Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά το ΟΧΙ

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Guest05, στις 16 Ιουνίου 2008.

?

Θα το επηρεάσει

  1. Ναι. Θα το επηρεσάσει αρνητικά.

    4 vote(s)
    36,4%
  2. Οχι. Δεν θα το επηρεάσει αρνητικά

    7 vote(s)
    63,6%
  1. Guest05

    Guest05 Guest

    Η Τουρκία με κεμαλικό σύστημα, δηλαδή αυταρχική, σοβινιστική, επεκτατική χώρα, δεν έχει πουθενά διέξοδο παρα μόνο στην Ευρώπη αλλιώς θα καταρεύσει οργανωτικά .

    Αυτό μπορεί να επέλθει είτε από μεταρρυθμιστικές αλλαγές ενόψει του ευρωπαϊκού οράματος, που οφείλουμε να ενισχύουμε είτε από εσωτερικούς κλυδωνισμούς που οδηγούν κάποτε και σε δομικές επαναστατικές αλλαγές. Δεν είμαι μάντης βέβαια αλλά στην επόμενη πετρελαϊκή κρίση η Τουρκία είναι η πρώτη χώρα που την απειλεί το οικονομικό κραχ.
     
  2. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μετά το ΟΧΙ

    Γιατί να μη βάλουμε την Ευρώπη στην Τουρκία;
    Επειδή απέτυχε ο Σουλεϊμάν ο Μεγαλοπρεπής να καταλάβει τη Βιένη;
    Ούτε ο Νικοπολίδης το κατόρθωσε.
     
  3. SM_Art_Lady

    SM_Art_Lady Contributor

    ....ή στενή τσέπη!
     
     
  4. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μετά το ΟΧΙ

    Bdsm, ερωτισμός, πολιτική. Σπαράγματα.

    [nomedia=""]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
    [nomedia=";feature=related"]YouTube - Broadcast Yourself.[/nomedia]
     
    Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  5. Βλέπω ο τουρκοφαγισμός είναι το πλέον δημοφιλές άθλημα στην πατρίδα μας.
    Τουρκοφάγοι και καταναλωτές, με χρεωμένες πιστωτικές για να καλύψουν μια κατανάλωση, κανένα σχεδόν αγαθό της οποίας δεν παράγουν.
    Δεν νομίζετε, αγαπητοί τουρκοφάγοι, οτι είναι καλύτερο να επιστρέψετε στα καφενεία και να συζητάτε για ενδεκάδες μαζί με τον Αλέφαντο; Πολύ πιο υγιές και πολιτικοκοινωνικά λιγότερο επικίνδυνο.

    Υ.Γ.: Όποιος θέλει, ντε και καλά να παραμείνει τουρκομασουλίτσας, ας ρωτήσει τον Dolmance ποιά κεφάλαια και από ποιά βιβλία του Κονδύλη πρέπει να διαβάσει. Τουλάχιστον, για να μάθει ο τουρκοκαταβροχθίτσας, τί ακριβώς θα ήθελε να πει και δεν μπορεί...
     
  6. Dolmance

    Dolmance Contributor In Loving Memory

    Απάντηση: Μετά το ΟΧΙ

    Όσοι φρονούν ότι οι Τούρκοι είναι ψάρια, ας λάβουν υπόψη τους ότι ψάρι (θηλαστικό έστω) είναι και η όρκα.
    Τί θα ήταν διατεθειμένος να πράξει ο νεοέλληνας ώστε από κοκοβιός με 4χ4 να μεταμορφωθεί σε φαλαινοκαρχαρία, υπαινίσσεται ορθότατα ο Aldur;
    Όταν το σκεφτεί, μιλάμε και για γεωπολιτική.
     
  7. Elysium

    Elysium Contributor

    Βλέπω πως ο γενιτσαρισμός είναι το πλέον δημοφιλές χόμπι των αναρχοκουμμουνιστών (χωρίς τις στενές τσέπες)  
     
  8. chemical23

    chemical23 Regular Member

    Η συνθήκη της Λισσαβώνας δεν είναι αυτή στην οποία προτείνεται η χαλάρωση των εργασιακών σχέσεων και η άρση του 40ώρου επίσημα πλέον? Ε ρε Μάης 68 που μας χρειάζεται! Αλλά οι συμμετέχοντες στον Μάη του 68 και στα διάφορα κινήματα είναι και οι τώρα κυβερνώντες μας. Ίσως η ορμή της σημερινής νέας γενιάς καταφέρει να αποκαθηλώσει τους τότε επαναστάτες προτου και η ίδια συμβιβαστεί οπότε δεν θα αποτελούν την νέα πλέον και οι επόμενοι θα πάρουν την σκυτάλη της αμφισβήτησης.

    Όσο για την περιφερειακή στρατιωτική δύναμη που έχουμε την τύχη να βρίσκεται στα ανατολικά μας η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Έχει θέσει το casus belli έναντι ημών εάν ασκήσουμε το αναφαίρετο δικαίωμα μας για επέκταση των χωρικών υδάτων, όμως δεν είναι και τόσο απειλητικοί. Χρειάζονται και αυτοί την έξωθεν καλή μαρτυρία ειδικά τώρα που πασχίζουν να μπουν στην ΕΕ. Επιπλέον οι σχέσεις των 2 λαών έχουν εξομαλυνθεί αρκετά και δεν μιλάω για το πολιτικό σκέλος. Παρόλα αυτά οι διεκδiκήσεις από μέρους τους ποτέ δεν έπαψαν να υπάρχουν και θα συνεχιστούν. Ο στρατιωτικός "άξονας" ΗΠΑ, Αγγλίας και Ισραήλ στον οποίο έχει προσχωρήσει και η Τουρκία την καθιστά πλέον ισχυρή και αναθαρρημένη αλλά εμείς είμαστε το πλέον οργανωμένο κράτος για να καταφέρουμε σοβαρή αντίσταση. Αυτό έχει επίπτωση στο βοιοτικό επίπεδο μας σε σχέση με το αντίστοιχο άλλων Ευρωπαικών χωρών καθώς τα ποσά που δαπανώνται από το ΑΕΠ για εξοπλιστικά είναι τεράστιο!

    Απορώ πώς είναι δυνατόν να συγκαταλεγόμαστε στους ένθερμους υποστηρικτές της υποψηφιότητας της Τουρκίας (οι μόνοι πιο ένθερμοι νομίζω οι Άγγλοι είναι). Από την άλλη αν είναι κάτι να γίνει ώστε να μειωθούν οι εξοπλισμοί τότε τι να πω, το μη χείρον βέλτιστον. Αμφιβάλλω όμως πολύ τόσο για τον εκδημοκρατισμό της γείτονος όσο και για τις αγαθές της προθέσεις ακόμη και όντας μέλος της ΕΕ κάποτε (ελπίζω όχι άμεσα πάντως).
     
  9. Kyry

    Kyry New Member

    Απάντηση: Μετά το ΟΧΙ

    αστα κολλησα...ΒΔΣΜ εψαχνα και σε εφημεριδα επεσα... χα πλακα ειχε.