ. να πει στον καθένα τί θέλει να της κάνει γιατί αν μπορούσε δε θα ήταν και υποτακτική ίσως. Δεν δικαιούται η Μ., στην εποχή μας, να ζητήσει με τον όποιον τρόπο, από έναν άντρα που έχει επιλέξει να μην το κάνει, να εκφράσει κυριαρχικότητα ή σαδισμό, ν ασκήσει έλεγχο, να επιβάλει περιορισμούς κλπ, κλπ.

    Μπαίνει τότε η Μ. στον χώρο με κάτι λίγα γραμμάτια αξεπλήρωτα, ή δεν μπαίνει;

    Αν τα γράφατε για μένα, θα τ άφηνα να πέσουν κάτω  

    Συμφωνώ ότι στον χώρο υπάρχουν άφθονοι καραβανίλλες που ο παππούς σας θα τους είχε κάνει ρεζίλι. Σε θεωρία και σε πράξη. Κι εμένα η γιαγιά μου μου έχει βγει μερικές φορές απ' αριστερά σε θέματα ερωτικά, κάτι που μου χρησίμευσε ιδιαίτερα στη ζωή μου και ας μην είμαι (πλέον) καραβανίλλα.

    Μόνο που τα πρωτόκολλα δεν είναι πρωτοκολλάκια αλλά έχουν τη συγκεκριμένη χρησιμότητα να υπογραμμίζουν το power exchange και τη συναίνεση στη σχέση και τα τελετουργικά δεν είναι τελετουργικούλια αλλά έχουν τη συγκεκριμένη χρησιμότητα να βάζουν την υποτακτική και ίσως και τον Κυρίαρχο σ ένα state of mind που να τους οδηγεί στα σκληρά παιχνίδια ενδορφινών που έχει το S/M και που δεν είναι μόνο το κοκκινισμένο κωλαράκι της Μ.

    Αυτό για να το νιώσει κανείς στο πετσί του, μπορεί και χωρίς τους όποιους κανόνες και αν δεν είναι να το νιώσει στο πετσί του, δεν μπορεί όσους κανόνες και να μάθει απέξω. Χρειάζεται όμως να καταλάβει κάποιος ότι BDSM ή έστω ένα BDSM δεν είναι παραλλαγή του βανίλλα ή βιτσιόζικη απεικόνιση του βανίλλα αλλά κάτι τελείως διαφορετικό με τελείως άλλους όρους και προϋποθέσεις.

    Η διαφορά μας είναι ότι ως γυναίκα μ ενδιαφέρουν "οι κανόνες" όχι επειδή παραμένω θεωρητική από τον φόβο της - επώδυνης - πράξης αλλά επειδή δεν επιθυμώ να αναλώνω ερωτική ουσία σε κάποιον που θα πάει να μου περάσει ως BDSM το βρωμόξυλο που θα ρίξει το βράδυ επειδή γύρισε κουρασμένος στο σπίτι και βρήκε κακοψημένη την μπριζόλα. Ή που θεωρεί ότι υποτακτική ίσον συνώνυμο του θύματος. Όχι απαραίτητα να τους ξέρω εγώ "τους κανόνες". Όχι να τσεκάρω, με την λίστα στο χέρι κανέναν. Μα να ξέρω ότι τους ξέρει και τους λογαριάζει ο "Άλλος".
     
  10. To θέμα είναι α) πως ψάχνεις και β) που ψάχνεις γ) αν αυτό που ψάχνεις έχει συγκεκριμένες προδιαγραφές μέσα στο κεφάλι σου (εγκεκριμένες από την ΕΟΚ γέλια)

    η φράση μήπως ψάχνω ψύλλους στα άχυρα εκστομίζεται από ολους ανεξαρτήτως σε κάποια φάση της ζωής μας και κάτω συνήθως απο ψυχολογική φόρτιση μέσα στη μοναχική πορεία του καθενός που λέγεται αναζήτηση

    Πάντως η άποψη μου είναι ότι αν ψάχνεις και είσαι προετοιμασμένος ψυχολογικά για την μοναχική (μην γελαστείς παντα μοναχική θα είναι) αναζήτηση δεν απογοητεύεσαι γιατί θεωρείς δεδομένο ότι θα συναντήσεις πράγματα που θα σε χαλάσουν

    Η απογοήτευση ξεκινά κυρίως από το γ) δηλαδή της προδιαγραφές και το στάνταρ που έχεις θέσει μέσα στο μυαλό σου όταν οι τελευταίες δεν βρίσκουν αντίκρισμα, γιατί το α) πως ψάχνεις και β) που ψάχνεις (και άμα περιμένεις να βρεις αυτό που ψάχνεις ΜΟΝΟ από κάποια κανάλια, κοινότητες ή τα άτομα που τα απαρτίζουν εδώ ελλάδα θα απογοητευτείς οικτρά) ξεπερνιέται σχετικά εύκολα.

    Η απογοήτευση επίσης ξεκινά από την παρερμηνία (ή την όποια ερμηνεία) των στάτους απο ορισμένους όποτε κάνεις και την ζωή των άλλων δυσκολότερη γιατι δεν μπορέι να έχεις φτάσει 30 (και να πας καλά στα μυαλά σου) και να θεωρείς ότι το όποιο παιχνίδι Sm ή απλά η καύλα του πόνου που βιώνεις ερωτικά σε χαρακτηρίζει αυτοματικά σκλαβα. Γιατί δεν μπορεί να δηλώνεις υποτακτική και να θέτεις απαράβατο κανόνα ότι θέλω Κυρίαρχο που να έχει κωλοφταγμένη φεράρι (ΓΡΗΓΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΟΥΡΙΟΖΟΙ ΝΟ 4 ΖΑΡΟΥΧΛΑ DRIFT) ή έστω μεγάλο ΠΑΛΑΜΑΡΙ γιατί έτσι είναι οι Κυρίαρχοι (στο κεφάλι σου μέσα μπορεί να είναι Κυρίαρχος μονο ο Κοναν με το άτι Guess what o Koναν εiναι ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ χαρακτήρας δημιουργία του Robert Howard), δεν μπορεί να δηλώνεις σκλάβος επειδή έχεις μόνο ένα σύνηθες φετίχ με κάποιο μέλος του γυναικείου σώματος (OΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΧΟΥΝΕ) Guess what ΕΣΥ θα πάρεις πουλο πολύ γρήγορα και ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ και θα ξεχάσεις τις ΜΑΛΑΚΙΕΣ που έγραφες περι ανωτερώτητας των Αφέντρων άπαξ και η Αφέντρα που θα συναντήσεις δεν πληρέι τις προδιαγραφές της ΠΑΠΑΡΙΖΟΥ με την οποία βαράς μαλακία κάθε βράδυ (δεν είναι κακό). Δεν μπορέι να θεωρείς εαυτόν Αφέντρα επειδή κατέχεις την τεχνική ΤΟ ΚΑΛΣΟΝ ΓΥΑΛΙΣΕ Η ΠΟΥΤΣΑ ΣΑΛΕΨΕ ή να βασίζεσαι στην υφή της δερμάτινης μπότας σου και του καμιτσικίου σου (ΟΛΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ Ε-ΒΑΥ) και να νομίζεις ότι ο κόσμος σου χρωστά και χάρη που υπάρχεις (ο κοσμος σε εχει πατόκορφα χεσμένη) guess what τις ίδιες μπότες και το ίδιο γυαλιστερό καλσόν τa αγόρασε και φόρεσε ένα απείρως ωραιότερο θήλεο και σε καλύτερη προσφορά απο εκείνη του E-BAY με την διαφορά οτι το τελευταίο πάει να προσφέρει τα κάλη του στον Κυρίαρχό της. Τελος δεν μπορεί να δηλώνεις Κυρίαρχος όταν το μόνο που επιζητάς είναι μπατσάκια σε νεανικά κωλομέρια και Bondage με το μπουγαδόσχοινο (να σουνα και καλός με τους κόμπους παει στα διαλα) και άγριο σεξ, όύτε ΕΣΥ που διαθέτεις καραμπίνα benelli στο ρημαδοχώρι σου (και κυνηγάς τσίχλες) ενώ το πολιτικό σου ιδεωδες (περί ανδρείας και παπάρια μάντολες) συναντά εκείνο του ΜΑΛΑΚΟΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

    Aυτά....Κeep Lookin
     
  11. cruisers

    cruisers New Member

    Σιγουρα δεν ειναι εφχολο να βρεις αυτο που σου ταιριαζει, αλλα οχι μονο μεσα στο BDSM, αλλα γενικα σε ολα τα τοπια. Για δες, ποσα vanilla ζευγαρια ειναι πραγματικα ευτυχισμενα? Πολυ λιγα....ειμαι σιγουρος. Τοτε, γιατι να απογοητευεσαι? Το καλο αργει να ερθει, τουλαχιστον εσυ ξερεις τι θες, φανταζεσε να μην ξερεις? Κουραγιο, κατι καλο θα γινει...
     
  12. tender lilly wrote:
    "Η τοποθέτησή μου έχει να κάνει με το τί γίνεται όταν η Μ. θέλει "να κοκκινίσει το κωλαράκι της" γιατί το υποπτεύτηκε η ψυχή της ότι υπάρχει και αυτό στο πλαίσιο του άτυπου D/s που την έχει βάλει ο Χ και ο Χ., που είναι εραστής της Μ., δεν επιθυμεί "να της κοκκινίσει το κωλαράκι". Όχι επειδή δεν ξέρει περί τίνος πρόκειται αλλά επειδή έχει αποφασίσει να μην εκφραστεί ερωτικά κατ' ελάχιστο με αυτόν τον τρόπο. Για τους δικούς του λόγους."

    Έλα μου ντε, εδώ σε θέλω. Αν μιλάμαι για συνηδητοποιημένο D/s η υπό θα πρέπει να αναρωτηθεί (μέσα της) και να το εκφράσει (απ' έξω της), τι προτιμά περισσότερο? την Κυριαρχία του Χ επί αυτής ή την παθητική της αλγολαγνεία (κοκκινο κωλαράκι) του πλαισίου Sm γενικότερα. Τα πάντα ξεκινάνε αν το μελλοντικό ζευγος D/s ή M/s τα βρει και στον τομέα Sm practices.
    Εσείς όλες που δήλώνετε υπό και σκλάβες, αν επειδή ετσι θέλει ο Μaster σας, σταματήσει να σας βρίζει (δεν γουστάρει ρε παιδί μου) και σου πει αρκετά ως εδω, τώρα θα μετρήσω την υποταγή σου, δεν θα σε ξαναεξεφτιλήσω λεκτικά (που τοοοσο γουστάρεις), θα υποταχτήτε στην παραπάνω επιθυμία του (Κυριαρχία επάνω σου, απο μέρος του, είναι το εσύ ΘΑ ή ΔΕΝ ΘΑ) ή θα του πετάξετε και κανα μαργαριτάρι του στυλ δεν εισθε αρκετά Κυρίαρχος (Κυρίαρχος ειμαι κοριτσάκι μου και προσπαθώ να σε κάνω να καταλάβεις ότι ο λόγος σου, οι επιθυμίες σου έρχονται σε 2η μοίρα ΑΦΟΥ επέλεξες να μπεις σε ένα πλαίσιο, αν δεν ήθελες, ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΣ, γιατι μπήκες, αλλά οκ, θα πρέπει να διαθέτει και υπομονή και να μην σου φέρει στη μάπα την κακοφτιαγμένη μπριζόλα που του σέρβιρες, απλά να σου δίξει την εξώπορτα). Γνώμη μου άλλο υποταγή, άλλο υποτιθέμενη υποταγή (αν θές να με πίσεις για την υποταγή σου δεν θα με πίσεις με την χιλιπαιγμένη και σέξυ - που σε κάνει να νιώθεις - στάση nadu που ούτε με τους κανόνες Pdf που κοπάνας σαν ευαγγελια θα με πίσεις παίζοντας με τους ΔΙΚΟΥΣ ΜΟΥ κανόνες).