Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μίσος

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος dom_factor, στις 24 Φεβρουαρίου 2016.

1. ομπρφια ειναι να συνδεεσαι με τον κοσμο και να κανεις τους ανθρωπους να νιωθουν ομορφα και ανετα μαζι σου..οχι να τους την λες..σε οτι που και σε ρολο σαν αυτον....ελπιζω να με καταλαβαινεις

2. ναι δεν μου την λες??

3. dom_factor

dom_factor New Member

Αυτο φανταζομαι το λες για σενα? Λιγο ακομα και θα την αποκτησεις την αυτογνωσια. Κοντα εισαι

4. γενικο το ειπα...οχι για εσενα.... αλλα εσυ που ειδες το κακο στα ποιο πανω μηνυματα μας??

5. dom_factor

dom_factor New Member

Με κουρασες ομως ε? Παω να κανω κατι πιο ενδιαφερον οπως το να μετρησω τα γραμματοσημα μου.

6. κοιτα δεν θελω να ερθω σε ρηξη με εσενα ουτε και με καπειον αλλο μελος εδω μεσα στο σαιτ ομως δεν το απορριπτω αυτο..καλη ιδεα αυτο που θελεις να κανεις...καλη συνεχεια   

7. xarkias

xarkias Regular Member

μισω οταν αλλα λεω και αλλα καταλαβαινουν.(η οπως τους συμφερει!)

8. didina

didina ☆☆☆ didina sokolata dina

Μου τι σπαει οταν βλεπω τους οδηγους των ιχ να πετανε τα τσιγαρα τους απο το παραθυρο στην ασφαλτο...
    Μου τι σπαει οταν ο αλλος-αλλη ψαχνει να παρκαρει στις 5 το πρωι και εχει τερμα τα ντεσιμπελ..
    Μου τι σπαει να ζηταω το φιλετο μου καλα ψημενο...να μου το σερβιρουν και να βλεπω αιμα...
    Μου τι σπαει να πλενω το αυτοκινητο και την επομενη να βρεχει...

Αυτα για σημερα...

9. Kostas.V.

Kostas.V. ....Η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols....

σε ολα συμφωνω....αλλα γιατι την μεταλ.....?σε μισω....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχ

10. Xarhs

Xarhs Hard limits: Μπουζούκια, Δράκοι και Μονόκεροι

...την ανικανότητα μερικών ανθρώπων να κάνουν βασικά πράγματα, πχ να σκεφτούν...

11. Siren_Peisinoe

Siren_Peisinoe Ανενεργή επί του παρόντος.

Μισώ τις στιγμές που σαν παιδί δεν είχα το θάρρος να υπερασπιστώ τον εαυτο μου οπως τωρα και γινομουν θύμα.

12. Mισω το μισος.