Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μητρότητα και υποταγή

Συζήτηση στο φόρουμ 'Κυριαρχία - υποταγή D/s' που ξεκίνησε από το μέλος Sumisa, στις 13 Φεβρουαρίου 2009.

1. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Απάντηση: Μητρότητα και υποταγή

Προς: Αρθρο 84

Ευτυχισμενος που η κυριαρχια του επιασε τοπο. και που θα εκπαιδευσι ενα κυριαχιακο σκλαβακι.

Last edited: 15 Μαϊου 2010
  2. formasteror slave

formasteror slave New Member

ισως η κυριαρχια του επιασε τοπο.....αλλα πιτεψεμε το παιδι του θαναι top και 8α καταληξει η αφεντης ή αφεντρα

3. underherfeet

underherfeet πέρα βρέχει Contributor

μπα...ο Sado M ξερει τι λεει...σκλαβακι θα'ναι το παιδι...του ΔΝΤ. Δια βιου.

4. cassie

cassie Regular Member

cassie

Σκλαβα Του και μητερα των τριων παιδιων Του.

Στο μεγαλωμα των παιδιων ειμαστε ομαδα. Μια ομαδα στην οποια οι δυο πλευρες ακουν η μια την αλλη προσεκτικα και δεν υποσκαπτουν η μια την αλλη μπροστα στα παιδια.

Ειμαστε μια σταθερη οικογενεια. Ενα ζεστο σπιτι, παντα ανοιχτο σε ολους και καθε μερα (ξερω οτι αυτο ειναι πολυτελεια και το εκτιμω) ενα θερμο "καλως τα" οταν επιστρεφουν απο το σχολειο.

Μπορει οταν ο "Μπαμπας" ειναι σπιτι η συμπεριφορα μου να ειναι ελαφρως διαφορετικη, αλλα δεν ειναι αυτη ενος αδυναμου ατομου. Μπορει να κανω και καμμια ερωτηση παραπανω (ζηταω ετσι την αδεια Του για κατι) αλλα αυτο δεν υποδηλωνει ανασφαλεια.

Δεν αισθανομαι καμμια ψυχολογικη πιεση, ουτε κανενα διλημα. Ο Αφεντης και εγω προσπαθουμε να μεγαλωσουμε παιδια με αρχες και αυτοπεποιθηση που αξιοποιουν τα ταλεντα τους και γνωριζουν τις δυνατοτητες τους. Τελεια και παυλα.

Θελω να πιστευω οτι αργοτερα θα θυμουνται τους γονεις τους σαν ισσοροπημενους ανθρωπους και, το σημαντικοτερο, τρελλα ερωτευμενους μεχρι το τελος.

Στο κατω κατω, η μανα τους φορουσε την αλυσιδα στο λαιμο απο τοτε που την θυμουνται...

5. Απάντηση: Μητρότητα και υποταγή

Ούτε μπροστά αλλά ούτε και πίσω τους θα συμπλήρωνα εγώ...

Όσον αφορά την αλυσίδα δεν μπορώ να έχω άποψη αλλά γενικότερα εύχομαι να είστε πάντα καλά...είναι πολύ γλυκά και όμορφα όσα μας περιγράφεις.. 

6. Elvira

Elvira Regular Member

Διαβάζοντας το ποστ σου αναρωτήθηκα πόσα παιδιά έχεις και με πόσες σκλάβες, που μπορείς να λες με τόση σιγουριά πως λειτουργούν τέτοιες σχέσεις και μάλιστα στα οικογενειακά ενδότερα.

Επίσης αναρωτήθηκα πόσα παιδιά ξέρεις που οι σύντροφοι ανήκουν σε D/s σχέσεις κατέληξαν στα ναρκωτικά.

Και αν ξέρεις πόσοι άνθρωποι που βρίσκονται σε D/s σχέσεις γελάνε, ζούνε, έχουν κοινωνικές επαφές, μην μου πεις πως αναπνέουν κιόλας....!!!!!!

Κάτι άλλο που επίσης αναρωτήθηκα είναι αν είσαι μάνα υποτακτικής φύσεως και έχεις τις απαντήσεις ή τζογάρεις με κάτι που δεν σου ανήκει ή θέτεις πρόσθετα προβλήματα στις υποχρεώσεις σου.

Η αλήθεια είναι πως αφού αναρωτήθηκα όλα αυτα μετά σκέφτηκα πόσο κρίμα είναι να υπάρχουν τέτοιες απαντήσεις σε μία πολύ σοβαρή ανυσηχία μίας νέας κοπέλας που ζει την υποταγή της και τον έρωτα της και ίσως να ήθελε να τον ολοκληρώσει μέσα από την ενδεχόμενη μητρότητά της.

Πριν εκφράσω την προσωπική μου άποψη και πρακτική πάνω σε αυτό το θέμα πρέπει να προσθέσω πως έχω βαρεθεί να αντιμετωπίζω σε αυτό το φόρουμ ξανά και ξανά τις απόψεις αυτές. Πως οι υποτακτικές αλλά και οι Κυριαρχικής φύσεως άνθρωποι έχουν "ανώμαλες" πρακτικές, αλλά και ψυχισμό και την γενικότερη αδιαλαξία αυτού του χώρου στην διαφορετικότητα, ενώ υποτίθεται πως την στηρίζει. Ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω από που βγήκε ο μύθος πως οι υποτακτικές έχουν χαμηλή αυτοεκτίμηση και πως οι Κυριαρχικοί είναι ανασφαλείς. Πως δεν γελάνε, δεν περνάνε όμορφα, δεν έχουν κοινωνική ζωή, δεν είναι μέρος της ευρύτερης κοινωνίας, δεν έχουν άλλα ενδειαφέροντα εκτός των σεξουαλικών.

Πριν από λίγο ειπώθηκε η έκφραση πως έξω από τον χορό .......εγώ είμαι μέσα στον χορό και τον χορεύω χρόνια, οπότε θεωρώ πως μπορώ να εκφέρω άποψη. Το κύριο ερώτημα είναι αν τα παιδιά πρέπει να έχουν γνώση της κατάστασης και της D/s σχέσης. Η απάντηση είναι σαφώς και όχι δεν πρέπει να έχουν γνώση.Τα παιδιά στα πάντα πρέπει να έχουν τον χώρο τους και το δικό τους οξυγόνο για να μπορούν να κινούνται, να αναπνέουν και να φτιάξουν την δική τους πρωσοπικότητα. Η "οικογένεια" είναι εκεί για να τα στηρίζει και να τα παρακινεί να γίνουν ανεξάρτητοι άνθρωποι, με δικιά τους σκέψη, άποψη, συναισθήματα. Τα μέλη της "οικογένειας" είναι αυτά που πρέπει να δρουν με δύο άξονες, στο να διατηρούν την προσωπική τους σχέση ακόμη και όταν βρίσκονται παρόντα τα παιδιά και με τους διακριτούς τους ρόλους ανάλογα προσαρμοσμένους και "καλυμένους" κατά την παρουσία τους. Φυσικά και πολλές φορές υπάρχουν άλλες προτεραιότητες και τα παιδιά έρχονται σε πρώτη θέση και φυσικά η ισορροπία με ενός τέτοιου είδους σχέση είναι πιο δύσκολη, όμως αυτό δεν σημαίνει πως είναι ακατόρθωτη.

Επί παραδείγματει, τα παιδιά μου γνωρίζουν πως φοράω κάτι γύρω από τον λαιμό μου, η μικρή έμαθε από την πρώτη στιγμή από τον Αφέντη μου, πως αν θέλει κάτι πάρα πολύ να με τραβάει από το κολάρο. Το έχουν βρει παιχνίδι και τα δυο τους και έχουν συνηθίσει αυτό το "παράξενο κολιέ" από την πρώτη στιγμή, δεν νιώθουν άσχημα για αυτό, ούτε έχουν σκεφτεί άλλα πράγματα. Η συμπεριφορά Μ/μας μπροστά τους είναι κανονικότατη, στο μόνο που θα μπορούσαν ίσως να αναρωτηθούν είναι η πολύ ευγενική συμπεριφορά μου απέναντί Του, όμως η αλήθεια είναι πως και εκείνα νοιώθουν πάντα άνετα με την παρουσία Του γιατί βλέπουν κάτι πολύ πιο σημαντικό από όλα αυτά. Εμένα ευτυχισμένη και μία όμορφη και ήρεμη ατμόσφαιρα γύρω τους. Πράγμα που χρειάζονται για την ανάπτυξή τους, όπως και το οξυγόνο τους.

Εν κατακλείδει, στην αρχή θέλει κόπο, στην συνέχεια και αφού βρεις τον ρυθμό σου θέλει τρόπο.

7. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

οπως ειπα : " ομως δεν ειναι απολυτο ... " καθως και : " υπαρχουν οι υγειεις σχεσεις , ειτε βανιλλα ειτε bdsm "
    συνεπως υπαρχουν εξαιρεσεις σε καθε κανονα ...
    περαν αυτων , οι αποψεις μου δεν αποτελουν καποιο νομοσχεδιο του κρατους για να οφειλω να δωσω εξηγησεις για αυτες ή και να δηλωσω σχετικη προυπηρεσια ή τυχον εμπειρια .. μου αρκει η λογικη μου και η παρατηρητικοτητα μου .
    επαναλαμβανω επισης για αλλη μια φορα , οτι η παρουσια των μελλων στο φορουμ , δεν σημαινει απαραιτητα και ψηφο υπερ της καθε αποψης που εχει να κανει με τον εναλακτικο ερωτισμο ....
    μην σκιζετε λοιπον τα ιματια σας καθε φορα που καποιος διαφωνει η τασεται διαφορετικα , δεν ειναι υποχρεωμενος να συμφωνει .
    αν η μικρη κορη σε τραβαει απο το κολαρο και εχεις βρει την πετυχημενη συνταγη , ειλικρινα χαιρομαι για σενα .. ο δικος μου λογος στην περιπτωση σου , απλα περιτευει ....

8. Raistlin26

Raistlin26 Regular Member

Λοιπόν... Μιας και αυτό είναι το πρώτο μου post πρέπει να χαιρετήσω όλα τα μέλη του board, και να συγχαρώ τοσο τους Moderators για την ποιότητα του site οσο και όλα τα μέλη για την ποιότητα των συζητήσεων και των θεμάτων.

Θα πιάσω την συζήτηση βασιζόμενος στις τελευταίες 5-10 απαντήσεις...

Isnogood :

περαν αυτων , οι αποψεις μου δεν αποτελουν καποιο νομοσχεδιο του κρατους για να οφειλω να δωσω εξηγησεις για αυτες ή και να δηλωσω σχετικη προυπηρεσια ή τυχον εμπειρια .. μου αρκει η λογικη μου και η παρατηρητικοτητα μου .
    επαναλαμβανω επισης για αλλη μια φορα , οτι η παρουσια των μελλων στο φορουμ , δεν σημαινει απαραιτητα και ψηφο υπερ της καθε αποψης που εχει να κανει με τον εναλακτικο ερωτισμο ....

Σαφώς και δεν χρειάζεται προυπηρεσια και εμπειρια για να εκφερει οποιοςδηποτε αποψη σε ενα θέμα. Η αποψη σου εγινε απο την αρχη σεβαστη στο forum αλλα λογικο ειναι να κριθει κ να συζητηθει ... αυτος ηταν και ο αρχικος λογος που την εξεθεσες.

Ξεκίνησα απο τον Isnogood για να συνεχίσω τα σχόλια πάνω στο θεμα και να προσφερω περισσοτερη τροφη για σκεψη και συζητηση...
    Ειδαμε δύο σκλαβες που ταυτοχρονα ειναι και μητερες... Cassie kai Elvira, με δυο διαφορετικες πρακτικες πάνω σε ενα θέμα. Η μέν CassIe λεει : Μπορει οταν ο "Μπαμπας" ειναι σπιτι η συμπεριφορα μου να ειναι ελαφρως διαφορετικη, αλλα δεν ειναι αυτη ενος αδυναμου ατομου. Μπορει να κανω και καμμια ερωτηση παραπανω (ζηταω ετσι την αδεια Του για κατι) αλλα αυτο δεν υποδηλωνει ανασφαλεια., που για εμενα δειχνει μια οικογένεια που κρύβει απο τα παιδιά τον κόσμο του bdsm. ενω η Elvira φαινεται πιο ανοικτη.
    Θα συμφωνισω προσωπικα με την Ελβιρα και με μια πιο ανοικτη προσεγγιση αλλα θα την προεκτεινω αρκετα και θα το φτάσω στο σημειο της πληρους γνωσης της καταστασης απο μερους των παιδιών. Γιατι δηλαδη τα παιδιά να μην ξέρουν τι ειναι η Μ\s σχεση της μαμας και του μπαμπα (οχι βεβεαια με τετοιους ορους, αλλα με πιο γλυκους οπως "η μαμα κανει οτι πει ο μπαμπας επειδη τον σεβεται μπλα μπλα μπλα"). Δεν υπαρχει κανένα νοημα να προσπαθησεις να κρυψεις κατι τετοιο απο ενα παιδι, επειδη απλα δεν μπορεις. Οσο και να προσπαθησεις, το παιδι βλεπει και κρινει και ξεχωριζει ... Θα καταλαβει τι συμβαινει και θα προσπαθησει στην εφηβεια να ανακαλυψει και να το ιοθετισει... Προφανως και δεν θα τα οδηγησει κατι τετοιο στην καταστροφή ή τα ναρκωτικά.
    Και θα ρωτησετε... μα και που θα τα οδηγησει...
    Η απαντηση ειναι οτι θα τα οδηγησει στο ευρυτερο bdsm lifestyle και στις δυο περιπτωσεις που ανεφερα. Δεν πρεπει να εχεις παιδια, η να εισαι ψυχολογος ωστε να καταλαβεις οτι ενα παιδι που μεγαλωνει σε ενα M/s περιβαλλον , οσο και να προσπαθουν να το κρυψουν θα το καταλαβει, και θα το υοθετισει. Αν ειναι κοριτσακι θα γίνει slave, και αγορι master. και γιατι αυτο ειναι κακο? γιατι θεωρουμε οτι τα παιδια πρεπει να προστατευτουν απο το bdsm λες και ειναι αρρωστια? Ισα ισα τα παιδια αυτα θα αποκτησουν πολυ καλυτερες βάσεις καθως η ψυχοσυνθεση τους θα ειναι πιο σωστα δομιμενη χωρις τα ταμπου που ολοι μας (οσο προοδευτικοι κ αν το παιζουμε) εχουμε.

θα κλεισω την απαντηση μου με την ευχή να συζητησουμε αρκετα και για πολλα θέματα οσο θα ειμαι εδω και με μια εκφραση της Cassie που πραγματικα για εμενα εχει μεσα της ολο το νοημα μια υγιους οικογενειας ...

Cassie : Θελω να πιστευω οτι αργοτερα θα θυμουνται τους γονεις τους σαν ισσοροπημενους ανθρωπους και, το σημαντικοτερο, τρελλα ερωτευμενους μεχρι το τελος.

9. cassie

cassie Regular Member

Ωραια. Ας μιλησω λοιπον για την δικη μας οικογενεια. Διαβαστε και βγαλτε τα συμπερασματα σας.

Εχω εντολη να φοραω παντα μαυρα και ασπρα 2-3 φορες τον χρονο.
    Μιλαω ατο Αφεντη στον πλυθηντικο, ακομη και μπροστα στα παιδια.
    Δεν μπορω να χρησιμοποιησω επιπλα, καθομαι παντα κατω, εκτος απο τα οικογενειακα γευματα και την ωρα που τους διαβαζω παραμυθι.
    Στο σπιτι πρεπει να ειμαι παντα ξυπολυτη.
    Πρεπει να κοιμαμαι χωρις μαξιλαρια.

Αυτα ειναι ισως τα πιο εμφανη. Πορτες, σερβιρισματα και χαμηλες ματιες δεν φαινονται τοσο, ουτε το γεγονος οτι κοιμαμαι γυμνη (και δεμενη οταν ο Αφεντης ειναι κοντα μου) και οτι στο σωμα μου (αν ψαξει καποιος λιγο καλυτερα) εχω πολλα σημαδια.

Εχουμε αγορια και κοριτσια. Οταν ειναι ωριμα να κατανοησουν πληρως τί σημαινει η λεξη συναινεση και πως αυτο μπορει να εκφραζεται, θα τους πουμε τί ακριβως συμβαινει.

Αυτο το "κοριτσι - σκλαβακι" και "αγορι - μαστερακι" το εχω ακουσει πολλες φορες, δυστυχως. Ειναι συνειδητη επιλογη του Αφεντη αυτο το προτυπο να ΜΗΝ περασει στα παιδια. Οταν μεγαλωσουν, ας διαλεξουν μονα τους τι θελουν να ειναι, αν θελουν να ειναι...

Συμφωνω μαζι σας οτι σιγουρα εχουν καταλαβει οτι η σχεση που εχουν οι γονεις τους δεν ειναι ακριβως ιδια με αυτη των φιλων τους. Αν προσπερασουμε για λιγο τα εμφανη σημαδια υποταγης (π.χ. δεν υπαρχουν καυγαδες μεταξυ μας), η σχεση μας αυτη χαρακτηριζεται απο σταθεροτητα, ισορροπια και απολυτη δεσμευση των δυο πλευρων. Κοντολογις, ενα πολυ καλο περιβαλλον για να μεγαλωσουν τα παιδια μας.

10. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Αρχίζω να πιστεύω πως η βλακεία δεν έχει όρια, πως εδώ μέσα το μόνο που νοιάζει ορισμένους είναι η καύλα τους, αδιαφορώντας για τις όποιες επιπτώσεις μπορεί να υπάρχουν στον ψυχισμό των παιδιών. Έχουμε και λέμε: διάβασα για κολάρα μπροστά στα παιδιά, διάβασα για λογικές του τύπου "ο γιος θα γίνει Master, η κόρη θα γίνει slave" που θυμίζουν τη γνωστή στάση του έλληνα γονιού για το τι οφείλει να γίνει το παιδί τους, αυτή τη φορά όμως σε σχέση με τον ερωτικό τους προσανατολισμό. Διάβασα για πληθυντικούς και τυποποιημένες συμπεριφορές μπροστά στα παιδιά. Πώς μπορεί ένα παιδί να τα εισπράξει όλα αυτά; Σίγουρα θα πει πως μεγάλωσε με δυο γονείς αγαπημένους; Ή, όταν μεγαλώσει, θα βγάλει το συμπέρασμα πως μεγάλωσε σε μία οικογένεια ηλιθίων, όπου ακόμα και η ανατροφή των παιδιών έπρεπε να γίνεται με γνώμονα το είδος της σχέσης; Δε λέω πως οι bdsmers είναι ανίκανοι για γονείς. Σίγουρα, υπάρχουν λαμπρά παραδείγματα σωστών γονέων που τυγχάνει να ασχολούνται με το bdsm. Όταν, όμως, το bdsm τίθεται πάνω από τα παιδιά, νομίζω πως καταλήγουμε να βλέπουμε κωμικοτραγικές καταστάσεις.

11. Raistlin26

Raistlin26 Regular Member

Λοιπον... ξεκινόντας με τhν Madlene, και κανοντας της μια υπενθυμιση να προσεχει τον τονο και τον τροπο της... θα της απαντησω πολυ ομορφα και ευγενικα σε οτι λεει: προσπαθόντας κιολας να εξηγησω μια μικρη μικρη διαφωνια που εχω με την Cassie ως προς αν ενα παιδι που μεγαλωνει σε μια bdsm οικογενεια μπορει να διαλεξει τον ρολο του η αν ουσιαστικά γινετε υποσυνειδητα Master η slave...
    Madlene λοιπον... βλακεια ειναι να προσπαθεις να κρυψεις κατι τετοιο απο τα παιδια. Γιατι δεν μπορεις, και γιατι δαιμονοποιεις κατι το οποιο εξ ορισμου (αφου εξ ορισμου το bdsm βασιζεται στην συννενεση) ειναι ομορφο. Δηλαδη που ειναι το ανωμαλο σε αυτο που παρουσιασε η Cassie? Εγω πιστευω αν και δεν την ξερω αρκετα ουτε αυτην ουτε τον Αφεντη της , οτι τα παιδακια τους θα μεγαλώσουν με σωστο μυαλο, ομορφα, και εναν υγιη ψυσισμο... (αν και πιστευω οτι καθως ενα κοριτσι ταυτιζεται με την μητερα και το αγορι με τον πατερα , θα ακολουθησουν παρομοιους ρόλους στο μελλον)
    Πλυθηντικοι, τυποποιημενες συμπεριφορες και κολαρα μπροστα στα παιδια θα ηθελα πολυ να μου εξηγησεις γιατι και πως δημιουργουν ψυχολογικα προβληματα...
    Ναι δημιουργουν... αλλα οταν τα παρουσιαζεις σαν Taboo... πραγματικα ακουγεσε σαν εναν γονεα που θα καταλαβει οτι το παιδι του πχ τον ειδε να κανει ερωτα και θα το μαλωσει η θα το δειρει αντι να του εξηγησει τι εγινε ...
    "Μεσα απο την απαγορευση και την καταπιεση των σεξουαλικων ορεξεων και παθων δημιουργουνται οι ψυχολογικες διαταραχες " S.Froyd...

Μπορω να συνεχισω την ψυχολογικη αναλυση πανω στο θεμα αλλα το θεωρω ατοπο στην προκειμενη περιπτωση ... Μου αρεσει παντως που βλεπω απαντησεις και γενικα ζωντανια ...  

Cassie +1
    Madlene : προσεχε τον τονο σου σε παρακαλω  

12. Elvira

Elvira Regular Member

madlene

Δυστυχώς για άλλη μια φορά,αν κρίνω από την απάντησή σου, ο θείος Albert έχει και πάλι δίκιο, η βλακεία όντως δεν έχει όρια. Διάβασες τις απαντήσεις δύο γυναικών οι οποίες έχουν την χαρά, την δυνατότητα και την ικανότητα να συνδυάζουν την υποταγή τους με την δημιουργία οικογένειας. Συν τοις άλλοις από όσα διαβάζω εγώ και από όσα ξέρω, έχουν επίσης την δυνατότητα να έχουν οικογένειες χαρούμενες και ευτυχισμένες με παιδιά που γελάνε, μιλάνε, αναπτύσονται και διαμορφώνουν τις προσωπικότητές τους. Δυστυχώς για εσένα και ευτυχώς για εμάς ούτε εγώ, ούτε η μικρή μου ανήκουμε στους γνωστούς έλληνες γονείς, μιας και οι δύο καταγόμαστε από το εξωτερικό και ειλικρινά λυπάμαι που έχεις τέτοια βιώματα από την παιδική σου ηλικία, γιατί αλλιώς δεν καταλαβαίνω πως καταλήγεις σε τέτοια συμπεράσματα.

Εύχομαι τα δικά σου παιδιά να αποκτήσουν τη δική τους σεξουαλική ταυτότητα στα 3 τους, στα 5 τους ή στα 6 τους, ώστε να μην χρειαστεί να τους εξηγήσεις κάποιο κομμάτι της ζωής σου και να μην νιώσουν ποτέ πως η καύλα και η βλακεία μπορεί να είναι δύο συνυφασμένες έννοιες.