Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Seduction, στις 3 Ιουνίου 2011.

1. thaleia

thaleia Contributor

Απάντηση: Μαster (και Dom) σε γάμο με vanilla

μια βανιλα συζυγος που σεβεται τον αντρα της και τον θεσμο της οικογενειας

2. Seduction

Seduction Regular Member

Εννοώ σύντροφο σε ασύμμετρη σχέση. Σύζυγο έχει, φίλη έχει, μητέρα των παιδιών του έχει, συναίτερο σε κοινή δουλειά μπορεί να έχει, αλλά σύντροφο δεν έχει. Σύντροφος ζωής, σημαίνει σύντροφος σε ΟΛΑ.

Επιπλέον, σε ποιό πάθος αναφέρεσαι; Δεν μιλάμε για το κυνήγι της κυριακής ή για το μπάσκετ του Σαββάτου, ούτε για τις συλλογές γραμματοσήμων που μαζεύει, ούτε για την φιλοτεχνία του, ούτε για την αγαπημένη του ομάδα!

Μιλάμε για την εν γένει προσωπικότητα του! Δεν χωρούν εδώ ταμπέλες, τουλάχιστον σε αυτό που εγώ αναφέρομαι, του τύπου, μεσαία Κυρίαρχος, ολίγον Κυρίαρχος, περιστασιακά Κυρίαρχος.

Συνάδει απόλυτα με την αρετή να παραμένει κάποιος γνήσιος, συνάδει απόλυτα με την αρετή να καταλαβαίνει ότι πλέον δεν θα υπάρχει ευτυχία στον γάμο του και να τον διαλύει, ΜΕΤΑ τις απαραίτητες προσπάθειες, συνάδει απόλυτα με την αρετή να μην επιθυμεί και να μην δέχεται ένα προβληματικό περιβάλλον για τα παιδιά του...

Σε ότι αφορά εμένα, σε κανένα στερεότυπο δεν βασίζονται όσα γράφω. Προς ανοιχτή συζήτηση έβαλα το θέμα και το κάθε μέλος τοποθετείται όπως νομίζει. Ολες οι περιπτώσεις μπορούν να παίζουν. Και αυτή του "κακομοίρη" συζύγου ή εν πάση περιπτώσει αυτού που κρύβεται από την γυναίκα του και αυτή που η σύζυγός του γνωρίζει τις ιδιαιτερότητες του και είναι οκ με αυτές.

Η εμπειρία μου, από γνωστούς αλλά ιδίως από υ / s που είναι/'ήταν σε σχέση με Master / Dom οι οποίοι βρίσκονται σε γάμο με vanilla, συνηγορεί πως η πρώτη περίπτωση είναι πιο συνηθισμένη. Η δική σου;

Συμφωνώ μαζί σου, το έχω γράψει πολλές φορές, πως η κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και έτσι πρέπει να αντιμετωπίζεται. Εδώ συζητάμε, δεν βγάζουμε καταδικαστικές αποφάσεις, ούτε μοιράζουμε πιστοποιητικά γνησιότητας master. Αλίμονο. Οπως και να έχει, μακριά από μένα τέτοιες "λογικές"

Last edited: 6 Ιουνίου 2011
  3. thaleia

thaleia Contributor

@ φιλε μου Seduction
    ολα εξαρτωνται απο το συστημα και την κλιμακα αξιων του καθενος
    συγγνωμη που πρεπει να φυγω αλλα με καλει το καθηκον
    παω να συμμετασχω στην τιμωρια μιας προβατινας που ηταν ατακτη χθες και την εσφαξαν ...  
    επιφυλασσομαι  

4. elfcat

elfcat . Contributor

Ερωτικά τον επιθυμεί?

5. MasterAndreas

MasterAndreas Master of Scorpio

thaleia κανείς δεν αισθάνεται όμορφα, όταν το κάνει αυτό. Ούτε αρετή το θεωρεί σίγουρα, απλά επιλέγει, σύμφωνα με τις συνθήκες, τον λιγότερο οδυνηρό δρόμο για τα αγαπημένα του πρόσωπα και για τον ίδιο. Εάν ήταν παλιάνθρωπος και απερίσκεπτος, θα έκανε απλά ότι γουστάρει και δεν θα προβληματιζόταν για τις συνέπειες, ούτε θα ισοροπούσε σε τεντωμένο σχοινί, για το καλό όλων.

6. cadpmpc

cadpmpc Contributor

Θρήσκος θα καταντήσω να γενώ με τούτα που διαβάζω...

7. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Αγαπητή μου Astrovroxi, κατ΄ αρχάς θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο καθένας εδώ λέει την προσωπική του άποψη για το θέμα του νήματος και δεν κρίνει ή κατακρίνει κανέναν προσωπικά, τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω εγώ.

Και ας πάμε τώρα σ΄αυτό που με ρωτάς.

Την ερωτική μου κλίση προς την κυριαρχία και τον σαδισμό την είχα από 12-13 ετών και την κατάλαβα στα 17 περίπου, δεν έχω και δεν είχα ποτέ πρόβλημα να κάνω απλό σεξ με βανίλλα θηλυκά αν είναι εμφανίσημα, όμως είναι κάτι που δεν με εξιτάρει και μετά από τις 4-5 φορές που θα παω με την ίδια βανίλλα αρχίζω να βαριέμαι, παρ΄ όλα αυτά μου άρεσε και μου αρέσει να γνωρίζω εμφανίσημες βανίλλες και να τους βγάζω την υποτακτική φύση τους και τον μαζοχισμό τους κάνοντας πολλές από αυτές υποτακτικές μου ή σκλάβες μου.

Έτσι λοιπόν γνώρισα πρίν 14 χρόνια ένα 17χρονο πανέμορφο θηλυκό, (όχι δεν είμαι παιδεραστής, απλά δεν μου έδειξε ταυτότητα και την έκανα 18-19... ). Άρχισα σιγά σιγά να προσπαθώ να της βγάλω την υποτακτική της φύση, στο μεταξύ στους τρεις μήνες σχέσης μας, το αγγελάκι με τα βέλη... είχε κάνει την ζημιά του.... Την ερωτεύτηκα (ναι, καμιά φορά ερωτεύονται και οι κυρίαρχοι  ), ήμουν και σε φάση που σκεπτόμουν ότι έπρεπε να κάνω τους απογόνους μου...., οπότε αποφάσισα να παντρευτώ την πιπίνα...με την σκέψη ότι θα την κάνω μία τέλεια σκλάβα και μαμά των παιδιών μου.

Στον ένα χρόνο μετά τον γάμο ήρθε ο γιός μας, οι προσπάθειες μου φυσικά να της βγάλω την υποτακτικότητα και τον μαζοχισμό της συνεχίστηκαν, μάταια όμως, δεν το είχε, ήταν κλασική βανίλλα.

Το κουβεντιάσαμε αρκετές φορές τι μπορούμε να κάνουμε γι΄ αυτό, για να μην χαλάσουμε τον γάμο μας έφτασε στο σημείο να μου πει "βρες σκλάβα φτάνει να μην το μάθω εγω". Όμως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, πλην μερικών session ξεπέτες, στα τρία χρόνια γάμου μας ποτέ δεν επιδίωξα να κάνω σχέση με σκλάβα γιατί δεν μπορώ να κυριαρχώ και να το κρύβω φοβούμενος τις συνέπειες από την γυναίκα μου, δεν μπορώ να ικανοποιώ τα θέλω μου με αυτόν τον τρόπο.

Εν κατακλείδι, δεν απαρνήθηκα ποτέ την κυριαρχική μου φύση, στα τρία χρόνια γάμου μου προσπάθησα να φτιάξω σκλάβα την γυναίκα που ερωτεύτηκα, χωρίς ταυτόχρονα να κάνω κρυφά σχέση με σκλάβα, δεν γινόταν και απλά χώρισα, το θεώρησα πιο τίμιο και για εκείνη αλλά και για εμένα, απο το να έχω σκλάβα την οποία θα χρησιμοποιώ όποτε καταφέρνω να ξεφεύγω από την επιτήρηση...της γυναίκας μου.

Σήμερα με την γυναίκα μου παραμένουμε φίλοι, έχοτας εξηγήσει στον 11χρονο τώρα γιό μας ότι η μαμά και ο μπαμπάς απλά δεν ταιριάζουν μεταξύ τους γι΄ αυτό δεν μπορούν να είναι μαζί, αλλά τον αγαπάμε και οι δύο ασχέτως αν δεν είμαστε και οι τρεις μαζί στο ίδιο σπίτι, το έχει καταλάβει και δεν υπάρχει πρόβλημα!

Αυτά για εμένα, και πάλι θα το ξαναπώ χωρις να κρίνω κανένα. Δική μου άποψη για το θέμα του νήματος είναι ότι δεν κυριαρχείς σε μία υποτακτική ή σκλάβα, έχοντας τον φόβο μην το μάθει η γυναίκα σου.

Την καλημέρα μου!

Last edited: 7 Ιουνίου 2011
  8. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

MasterPerris,
    κατ'αρχην δεν υποστηριξε κανεις οτι μιλαει κανενας μας επι προσωπικου για καποιον αλλο.
    Εξαλλου ειμαστε μικρο χωριο και περιπου ξερουμε ποιοι ειναι οι παντρεμενοι Κυριαρχοι και ποιες οι υποτακτικες ή σκλαβες που εχουν σχεση με παντρεμενο και κανεις δεν καταφερθηκε εναντιον τους, θελω να πιστευω.
    Σε ρωτησα γιατι ηξερα οτι η απαντηση σου θα ειναι απαντηση σε πολλα ερωτηματα ή αποψεις αλλων μελων.

Ο ερωτας οντως δεν ξεχωριζει bdsm και vanilla καταστασεις.

Και για να τελειωνω με το θεμα και να μην σας κουραζω, ολο το θεμα εγκειται στους master και στις slave απο οτι καταλαβα.ΟΚ! Συμφωνουμε  .....αρα οι υπολοιποι κυριαρχικοι και υποτακτικες μια χαρα μπορουμε να απολαυσουμε την σχεση μας πιστευω, μιας και δεν υπαρχει αυτη η ασφυκτικη σχεση εξαρτησης μεταξυ μας,και δεν χρειαζομαστε ο ενας τον αλλον σε καθε μας βημα,οντας πιο   ανεξαρτητα παιδακια εμεις οι του D/s.....καλο απογευμα.

Last edited: 7 Ιουνίου 2011
  9. thaleia

thaleia Contributor

εδω αποκλειω την περιπτωση 2 διοτι στο παραδειγμα τοποθετω την συζυγο υποδειγματικη , δηλαδη τον σεβεται , δεν τον ελεγχει , δεν τον πριζει ,τον αγαπα τον συντροφευει , ειναι ερωτευμενη μαζι του, απλα για τον x λογο δεν μπορει να ειναι πλεον σκλαβα του

στην περιπτωση 1 λοιπον που μας μενει συμβουλευεις αυτο που στο αρχικο post σου κατηγορησες ..
    ανδρας νυμφευμενος με βανιλα να εχει σκλαβα εκτος γαμου , με ολα τα επακολουθα .....

στην αρχικη τοποθετηση σου μιλας μιλας για σκλαβα και υποτακτικη κι οχι για συντροφο ...

---------- Post added at 10:23 ---------- Previous post was at 10:17 ----------

ξεκαθαριζω για να μην παρεξηγουμαι ...
    το παραδειγμα ειναι υποθετικο , τα συμπερασματα δεν σημαινει οτι τα ασπαζομαι και εχω δηλωσει την θεση μου και την αποψη μου για την M/s , D/s σχεση ανθρωπων που ειναι σε γαμο με βανιλα ατομα,
    απλα καποιοι διαφωνησαν τοτε ..  

---------- Post added at 10:29 ---------- Previous post was at 10:23 ----------

ναι τον επιθυμει και κεινος το ιδιο και κανουν σεξ που το ευχαριστιουνται απλα δεν υπαρχει το bdsm πλεον στη σχεση τους,

και θα ρωτησω προσωπικα αγαπητη elfcat , επειδη βιωνεις 24/7 σχεση , το σεξ με τον Κυριο και συζυγο σου εχει παντα bdsm στοιχεια? δεν εχουν ελθει στιγμες στον βιο σας που να κοιμηθειτε αγκαλια κανοντας "βανιλα" σεξ και να το απολαυσετε?

10. MasterAndreas

Διάβασα με μεγάλη προσοχή τις απόψεις της uther και τις δικές σου και προβληματίστηκα αρκετά. Το να έχει κανείς μια σκλάβα είναι μια τεράστια ευθύνη, και μόνο απόλυτα υπεύθυνα κυριαρχικά άτομα μπορούν να προχωρήσουν σε μια τέτοια σχέση εξάρτησης. Το κακό είναι οτι ο υπεύθυνος παντρεμένος άνδρας, δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος επιλεκτικά. Υπεύθυνος στην σκλάβα και ανεύθυνος στην οικογένειά του. Έτσι μπαίνει το δίλημα. Δικαιούται ένας λογικός κα υπεύθυνος παντεμένος άνδρας, να επιζητά να αποκτήσει σκλάβα. Η δική μου λογική, λεέι πως δεν έχει το δικαίωμα... και οτι πρέπει να αρκεστεί στην προσωρινή σχέση του με μιά υποτακτική, έστω και άν δεν καλύπτονται πλήρως οι ανάγκες του με αυτήν. Το ζητούμενο θα ήταν να προσφέρει στην σκλάβα, σιγουριά, πληρότητα και ευτυχία και μάλλον δεν θα τα καταφέρει (όχι λόγω ανικανότητας, αλλά λόγω υποχρεώσεων). Θα χαιρόμουν πολύ να μου αποδείξει κάποιος πως έχω άδικο, αλλά απο οτι βλέπω απο τα γραφόμενα και εσείς οι δύο κορίτσια, αυτό πιστεύετε.

11. thaleia

thaleia Contributor

αγαπητε MasterAndreas
    δεν ειναι απαραιτητο μια M/s σχεση να ειναι και 24/7
    αρα λοιπον μπορει και δικαιουται ενας νυμφευμενος ανδρας να εχει σκλαβα ,
    υπο την προϋποθεση να μη θιξει αυτο σε τιποτα την οικογενεια του ουτε να της στερησει κατι,
    ενας σωστος κυριαρχος βρισκει παντα τις ισορροπιες και την χρυση αναλογια
    με οπλα λοιπον το σεβασμο, την φρονηση και την ανδρεια προχωρας ....
    λες :
    " Το κακό είναι οτι ο υπεύθυνος παντρεμένος άνδρας, δεν μπορεί να είναι υπεύθυνος επιλεκτικά. Υπεύθυνος στην σκλάβα και ανεύθυνος στην οικογένειά του. Έτσι μπαίνει το δίλημα. Δικαιούται ένας λογικός κα υπεύθυνος παντρεμένος άνδρας, να επιζητά να αποκτήσει σκλάβα"

και σε ερωτω : γιατι το να ειναι υπευθυνος στη μια σχεση αναιρει την υπεθυνοτητα του προς την αλλη?
    μπορει καλλιστα να ειναι υπευθυνος απεναντι και στις δυο σχεσεις

σε αλλους πολιτισμους καποιοι ανδρες εχουν περισσοτερες της μιας συζυγους και δεν επιτρεπεται να τις εχουν στο ιδιο σπιτι , οφειλουν λοιπον να εχουν και να συντηρουν 2 η και περισσοτερες οικογενεις σε διαφορετικες κατοικιες , και μια χαρα τα καταφερνουν και μη νομισετε οτι εκει οι γυναικες δεν ειναι απαιτητικες η ζηλιαρες ...

12. MasterAndreas

Thaleia όμως εμείς ζούμε στην Ελλάδα που οι γυναίκες και ζηλιάρες είναι και πολύ κτητικές. Να δείς την δικιά μου, πως κρέμεται απάνω μου όπου πηγαίνουμε (σαν το σκυλάκι, που κατουράει διαρκώς ένα δέντρο για να το οριοθετείσει). Έπειτα αυτό που λές, ναι ίσως μπορεί να γίνει σε μια νορμάλ εξωσυζηγική σχέση (vanilla), εαν κρατιούντε οι ισοροπίες, αλλά μια σκλάβα, που δεν πάει ούτε να κατουρήσει από μόνη της, είναι διαφορετικά. Θέλει διαρκή καθοδήγηση, και αν και είναι αστείο, μπορεί μερικές φορές να γίνει επικίνδυνο για εκείνη, να μείνει πολλές ώρες μόνη.