Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία διαδικασία σωματικής τιμωρίας femsub

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Τεχνικές' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 3 Ιουλίου 2006.

1. Mavrobasilis

Mavrobasilis Regular Member

Δε χρειάζεται να το πεις, θωρώ το στη φωτογραφία.

2. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Δεν καταλαβες ...τον πισινο μου σου δειχνω...στης Ακροπολης τα μερη που τα ξεχασες.
    ΓΜΤ, με εκανες να αλλαξω avatar πριν την ωρα του για να μη σου μπαινουν ιδεες.

Last edited: 3 Νοεμβρίου 2006
  3. Mavrobasilis

Τότε γιατί άλλαξες τη φώτο;
    Προτιμώ την 'εκ της γονυπετούς στάσης επιδείξεσθαι'.  

4. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Mavrobasilis...για Σενα....
    Αλλα μη τρελαινεσαι...
    Ειμαι γενεοδωρη με τους ξενητεμενους μας και θελω να τους κρατω ψηλα το εθνικο μας φρονημα και το ηθικο τους!

5. Mavrobasilis

Να υποθέσω, ως Λόρδος, προτιμάς τις Wellington απού τσι δόμους;

Εύα, dear, να είσαι βέβαιη πως έχω φουσκώσει έμπνεος εθνικής υπερηφάνιας.

6. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Χαιρομαι Mavrobasili που τα καταφερα και οχι δυσκολα!
    Τωρα θα κοιμηθω ησυχη, μια που εκανα το καθηκον μου ως Ελληνιδα!
    Την αγαπη μου....
    Καληνυχτα απανταχου Ελληνες!!!

7. Mavrobasilis

Ξανοίγεις να την απλοχερίσεις σε κιαμιάν αυθάδη, κακήν κεφαλή;

8. SM_Art_Lady

SM_Art_Lady Contributor

Xmmm
    Bαλτε μεσα τα κουμπουρια συντεκνοι, μη τα σκαγια παρουν και Μας.
    Ασε που θα μας παρουν τα σκαγια της lilly και θα αλλαξει θεση βολης στα posts που αφορουν τσι "διαδικασίες σωματικής τιμωρίας femsub"

9. Nireus

Nireus Regular Member

Απάντηση: Μία διαδικασία σωματικής τιμωρίας femsub

Συμφωνώ σε όλα τα βήματα εκτός απο το τέταρτο. Στο διάταγμα έχει νόημα αφού αυτό έχει σκοπό το σοφρονισμό. Σε μια σχέση όμως σκοπός είναι η απόλαυση και όταν ένας αφέντης παίρνει μια απόφαση δε τη διαπραγματεύεται. Είναι πιο πιπεράτο έτσι.
    Όσο για τις αρχές του σοφρωνισμού μπορείς να αναζητήσεις το "Πνεύμα των νόμων" του Ιταλού Cesare Beccaria (νομίζω πως το γράφω σωστά). Πρόκειται για πολύ σοβαρή μελέτη που άσκησε σοβαρή κριτική στο σοφρωνιστικό και δικαστικό σύστημα της εποχής του.

Πάντως οραίο το θέμα. Πού το ξετρύπωσες?

10. gaby

gaby Guest

Re: Απάντηση: Μία διαδικασία σωματικής τιμωρίας femsub

Το ξετρύπωσα από την βιογραφία του Μέγα Πέτρου του Αλεξέι Τολστόη, κάτι παρεμφερές έχει γράψει και ο Τρουαγιά στην μυθιστορηματική βιογραφία του Ιβάν του Τρομερού, μάλλον από τον Τολστόη θα το πήρε και αυτός.

Για τον Beccaria, νομίζω ότι την δομή θα την προσυπέγραφε αν και πλέον δεν ήταν των σωματικών τιμωριών. Η επίπτωσή του έχω την εντύπωση ότι πήγε πολύ μακρύτερα από την εποχή του, θυμάμαι τον διδασκόμασταν και στο λύκειο για τις αρχές που έθεσε, αν δεν κάνω λάθος ήθελε τον σωφρονισμό να είναι ανάλογος του αδικήματος, να προέρχεται από θεσμούς και όχι πρόσωπα, να είναι σε εύλογο χρονικό διάστημα, αιτιολογημένος και (νομίζω) όχι σωματικός.

Σχετικά με αυτό,
    ούτε και η πιό τσαχπίνα femsub δεν θα έβλεπε εδώ ότι έχει δυνατότητες διαπραγμάτευσης <s>, στην πράξη σημαίνει ότι ο Κύριός της που επιβάλει την τιμωρία δίνει στον εαυτό Του την δυνατότητα να διακρίνει ότι η femsub πραγματικά κατάλαβε πιό ήταν το λάθος της και γιατί τιμωρείται. Μπορει κανείς να παρατηρήσει ότι αυτό γίνεται πρωτού να πληροφορηθεί αυτή την τιμωρία της, άρα δεν μπορεί να διαπραγματευτεί τίποτα.

Για το "πιπεράτο" βέβαια είναι όπως το νιώθει ο καθένας μας, η αίσθησή μου των πραγμάτων είναι ότι και η πιό στεγνή Μ/σ τιμωρία μία δόση "πιπερακίου" έχει και για τους δύο, Αφέντη και δούλα, αλλά τίποτα δεν είναι απόλυτο βέβαια  

11. lona

lona New Member

Μ' αρέσει αυτή η διαδικασία!