Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

"Μανιφέστο"..Ενημέρωση...Καταγγελία...Συζήτηση..

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Ορίων, στις 20 Μαϊου 2015.

?

Γονείς. Είναι κάτι ιερό για εσάς, πέραν της όποιας σχέσης σας με αυτούς;

1. Ναί

6 vote(s)
    60,0%
  2. Όχι

4 vote(s)
    40,0%
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

2. Χμμμ, έχω τις κάτωθι απορίες (μπάζει η πλοκή σου) από τα παραπάνω και καλό θα ήταν να μας διαφωτίσεις (ΚΑΙ ο Ορίων, βέβαια):

Α) To κινητό σου μας λες πως το έδωσες η ίδια στον στον Oρίωνα (για το σταθερό μας λες πως το βρήκε μέσω τηλεφωνικών καταλόγων). Για κάντο μας πιο λιανά αυτό, δηλαδή, μας λες πως έψαξε και βρήκε το σταθερό σου, αφού το έδωσες το κινητό?
    Β) Πως έδωσες το κινητό σου σε έναν - κατά τα λεγόμενά σου χαμηλής εκτίμησης στην δουλειά του πάνω άνθρωπο? (τον οποίον τον στολίζεις με τα χειρότερα και τον θεωρείς και γιαλαντζί ΜΑΣΤΕΡ) - να υποθέσω τον εμπιστεύτηκες για να του το δώσεις, γιατί δεν δίνουμε τόσο εύκολα προσωπικά δεδομένα όπως τηλέφωνα?
    Γ) Για να γνωρίζεις κι εσύ προσωπικές πληροφορίες πάει να πει ότι τον έψαξες και γνώριζες για εκείνον (και έτσι όπως μας τα λες γνωρίζεις πράγματα για εκείνον πολύ πριν - δηλαδή υπάρχει κάποιο παρασκήνιο που καλό θα ήταν να μας το πεις αναλυτικά).

Δικιά μου γνώμη..... για ένα άτομο που θεωρώ πως είναι κακόγουστο και το θεωρώ μάπα, ποιός ο λόγος να του δώσω το κινητό μου (και εκείνο όπως μας λες να βρει με κάποιο μαγικό τρόπο - εξήγησέ μας - τις πληροφορίες όπως σταθερό για το οποίο το κατηγορείς πως έπερνε από απόκρυψη).
    Ας μας πει και ο Ορίωνας περισσότερα για το παρασκήνιό σας....

ΥΓ. Κανένας μας δεν πήρε θέση τελεσίδικη, όλοι ανέφεραν πως αν ισχύει κάτι, τότε πρέπει να γίνει κάτι άλλο υποθετικά.... την τελική λύση θα την δώσετε οι ίδιοι όχι εμείς σαν θεατές.

Last edited: 21 Μαϊου 2015
  3. Δεν πρόλαβα βάση... βιωματικής εμπειρίας.... (ερώτημα βιωματική εμπειρία λέμε ένα γραπτό που διαβάζουμε?... αφού ούτε τον ένα ούτε τον άλλο γνωρίζεις για ποιά βιωματική εμπειρία μιλάς?).
    Ο ρόλος του φόρουμ είναι να μπορεί κανείς ελεύθερα να λέει την γνώμη του και ασφαλώς να κρίνεται από τα γραπτά του, για το τι κάνει στην προσωπική του ζωή λίγο μας αφορά (εκτός αν είναι κάτι πολύ σοβαρό) μιας και - δυστυχώς - ΔΕΝ είμαστε ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.
    Η ανταπόδωση νομιμοποιείται (κατά την κρίση του καθενός) μόνο και εφόσον οποιαδήποτε άλλη οδός (λογική και νομική) έχει πάει περίπατο και συντρέχει και λόγος σοβαρός, βέβαια.
    Ευθύνη πλεόν έχουν και οι 2 να δώσουν ανοιχτά εξηγήσεις (μιας και σε προηγούμενο ποστ τόνισα "τρύπες" στην πλοκή που μας παρουσιάζει και η άλλη πλευρά).

Επιπροσθέτως, αν ο Ορίωνας ή η αντίπαλος πλευρά έχουν στοιχεία ο ένας ενάντια του άλλου (αρκετά σοβαρά που να φτάνουν σε σημείο ικανό για νομικό πλαίσιο) δεν έχουν πέρα από την έκθεση παρατηρήσεων να τρέξουν και σε περισσότερο αρμόδιους (όπως την υπηρεσία ΗΛΕΚ. ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ, κάποιο δικηγόρο, ή το αστ. τμήμα της περιοχής ενός ή του άλλου).

Last edited: 21 Μαϊου 2015
  4. Ορίων

Ορίων Omnia mors aequat

Επειδή έχουν τεθεί κάποια ερωτήματα, τα οποία θεωρώ πως δεν
    είναι σωστό να μείνουν μετέωρα και με σεβασμό σε όλα τα μέλη,
    τα οποία έχουν πάρει θέση, θα ήθελα να πω ότι:

Όπως έχω αναφέρει στην αρχή, και όποιος με γνωρίζει ξέρει,

ότι προσωπικά δεδομένα δε κοινοποιώ, είναι αρχή μου,

ακόμη και αν αυτά είναι υπέρ μου, συνεπώς δεν επιτρέπω στον
    εαυτό μου, να βγάλω στη φόρα, αντιγραφή/ επικόλληση,

ούτε τί έχει προηγηθεί πολλούς μήνες πριν, ούτε τί έχει γίνει
    σε αυτό το θέμα, χωρίς αυτό
    1) να αλλάζει ό,τι έχω πει,
    2) ούτε και την ροή των γεγονότων όπως έχουν εκτεθεί αφενός,
    αφετέρου δεν είμαι υποκριτής άλλα να λέω εδώ και άλλα αλλού,
    (πώς λέγεται αυτό; Κύριος ή δολοπλόκος; ) ένα. Δύο, ανέφερα
    πώς δέχθηκα περιπαιχτικό σχόλιο στην συνομιλία, το οποίο
    το αντιμετώπισα καλώς και μετά στα εισερχόμενα έγινε ακραίο...

Από εκεί και πέρα τα υπόλοιπα έχουν διαδραματιστεί εδώ στο νήμα
    και για εμένα το θέμα κλείνει εδώ...

5. gaby

gaby Guest

Έχω τη γνώμη ότι μπορεί να κλειδώσει εδώ το νήμα. Αν η @Silvermist θέλει να πει κάτι για να υποστηρίξει τη θέση της μπορεί να ζητήσει ξεκλείδωμα.

Thread Status:
Not open for further replies.