Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μηχανόβιοι???

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Kris, στις 5 Μαϊου 2010.

1. Uther

Uther Contributor

Απάντηση: Re: Μηχανόβιοι???

καλοτάξιδο.. Oι Aprillia έχω ακούσει οτι έχουν ακριβά ανταλακτικά, οτι δεν έχουν καλό κέντρο βάρους και οτι βγάζουν προβλήματα.. ισχύει ίσως μόνο για συγκεκριμένα μοντέλα?

2. gr_fun

gr_fun Regular Member

Aπό το 1999 ένα super cub 72 cc της Honda, ιστορικό μηχανάκι, πάπια κούκλα με τα όλα της.
    Το 2005 πήρα ενα F650 της BMW, με το οποίο κινούμαι μέχρι στιγμής, αν και βλέποντας τις τιμές της βενζίνης, μάλλον βλέπω το Hondaκι να πηγαίνει για γενική επισκευή και come back  

3. MySelf

MySelf Regular Member

Απάντηση: Μηχανόβιοι???

Εν δυνάμει, η λόξα υπάρχει, όλα τα υπόλοιπα απουσιάζουν  

4. Kris

Kris Regular Member

dementedjoker να επιμεινεις! Στο συνιστώ ανεπιφύλακτα! Το χω δοκιμάσει σε όλες τις συνθήκες...

MySelf ευχομαι συντομα να έρθουν & όλα τα υπόλοιπα! Το σημαντικό είναι να υπάρχει ή ''λόξα''! 

---------- Post added at 16:03 ---------- Previous post was at 15:57 ----------

Μαλλον είμαστε αρκετοι...φανταζομαι πως δεν εχουν εμφανιστεί ολοι οι μοτόβιοι ακόμα! Ωραια ιδέα θα ταν μια μοτοεκδρομούλα...αν το συνδιάζαμε με κάποιο 4ημεράκι...(προς Κρητη κατα προτίμηση!!!το πήγα μακρυά ε?  ) ισως κάποια στιγμη τωρα που καλοκαιριάζει να οργανώσουμε μια ωραία τέτοια συναντηση επ'ευκαιρίας...! 

---------- Post added at 16:07 ---------- Previous post was at 16:03 ----------

Λεώ προς Κρήτη γιατί πάω συχνα & οι διαδρομές & τα τοπία είναι...φαναστικά!
    Οχι επειδή ειμαι από εκεί αλλα αντικειμενικά...ειναι!!! 

5. Sado_M

Sado_M Owner of pet kathavra

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. microcopy2006

microcopy2006 New Member

yeap οδηγω μια BMW 650F

7. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

Δεκτες οσες εχουν μαθει να στεκονται σουζα,
    καθως και σ αυτες που οι Κυριαρχικοι τους εχουν κανει την ζωη ποδηλατο 

8. sensei

sensei New Member

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. seduced mind

seduced mind Guest

Λοιπόν επειδή θα μείνω Ελλάδα τον Οκτώβριο πάω για αυτό.....

Και την άνοιξη αν μου δώσει το πράσινο φως ένας φίλος μου θα πάω για αυτό....

10. ocean girl

ocean girl ...Γευσιγνώστης προσωπικοτήτων...

καύλες και οι 2..

11. Bootmaster

Bootmaster On your knees

Triumph Street Triple R

12. alex_bicurious

alex_bicurious Ειμαι εδω και ψαχνω επιδιωξεις

Εγω ειμαι φαν της Ιταλικης φινετσας.
    Εχωενα hypermotard 2014 και το παω με χιλια.