Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μετά το τέλος...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος margarita_nikolayevna, στις 15 Φεβρουαρίου 2016.

1. evelin

evelin Property of Master DeSade

2. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

.................
    Συγνώμη που βάζω την δική μου την σαλάτα πάνω στην κατάθεση ψυχής σου αλλά είναι τόσο πολύ κοντά στο δικό μου σκεπτικό...Πόσο πολύ αυτής της άποψης είμαι...
    Κάποιες φορές όμως αναρωτιέμαι αν είναι όντως έτσι ή αν απλώς υπάρχει η προσωπική εσωτερική ανάγκη διατήρησης του κομματιού του άλλου για κάποιον λόγο άγνωστο,και δεν είναι τίποτα παραπέρα.Με πιάνει αρκετές φορές μάλλον μια τάση να τα μηδενίζω και να τα αμφισβητώ όλα.
    Συναίσθημα ή οτιδήποτε γίνεται και υπάρχει vs τετράγωνης λογικής...Story of my life.

3. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Η πινελιά σου είναι πάντοτε παραπάνω από ευπρόσδεκτη  
    Ναι, κάποιες φορές είναι η ανάγκη διατήρησης του άλλου εντός μας.
    Κάποιες φορές μπορεί να είναι και ψευδαίσθηση.
    Κάποιες φορές να ακούγεται ωραίο σαν αφήγηση στα αυτάκια μας.
    Κάποιες φορές ο μανδύας της αλαζονείας μας "εγώ;;; εγώ διάλεξα λάθος άνθρωπο; εγώ; ε όχι!".
    Και κάποιες αυτό που θα ονόμαζα εγώ διαδικασία "ωρίμανσης": όσο μεγαλώνω, παλαιότερα κομμάτια του εαυτού μου, παλαιότεροι εαυτοί μου - εν τέλει- περικλείονται στον μεγαλύτερο, νέο και πιο ώριμο εαυτό μου.
    Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίστηκα παλαιότερα, δηλαδή με παλαιότερους εαυτούς μου, δεν χάνουν την αξία τους απλά αυτή κάπως σμικρύνεται και περικλείεται στο νέο, μεγαλύτερο εαυτό. Δεν μικραίνει η αξία. Μεγαλώνει απλά η αξία άλλων και Άλλων  
    Θα το έλεγα και ιεράρχηση.

4. dina

dina Σκλαβα της Brt Contributor

Τι υπέροχο νήμα...  

5. vussinada

vussinada ελεγχόμενη Contributor

Πόσο ωραία σωστά κι ολοκληρωμένα τα λες πάντα 

6. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Επαναφορά γιατί αξίζει να διαβαστεί ξανά και ξανά και ξανά.