Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίλα μου για έρωτα, μίλα μου για αγάπη...

Συζήτηση στο φόρουμ 'Τέχνη' που ξεκίνησε από το μέλος gaby, στις 27 Φεβρουαρίου 2014.

1. brenda

brenda FU very much

Τι είπες τότε? Έκανες τον θεματοφύλακα του νήματος? 

2. lotus

lotus Silence

Δεν υπάρχουν ανέφικτες αγάπες, μόνο δειλοί εραστές...
    Γιατί η αγάπη είναι προνόμιο των γενναίων...

3. brenda

brenda FU very much

''Τι σχέση έχει με την αγάπη ο έρωτας; Η αγάπη είναι αυταπάρνηση, ο έρωτας εγωισμός.''

''Λένε τον παράνομο έρωτα πρόστυχο.
    Ψέματα!
    Ο νόμιμος έρωτας είναι ο πρόστυχος, γιατί έχασε αυτό το μυστηριακό, το αμαρτωλό, το μαρτύριο που σε ξεσκίζει.''

Άγγελος Τερζάκης

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

5. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Χτύπησα την πόρτα
    Εκείνου που αγκαλιάζει την αγάπη.
    Άνοιξε, με είδε να στέκω εκεί
    Κι άρχισε να γελάει.
    Με τράβηξε μέσα.-
    Έλιωσα όπως η ζάχαρη, στην αγκαλιά εκείνου του Εραστή
    Εκείνου του Μάγου του Κόσμου.

Τζελαλαντίν Ρουμί, Στον κήπο του Αγαπημένου

6. brenda

brenda FU very much

Αφιερωμένο , το λατρεύω, είναι νομίζω το προσωπικό μου mantra... 

To xω βάλει παντού, αλλά δεν χορταίνεται αυτό το κομμάτι! 

7. Afsana

Afsana Batida de coco

8. brenda

brenda FU very much

Έρωτας, είναι του ενός ο βασανισμός, Κική Δημουλά

Το ότι υπάρχει ένας άλλος δίπλα σου, ότι ερήμην του σκέφτεσαι και δημιουργείς, είναι πάρα πολύ σπουδαίο.

«Οφείλει κανείς να ζει ένα πράγμα με την ένταση που του προκαλεί, κι ας βλάπτει το δεσμό αυτή η μονομερής ένταση. Κατά τη γνώμη μου, βλάπτεται ο δεσμός από το ότι το ένα μέρος παραπροσφέρει, παραπροσφέρεται, παρά είναι παράφορο.

Αλλά είναι και τόσο απίθανο να συμπέσουν οι βαθμοί του αισθήματος ανάμεσα σε δυο ανθρώπους, παρά ενδεχομένως για μία μόνο στιγμή. Από εκεί και πέρα έχουμε χάσματα κι αυτό βοηθάει στο να μεγαλώνει το αίσθημα του ενός, να μικραίνει του άλλου, και να γίνεται αυτό το συναρπαστικό είτε παιχνίδι, είτε κυνηγητό, είτε μαρτύριο, αλλά οπωσδήποτε συναρπαστικό!

Τώρα, αν με ρωτήσετε από πού έχω βγάλει αυτά τα συμπεράσματα, και από πόσα όρη και βουνά ερώτων πέρασα κι ανεβοκατέβηκα, θα σας πω ελάχιστα…

Αλλά έχω μια εμμονή με το θέμα και την αξία του, και το γεγονός ότι δεν το εξήντλησα, δεν το έζησα όσο έπρεπε, όσο το ήθελα κι όσο ήμουν προορισμένη ίσως να το ζήσω, μ΄ έχει κάνει να αισθάνομαι ολίγον μελετήτρια του πράγματος σαν να έχω μία πείρα (…)

Το απεσταγμένο κέρδος αυτής της ιστορίας, είναι του ενός ο βασανισμός. Εκεί έχω καταλήξει κι έχω ευφρανθεί κάμποσο από ένα τέτοιο βάσανο…»

….«Μ΄άρεσε τότε που ζούσε ο Άθως (σ.σ.: ο επί τριάντα χρόνια σύντροφός της, ποιητής Α. Δημουλάς) και πηγαίναμε διάφορες εκδρομές με το αυτοκίνητο. Ηταν από τις ιδανικές στιγμές.

Το ότι υπάρχει ένας άλλος δίπλα σου, ότι ερήμην του σκέφτεσαι και δημιουργείς, είναι πάρα πολύ σπουδαίο. Είχα πολλές φορές σκεφτεί ότι κλέβοντας από την προσοχή του άλλου, κλέβοντας από την άγνοιά του, δημιουργείς. Το ένιωθα με τον Άθω. Τον ευχαριστούσε να το κάνω, βέβαια. Δεν τον ενημέρωνα αλλά δεν με διέκοψε και ποτέ μαντεύοντας!

Ναι, μου είναι αλησμόνητη η σιωπή μέσα στο αυτοκίνητο, ο καθρέφτης δεξιά απ΄όπου περνούσαν αποκεφαλισμένα τα τοπία, έχω πολλές εικόνες ακόμα. Αλλά δεν είμαι πια, εδώ και πολλά χρόνια, τρυφερή. Και φοβάμαι ότι αυτό, μάλλον το έκανε ο θάνατος του Άθου. Πολύ το φοβάμαι…»

http://www.thessalonikiartsandcultu...u-enos-o-vasanismos-kiki-dimoula#.V2OzI7t97IV

9. Brigitte

Brigitte Contributor

Ερωτεύτηκα - Charles Bukowski

Ερωτεύτηκα
    είναι μικρή, είπε,
    αλλά κοίτα εμένα,
    έχω ωραίους αστράγαλους,
    και κοίτα και τους καρπούς μου, έχω ωραίους
    καρπούς
    Θεέ μου,
    νόμιζα ότι πήγαινε καλά,
    και τώρα ξανά αυτή,
    κάθε φορά που σου τηλεφωνεί τρελαίνεσαι,
    μου είπες ότι τελείωσε
    μου είπες ότι ως εδώ ήταν,
    άκου, έχω ζήσει αρκετά για να γίνω
    μια καλή γυναίκα,
    γιατί έχεις ανάγκη μια κακή γυναίκα;
    έχεις ανάγκη να σε βασανίζουν, έτσι δεν είναι;
    νομίζεις ότι η ζωή είναι σάπια αν κάποιος σου συμπεριφέρεται
    σάπια, όλα ταιριάζουν,
    έτσι δεν είναι;
    πες μου, αυτό είναι; θέλεις να σου φέρονται
    σκατά;
    και ο γιος μου, ο γιος μου θα σε γνώριζε.
    το είπα στο γιο μου
    και παράτησα όλους τους εραστές μου.
    στάθηκα σε ένα καφέ και ούρλιαξά
    ΕΡΩΤΕΥΤΗΚΑ,
    Και τώρα με κορόιδεψες…
    συγγνώμη, είπα, ειλικρινά συγγνώμη.
    κράτα με, είπε, θα με κρατήσεις σε παρακαλώ;
    ποτέ ξανά δε βρέθηκα σε κάτι τέτοιο, είπα,
    σε ένα τέτοιο τρίγωνο…
    σηκώθηκε και άναψε τσιγάρο, έτρεμε ολόκληρη. έκανε βήματα πάνω κάτω, άγρια και τρελή.
    ήταν μικροκαμωμένη. τα χέρια της ήταν λεπτά, πολύ λεπτά και όταν ούρλιαξε και άρχισε να με χτυπάει την έπιασα απ’ τους καρπούς και μετά πέρασα στα μάτια
    ¨ μίσος, αιώνες βαθιά και αληθινά. έκανα λάθος, ήμουν απρεπής και άρρωστος. όλα τα πράγματα που είχα μάθει είχαν χαραμιστεί.
    δεν υπήρχε ζωντανό πλάσμα τόσο βρώμικο όσο εγώ
    και όλα τα ποιήματα μου ήταν
    εσφαλμένα.

10. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Να γελάσεις απ'τα βάθη των χρυσών σου ματιών
    είμαστε μες στο δικό μας κόσμο.

Η πιο όμορφη θάλασσα
    είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει.
    Τα πιο όμορφα παιδιά
    δεν έχουν μεγαλώσει ακόμα.
    Τις πιο όμορφες μέρες μας
    δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα.

Κι αυτό που θέλω να σου πω,
    το πιο όμορφο απ'όλα,
    δε σ'το'χω πει ακόμα.

Ναζιμ Χικμετ