Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Με τρελαίνει η ιδέα να δω την γυναίκα μου με αλλον

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Rigonelos_k, στις 24 Απριλίου 2025 at 12:56.

1. Arioch

Arioch Μαϊμουτζαχεντίν Premium Member Contributor

Η διαφορά μεταξύ θεωρίας και πράξης είναι μικρή στη θεωρία αλλά μεγάλη στην πράξη.

Να το έχετε καλά αυτό στο νου σας αμφότεροι αν και όποτε δοκιμάσετε κάτι τέτοιο.

Η πρώτη φορά ενδέχεται να είναι ζόρικη -ειδικά στην αρχή- αλλά όπως συμβαίνει σε καθετί στη ζωή, χωρίς το πρώτο βήμα δε θα υπάρξει δεύτερο.

Η μόνη συμβουλή μου είναι πως αν αυτό είναι κάτι που θέλετε και οι δύο, τουλάχιστον δοκιμάστε το. Η ζωή είναι μικρή και τιμωρεί σκληρά τις μετάνοιες για πράγματα που δεν τόλμησες να κάνεις ενώ τα ήθελες.

2. Mob_Jones

Mob_Jones M/s + Sm δύο τέσσερα κάθετος επτά

Δυστυχώς ζούμε στην Ελλάδα του σήμερα, διότι πριν 40 και 30 χρόνια πριν που λέμε ότι και καλά ήταν συντηρητικοί, τρίο, παρτούζες, κέρατο
    πηγαίνανε σύννεφο σήμερα η κατάσταση ενώ στην επιφάνεια μοιάζει μη συντηρητική στην ουσία τους οι άνθρωποι είναι πολύ συντηρητικοί πλέον
    και κάποιοι νέοι που κάνουν κάποια πράγματα τα κάνουν κυρίως για την επίδειξη του τύπου "ξέρεις τι έχω κάνει εγώ;" και όχι για την ευχαρίστηση,
    Εγώ κάποια στιγμή με την πρώην γυναίκα μου επειδή δεν ταιριάζαμε σεξουαλικά εκείνη είναι kinky vanilla και εγώ SM είπαμε, συμφωνήσαμε να
    έχουμε ελεύθερη σχέση, ε! μετά από δύο μέρες μου ξεκίνησε τους καυγάδες "εγώ είμαι παραδοσιακή" και ένα σκασμό μπούρδες.
    Τώρα στην δική σου την γυναίκα μπορεί και να της αρέσει η ιδέα αλλά παράλληλα και να φοβάται διάφορα πράγματα όχι τόσο παράλογα, όπως
    "και αν μου αρέσει με τον άλλο πιο πολύ, τι κάνω μετά;", "αν μαθευτεί πιο έξω; τι θα γίνει;", "αν αρχίσουμε να λειτουργούμε έτσι σεξουαλικά, που
    θα βγάλει όλο αυτό; μήπως χωρίσουμε;" και έτσι από την μία το αναφέρει και από την άλλη το ανερεί, δυστυχώς σήμερα δύσκολα γίνονται τέτοια
    βήματα.

3. Marokanos

Marokanos New Member

Έχεις απόλυτο δίκιο, αγαπητέ! Πολύ ωραία ανάλυση...

4. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Να το πράξετε, αφού το φαντάζεστε. Είναι παιχνίδι ανάμεσα στο ζευγάρι που σίγουρα θα σας ανανεώσει. Κι αν δεν σας αρέσει, δεν χάσατε και τίποτα.

5. xristina86

xristina86 New Member

Εμένα προσωπικά δε θα μου άρεσε να μου πει ο άντρας μου ότι θέλει να με δει να πηδιεμαι με άλλον άντρα.
    Ξέρω αν ήταν απλά να κοιτάει θα ήθελε να με δει να πηδιεμαι με άλλη γυναίκα και ξέρω ότι του άρεσε πολύ που το κάναμε ταυτόχρονα με άλλο φιλικό ζευγάρι στον ίδιο χώρο γιατι γουσταρε να βλέπει τους φίλους μας και εκείνοι εμάς.
    Το μόνο που θα δεχομουν σαν γυναίκα, να το κάνω με άλλον άντρα,θα ήταν μόνο αν μου έβγαινε πραγματικά αλλά κάναμε τρίο.
    Το να πηδιεμαι με άλλον άντρα και να φτιάχνεται ο άντρας μου να μας βλέπει,σαν γυναίκα το θεωρώ προσβλητικό.
    Φυσικά αυτή είναι η δική μου άποψη σαν γυναίκα βανίλα. Άλλες γυναίκες μπορεί να γουστάρουν τέτοιες καταστάσεις.
    Μη σου πω ότι υπάρχουν γυναίκες που ίσως να έκαναν κάτι τέτοιο αν τους το ζητούσε ο άντρας τους μόνο και μόνο για να του δείξουν ότι ο ξένος ήταν καλύτερος.
    Οπότε πρόσεξε μη σου γυρίσει μπούμερανγκ όλο αυτό.

Last edited: 27 Απριλίου 2025 at 08:42
  6. ChrisZab11

ChrisZab11 Regular Member

Τα παιχνίδια γυναικών , είναι όαση στην έρημο για έναν αντρα
    Όμως το παιχνίδι που ανέφερε ο φίλος μας , αποτελεί συχνό φαινόμενο.

7. quest

quest custom title

+1

Από την φαντασίωση στην επικοινωνία της φαντασίωση σου με την σύντροφο/σύζυγο μάλλον υπάρχει ένα χάσμα, εφόσον οι αντιδράσεις της δεν ακούγονται ενθαρρυντικές.

Οι φαντασιώσεις προυπήρχαν σαν τάση που δεν είχε εκδηλωθεί μέχρι τώρα, ή δημιουργήθηκαν με την πάροδο του χρόνου εντός της συζυγικής σχέσης; Αυτό θα ρωτούσα εάν βρισκόμουν στην θέση της.