Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μια φορά κι έναν καιρό...

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος vautrin, στις 8 Ιουνίου 2018.

  1. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Προσωπικά έχω ρίξει το γέλιο με τις περιτύλιγμενες σε βαρύγδουπο λατινικα κοτσάνες που έχω διαβάσει εδώ μέσα.

    Όσο πιο πολλά και βαριά λόγια, τόσο πιο ανάλαφρο το περιεχόμενο.

    Αποδεδειγμένα.
     
  2. estelwen

    estelwen χρήσιμη Contributor

    Ρώτησα τι σημαίνει για σας να απαξιώνεται μια άποψη, δεν βλέπω απάντηση σε αυτό.

    Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει μια άποψη, αλλά τι περιμένει από τον άλλον ως απάντηση είναι αποκλειστικά δική του προσδοκία, δεν αφορά εκείνον που του απαντάει, που έχει άλλο τόσο δικαίωμα να εκφράσει την γνώμη του όπως προτιμάει. Κανείς δεν χρωστάει συγκεκριμένη συμπεριφορά σε κανέναν.
     
  3. skia

    skia Contributor

    Tα παρεάκια κι οι παρενθέσεις υπήρχαν από πάντα και θα υπάρχουν πάντα. Το θέμα είναι εάν ο συμμετέχων θέλει να πτοηθεί ή όχι. Σκέψου πόσο μονότονη θα ήταν μια συζήτηση αν υπήρχε ένα τελείως flat κλίμα στη ροή της. Θα ήταν τελείως βαρετά.
     
  4. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Ωωω έχω πολλά να πω.Δε μπορώ να με μαζέψω πλέον.
    Όσο κρατήθηκα,κρατήθηκα.
    Λοιπόν,αρχίζω.
    (Προσοχή θα πέσουνε σκάγια προς όλες τις κατευθύνσεις.)

    Επανήλθε το θέμα απόψεων και συζήτησης βλέπω... 

    Υπάρχουν οι εξής κατηγορίες:
    Οι απόλυτοι που δε δέχονται αντίθετες απόψεις.Οι εύθικτοι που όλα θα τα πάρουν στραβά κι αυτοί που επιτίθονται επί προσωπικού αντί να διαφωνήσουν απλώς με την άποψη και να αναδείξουν τη δική τους.
    Λίγοι ξέρουν να κρατούν τις ισορροπίες.

    Δεν μας φταίνε οι άλλοι και πάλι,κοιτάμε εμάς πάντα και κάνουμε την αυτοκριτική μας και προσπαθούμε όπου μπορούμε να αυτοβελτιωθούμε.Όμως πάντα it takes two to tango και γιατί μιλάμε για μονομερής αυτοβελτίωση;που ο ένας δηλαδή πρέπει να μπορεί να αντιμετωπίζει καλύτερα τον άλλον κι ο άλλος απλώς συνεχίζει ως έχει,ανενόχλητος;
    Πχ γιατί εγώ να πρέπει να μάθω να μην επηρεάζομαι από βρισιές; Να μην λέει ο άλλος βρισιές εξ' αρχής κι αν δε του έχουν μάθει τα στοιχειώδη οι γονείς του και το σχολείο που πήγαινε,δε θα κάτσω να τα λουστώ εγώ.Δε θα πω,ναι γούστο του έτσι θέλει να φέρεται,εμένα δε πρέπει να με επηρρεάζει και δε μου πέφτει λόγος...μου πέφτει,γιατί εμένα βρίζει.Με ενοχλεί και θα φας φούσκο αν συνεχίσεις.Τέλος.Πρέπει να μπαίνουνε και όρια.Αν δεν έχει μάθει να συνομιλεί χωρίς έμμεσες ή άμεσες προσωπικές προσβολές,οφείλει πρώτος να κάνει την αυτοβελτίωση.
    Ένα αντιπαράδειγμα ήταν όσον αφορά με το ότι δε πρέπει να μας επηρεάζουν οι άλλοι.Ρατσιστικά σχόλια ή βρισιές ή ειρωνίες,δεν πρέπει να γίνονται ευπρόσδεκτα κι ούτε να τα ανεχόμαστε και να λέμε μπράβο μου που δεν επηρρεάστηκα.Ωραία ακούγεται στη θεωρία κι αν ήμασταν ρομπότ δε θα επηρρεαζόμασταν αλλά μπάζει το πράγμα...Όχι να εστιάζουμε στη βελτίωση αντιμετώπισης των θύτων μόνο.Δε κάνει δουλειά αυτό γιατί θέλει κόπο και χρόνο το κάθε άτομο με τον εαυτό του ξεχωριστά,κι είμαστε αρκετοί....Πρέπει και να ακολουθούνται και κάποιοι γενικοί κανόνες συμπεριφοράς τυπικά.Μόνο με το ένα,δε γίνεται τίποτα,χρειάζονται και τα δυό.

    Το να ειρωνεύεσαι δεν είναι τρόπος έκφρασης,δεν ειναι τρόπος εξ' αρχής.Και λίγο - πολύ όλοι το έχουμε κάνει.Δε σημαίνει όμως ότι είναι "σωστό",να παραδεχόμαστε και λίγο...
    Όπως διαλέγουμε αν θα μας επηρρεάσει ο άλλος έτσι διαλέγουμε και το τρόπο που μιλάμε στον όποιο άλλο.Να προσέχουμε πολύ τι επιλέγουμε λοιπόν αν θέλουμε συζητήσεις ευχάριστες περί bdsm,μη μας ξινίζει αν δε βλέπουμε τους άλλους πρόσχαρους για κουβεντούλα τέτοια.

    Καμιά σοβαρή "αλλαγή" λοιπόν.Κι οι παλιοί υπήρξαν νέοι στο χώρο και γνωρίζουνε πολύ καλά πως είναι να είσαι νέος στο χώρο.Απλώς έχουμε το πλεονέκτημα να έχουν ήδη ειπωθεί τα περισσότερα και αυτά που ψάχνουμε συνήθως ήδη υπάρχουν.
    Είναι σα τη τεχνολογία ένα πράγμα,έκανε το πρώτο μπαμ ανακαλύφθηκαν πράγματα και πλέον απλώς εξελίσσονται τα ίδια τα πράγματα....Έτσι και το φόρουμ.
    Φυσικά και ήταν αλλιώς στην αρχή του που από το μηδέν άρχισε κάτι και αλλιώς τώρα που αυτό το κάτι εξελίσσεται.Δεν είναι το ίδιο.Πάει αυτό.

    Άλλο τώρα....αν δεν μπορούμε να εκφραστούμε bdsmικά λόγω του ότι δεν υπάρχει η ανταπόκριση που θα περιμέναμε από τους άλλους,πάλι δε φταίνε οι άλλοι που η διάθεσή μας για bdsmική συζήτηση χρειάζεται παρακίνηση από το μέγεθος του ενδιαφέροντος που δείχνουν οι άλλοι στο bdsm.
    Κι αν τόσο πολύ σας αρέσει το παλιό φόρουμ κρίμα που δεν υπάρχει χρονομηχανή να σας τη κάνω δώρο να ησυχάσω απ' τη μίρλα,μετρελάνατε 
    Ας αρχίσουμε απλώς να ασχολούμαστε με ό,τι μας αρέσει εμάς ξαναλέω.Το φόρουμ παίρνει μορφή από εμάς,στο χέρι μας είναι.Δε μπορούμε να έχουμε λυμένο το πρόβλημα και σταυρωμένα τα χέρια.
    Απλά τα πράγματα 
     
    Last edited: 14 Ιουνίου 2018
  5. jasmin sg

    jasmin sg My Way Contributor



    Θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω στην τελευταία πρόταση . Σε ένα δημόσιο συζητητηριο μεταξύ αγνώστων ή και γνωστών ή ''άσπονδων φίλων'' χρωστάμε τον ελάχιστο σεβασμο σε οσους συμμετέχουν , οσους διαβάζουν και στον εαυτο μας. Δεν καταλαβαίνω, γιατί κάποιος που εκφράζει μια άποψη πρέπει να είναι έτοιμος να δώσει μια μάχη ? Άποψη εκφραζει ,γιατι θα πρέπει να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας ? Είναι άλλο πράγμα η διαφωνία , ο διάλογος , η παράθεση επιχειρημάτων και άλλο πέφτω να σε ''κατασπαράξω '' επειδή μπορώ και επειδή εχω την εμπειρία να το κανω και θα με πούμε και μάγκα οι ''φιλοι'' μου εδώ.
     
  6. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Δεν χρειαζεται χρονομηχανη. Περιχαρακωμα και περιφρουρηση χρειαζεται.
    Αλλα πες μου, πως θα περασουν οι νιες και αγουρες, να δουνε τα βαρυγδουπα κειμενα και να πεσουν ωριμες απ το δεντρο... αμα ειναι περιφρουρητο.
     
  7. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    @Alpha Wolf όχι και τέτοια...για ένα ταξιδάκι θα τους πήγαινα μόνο,για να γυρίσουνε ξανά μετά.Ίσα να τους φύγει η νοσταλγία.Όχι και να τους χάσω.Με τρελαίνουνε αλλά τους θέλω
     
  8. AuroraBorealis

    AuroraBorealis Άπαντα είναι μπίζνες

    Επειδή είμεθα φόρουμ ζόρικο εμείς εδώ στο community.
    Επειδή ελάχιστη σημασία να έχει να συζητήσεις μία άποψη μπροστά στην αξία του να κατατροπώσεις μία άποψη.
     
  9. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    εκεινο το "παππου, δεν ηντανε τοτες ολα καλα, απλα εσυ ησουν νιος και εγαμουσες" δεν εχει καθολου βαρυγδουπα μεσα και ειναι ολα τα λεφτα.

    Εκτυπωση και κορνιζαρισμα θελει.
     
  10. vussinada

    vussinada ελεγχόμενη Contributor

    Δε συμφωνώ με αυτό...
    Απλώς για μένα δεν υπάρχει ανταγωνισμός του τότε με το τώρα.Δε καταλαβαίνω γιατί αναλωνόμαστε σε τέτοιες συγκρίσεις.
     
  11. Alpha Wolf

    Alpha Wolf Ενας, αλλα Λυκος.

    Ωσαν αποψη, δεκτο.
     
  12. Vakhos

    Vakhos Regular Member

    Εγώ πάλι θεωρώ την τωρινή κατάσταση flat και βαρετή.