Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μητερα-Γιος Roleplay

Συζήτηση στο φόρουμ 'Φετιχισμός' που ξεκίνησε από το μέλος GiorgosAnna, στις 24 Αυγούστου 2016.

1. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Την επιλέγω λογω της σπιτικής τυρόπιτας κυρίως ... ειναι δύσκολες εποχές !

2. AuroraBorealis

AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

Το νήμα σηκώνει συζήτηση και για την Παρτουζοθεία/ανιψιός επέκταση ή θα είναι offtopic ?

3. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

...σηκωνει νομιζω...; γιατι οχι;  
    Αλλιως θα επρεπε να βγουν νηματα με ολους τους πιθανους βαθμους + συνδυασμους συγγένειας   

4. AuroraBorealis

Κανονικά θα έπρεπε.
    Και μάλιστα όχι μονάχα με τους πιθανούς βαθμούς αλλά και με τα πιθανά στάτους και τα πιθανά genders.

Δεν είναι σωστό στο ίδιο νήμα που συζητάμε το Μαμά/γιος να συζητάμε το Παππού/εγγονός σενάριο ή το Κυριαρχική κόρη/υποτακτικός μπαμπάς ή το Κυριαρχικός queer ανιψιός/υποτακτική ρουφοκαυλέτα transexual θεία.
    Κάθε εκδοχή αξίζει τον δικό του χώρο και σεβασμό.

5. AuroraBorealis

Και όμως αγαπητέ και εν Χριστό αδελφέ Tenebra υπάρχουν χώρες όπου ακόμη και το φαντασιακό σενάριο είναι απαγορευμένο.
    Χώρες στις οποίες διώκεται ποινικά οτιδήποτε τσοντικό με θέμα την αιμομιξία άσχετα αν αυτοί που το παίζουν είναι ενήλικες χωρίς καμία συγγένεια μεταξύ τους.
    Σε κάποιες χώρες διώκεται ποινικά ακόμη και το η γυναίκα σου να προσποιείται το παιδάκι ή την συγγενή σου στο σεξ στο ίδιο σου το σπίτι.

6. Winter's Dew

Winter's Dew Regular Member

Η ερώτησή μου πάντως προς τον @Nikos34_slave ήταν δίχως κάποια πρόθεση κρίσεως.
    Προσπαθώ να σκεφτώ ποιές ειναι στον προκείμενο συνδυασμό "εγγονός - γιαγιά" οι βασικές διαφορές που κάποιον μπορεί να τον εξιτάρουν περισσότερο συγκριτικά με το "γιος - μάνα".

Για παράδειγμα, να γίνω λίγο πιο σαφής. Μπορώ να σκεφτώ οτι το δίδυμο "γιος - μάνα" έχει μέσα ενδεχομένως το στοιχείο του θηλασμού, της φορντίδας υγιεινής (πχ.αλλαγή ρούχων, μπανιάρισμα, αλλαγή πάνας κλπ) κλπ.
    Όπως προσπαθώ να το σκεφτώ, με τη "γιαγιά" βλέπω μία πιο φροντιστική γυναικεία φιγούρα, πιο προστατευτική ενδεχομένως η οποία δεν έχει τα tasks μιας μητέρας αλλά παρόλα αυτά εξακολουθεί να φροντίζει. Επίσης έχει το χαρακτηριστικό (που για κάποιους θεωρώ θα'ναι εξιταριστικό) της μεγάλης διαφοράς ηλικίας.

7. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Η απάντηση 'εγγονός -γιαγιά ' ήταν τρολαρισμα (ίσως αποτυχημένο )απο μέρους μου ,οποτε δεν ξερω να σου απάντησω (και δεν ξερω αν υπαρχει καν κατι τετοιο )

8. AuroraBorealis

Βασικά αυτό είναι το κύριο ζητούμενο. Σενάριο μαμά/γιος αλλά με πολύ μεγάλη διαφορά ηλικίας.

9. Lazycat

Lazycat Αριστόγατα

Αχ ναι. Είναι μεγάλο θέμα κι αυτό, ανεξάντλητο. Αλλά το γνωστό μου ανηψούδι δεν εμφανίζεται πια για να συζητήσουμε!

10. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

Πάντως η αλλαγή πάνας παίζει και στο "γιαγιά -εγγονός". Εκατέρωθεν.
    Επιπλέον η γιαγιά μπορεί να κρατάει μαγκούρα...

11. carlos

carlos New Member

Ειναι αληθεια οτι ειναι ενα απο τα role-play που εχω δοκιμασει και γευτει ομως οχι οσο θα ηθελα.
    Ειχαμε μεγαλη διαφορας ηλικιας, ηταν κατα 20 χρονια μεγαλυτερη μου και ειχε τις αναλογιες που λατρευω στις γυναικες ( μεγαλο στηθος, πληθωρικη ), ηταν σκλαβα ( τουλαχιστον σαν προθεση της ). Ειχαμε συζητησει, συμφωνησει και προχωρησει σε μια d/s σχεση με καθημερινη επικοινωνια .
    Σε καποιο απο τα "παιχνιδια μας" μου βγηκε το role-play μαμας - γιου και ακολουθησε φυσικα.
    Απο κει και περα αφου το συζητησαμε την αποκαλουσα "μαμα" .

αυτο απελευθερωσε "μια ενεργεια" πρωτογνωρη...εχω προσωπικα δεν το ειχα ξαναβιωσει .
    Παιξαμε με διαφοες εκφανσεις αυτες τις σχεσης αλλα δυστηχως για προσωπικους λογους δεν συνεχιστηκε .

Ειναι ενα role play που θελω να βιωσω σε εκταση και σε ενταση, να διευρευνησω τα ορια .

αυτα τα λιγα απο εμενα.

12. Dracon

Dracon Jack of All Trades & Master of Most...

Είσαι θεάνθρωπος!