Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος YellowObsession, στις 3 Ιανουαρίου 2014.

  1. _DaRkNiGhT_

    _DaRkNiGhT_ femdom art

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    O jomaru ειναι κατι σαν τον φοινικα.

    Ο λογος που δεν εστειλα πμ ηταν αυτος.
    Δεν τις θεωρω προσωπικες, δεν θα θελα να απαντησεις ετσι.

    Αλλα αν πιστευεις οτι υπαρχει καποιος εσωτερικος μηχανισμος που ενεργοποιει η απενεργοποιει αυτη την αναγκη, επιθυμια κτλ? Υποσυνειδητο ισως? Εγω δεν το εχω απόφασισει ακομη.

    Υ.γ. Φαντασου να απανταγε το "γουρουνι"
     
  2. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Είχα γράψει κάτι παλιότερα σ'ένα άλλο forum όπου είχα πει ότι δε θα το αναπτύξω περαιτέρω όπως το ίδιο σκοπεύω και για εδώ.

    "Αντιλαμβάνομαι το BDSM ως έναν εναλλακτικό χώρο ερωτικής έκφρασης όπου δίνει στο σεξ άλλη διάσταση και το πάει παραπέρα. Δεν περιχαρακώνεται το σεξ σε αυτό της αναπαραγωγής αλλά διευρύνεται η έννοιά του. Επίσης, αντιλαμβάνομαι το BDSM ως κάτι το πνευματικό/εγκεφαλικό. Όντας ένα έντονα εγκεφαλικό άτομο όπου το σημείο G του είναι τα γραναζάκια του εγκεφάλου του, αντιλήφθηκα από νωρίς ότι το BDSM δεν είναι απλά ένα kinky παιχνίδι διερεύνησης και συλλογής spicy εμπειριών αλλά ο αποκλειστικός τρόπος έκφρασης της ερωτικής μου πνοής. Είμαι της άποψης ότι BDSM κάνουν όσοι δεν μπορούν να το αποφύγουν. Βρέθηκα λοιπόν εδώ γιατί δεν μπορώ να κάνω αλλιώς και χαίρομαι που το αντιλήφθηκα νωρίς ώστε να μην έχω την αίσθηση ότι αναλώθηκα σε πράγματα όπου δεν ήμουν ο εαυτός μου..."
     
  3. Όταν κάνουμε εκπτώσεις στην Φύση μας, εκείνη, αργά ή γρήγορα, μας εκδικείται. Το BDSM δεν είναι μια μόδα ή ένα lifestyle που μπορεί να εφαρμόσει κανείς για να κάνει πιο "πιπεράτη" την σεξουαλική του ζωή. Είμαι από εκείνους που υποστηρίζουν πως από τη στιγμή που 'χεις το μικρόβιο, θα αναζητήσεις τους ανθρώπους που έχουν το ίδιο με σένα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι απλά θα είναι έξω από αυτό.
     
  4. gaby

    gaby Guest

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Μπορεί κάποιος να είναι πάντα BDSM χωρίς να έχει κάνει ούτε μια φορά BDSM;
     
  5. Dark_Explorer

    Dark_Explorer Κλωθώ: ἄτρακτον στρέφειν Contributor

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Μπορεί  
    ....................
     
  6. YellowObsession

    YellowObsession New Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Διάβασα πολλές σκέψεις που με κάλυψαν και χαίρομαι.

     
  7. MindFeeder

    MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    sorry αλλα δεν το καταλαβαινω αυτο: πως μπορει; ; ;

    Μανος
     
  8. entrifis

    entrifis New Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    YellowObsession εγώ γράφτηκα προχτές στο forum, και μάλλον σε ενδιαφέρει ο λόγος που γράφτηκα προχτές.

    Στα 20 έκανα μια σχέση, όπου χωρίς να το καταλάβουμε, βρεθήκαμε να παίζουμε παιχνίδια κυριαρχίας/υποταγής στο σεξ. Εκτός σεξ, ήμασταν όπως όλοι, δεν ασκούσα κάποια ψυχολογική κυριαρχία πάνω της. Βέβαια, όσο στο σεξ τα παιχνίδια κυριαρχίας/υποταγής συνεχιζόντουσαν, αυτό άφηνε τον απόηχο της κυριαρχίας και στην καθημερινότητα, ήταν κάτι που μας ακολουθούσε όλη μέρα, και υπέβοσκε και στη συμπεριφορά μας.

    Μετά από αυτή τη σχέση έκανα αρκετές σχέσεις, μικρές ή μεγάλες. Παρόλο που οι γυναίκες που γνώρισα είχαν πολύ έντονη σεξουαλικότητα, με καμία δεν κατάφερα να επαναλάβω την ίδια κατάσταση κυριαρχίας/υποταγής στο σεξ, πέρα από κάποιες ιδιαίτερες στιγμές, αναλαμπές θα τις χαρακτήριζα.

    Έτσι θεωρούσα για χρόνια ότι απλά στα 20 μου έτυχε μία kinky κατάσταση και δε θα ξανατύχαινε, οπότε το έθαψα στη μνήμη μου - ή τουλάχιστον προσπάθησα.

    Κι εδώ έρχομαι στον λόγο που γράφτηκα στο forum μόλις χθες.

    Πολύ πρόσφατα χώρισα από μία σχέση όπου υπήρχε πολύ αγάπη, η κοπέλα ήταν πανέμορφη, και είχα πολύ ωραία ψυχολογία σε όλα. Εκτός από ένα. Το σεξ δεν ήταν αυτό το κυριαρχικό που είχα βιώσει στα 20 και που με είχε στοιχειώσει, που το απολάμβανα μέχρι το κόκαλο. Αν και δεν ήθελα να το παραδεχτώ, αυτό από μόνο του ήταν ικανό να διαλύσει τη σχέση. Όπως είναι γνωστό, το καλό σεξ είναι το 5% μιας σχέσης, το κακό σεξ είναι το 95% μιας σχέσης.

    Στο διάστημα αυτογνωσίας που ακολουθεί κάθε χωρισμό, αποφάσισα να παραδεχτώ στον εαυτό μου τι πραγματικά μου αρέσει, και να το αναζητήσω. Πλέον ξεκαθάρισα στον εαυτό μου ότι είναι αδύνατο να ξεφύγω από τη λαχτάρα μου για το παιχνίδι κυριαρχίας/υποταγής, και απλά θα πάω και θα το βρώ, αντί να περιμένω μήπως με βρει αυτό. Ε και από που να ξεκινήσω? Από το ιντερνετ  . Σιγά σιγά ελπίζω να μπω στο αντικείμενο και με φυσική δράση αντί για να πληκτρολογώ μόνο  

    Όπως έγραψαν και άλλοι, πρώτα πρέπει να ξεκαθαρίσεις στον εαυτό σου τι σου αρέσει, και μετά να κρίνεις αν καλύπτεσαι από μια σχέση. Αλλιώς θα βρεθείς να κάνεις σχέσεις με ανθρώπους ενδιαφέροντες και αξιαγάπητους μεν, αδιάφορους σεξουαλικά δε - για τα γουστα σου.

    Μην υποτιμήσεις τη σεξουαλική σου ιδιαιτερότητα - όλοι έχουμε τη δική μας - αν την καταπιέσεις απλά θα χάσεις χρόνια νοθεύοντας και ακρωτηριάζοντας την πιο όμορφη απόλαυση που σου έχει δωρίσει η φύση, το σεξ.
     
  9. Δίας

    Δίας Live a life by design not by default

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    Θεωρώ πως εάν "ανακαλύψεις" μέσα σου το BDSM οι "απλές" σχέσεις δεν σε "χωράνε".
     
  10. YellowObsession

    YellowObsession New Member

    Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    entrifis, πολύ ωραία η απάντησή σου κι εύχομαι καλή αναζήτηση!!!  
     
  11. Υπάρχει ένα κρίσιμο κατώφλι αυτοσυνειδησίας, που εάν το διαβείς, κοιτάς τον εαυτό σου πίσω στο παρελθόν και τον αισθάνεσαι διαφορετικό ή καλύτερα δεν μπορείς να καταλάβεις πώς σκατά λειτουργούσες "τότε". Δεν έχει σημασία, εάν μπορείς ή δεν μπορείς να κινηθείς ερωτικά έξω από τα πλαίσια μιας μπιντιεσεμικής σχέσης μετά από αυτό. Συνήθως, δεν θα μπορείς. Αυτό που προκαλεί όμως μεγαλύτερη έκπληξη είναι ο τρόπος που βλέπεις τους ανθρώπους αφού διαβείς το Ρουβίκωνα. Με μια δόση υπερβολής, ενδεχομένως, μπορούμε να μιλήσουμε γαι μετάβαση σε άλλο είδος.
     
  12. Απάντηση: Μία φορά BDSM για πάντα BDSM;

    once a slave allways a slave θα ηθελα να πω εγω απο την πλευρα μου.. πριν καποια χρονια συνηδητοποιησα την αναγκη μου για υποταγη.. στη συνεχεια πιστεψα πως δεν ηταν αυτο που ηθελα..περασαν τα χρονια.. και τωρα ....δες που ξαναβρισκομαι!!!