Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος íɑʍ_Monkeץ, στις 1 Ιουλίου 2010.

1. Dolcett_Cabana

Dolcett_Cabana Regular Member

Μισορακουνισμός. Really? Υπάρχει;

2. kali crow

kali crow Guest

3. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Παρεμπιπτόντως κουμπάρα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο μισογυνισμός δεν είναι σπάνιο φαινόμενο
    Ο μισογυνισμός ξεκίνησε όταν ξεκίνησαν οι γυναίκες τον μισογυμνησμό

4. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Tότε να ντύνομαι με μπούργκα για να μην πέσω θύμα του μισογυνισμού.

5. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Νομίζω ότι αναφέρονταν σε γυναίκες και όχι σε κουμπάρες 
    Εσένα εξάλλου δεν έχει λόγο να σε μισεί κανένας
    Είσαι τόσο γλυκομίλητη πάντα:scared:  

6. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Γιατί, η κουμπάρα δεν είναι γυναίκα;
    Επίσης, φυσικά και είμαι γλυκομίλητη. Θες να δεις με τι γλυκόλογα θα σε διαολοστείλω;

7. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

Όχι βέβαια δεν είναι γυναίκα , για μένα κουμπάρα είναι 
    Γυναίκα για Danos είναι μόνο μικρό και πανέξυπνο κολοκυθάκι του 
    Έχω πραγματικά περιέργεια να δω με τι λόγια θα με διαολοφέρεις μετά
    Αναμένω όλο αγωνία για το ταξίδι που μ υπόσχεσαι 

8. katerina

katerina Regular Member

Προσωπικά λυπάμαι που έχουμε καταφέρει να κάνουμε να νιώθουν ορισμένοι άνδρες έτσι! Σαφέστατα και δεν συμφωνώ με τους χαρακτηρισμούς που έχω διαβάσει κατά καιρούς εδώ μέσα ή έχω ακούσει έξω από εδώ από κάποιους. Θυμώνω φυσικά!!! Είναι άδικο να ομαδοποιούμαστε όλες οι γυναίκες με αυτόν τον τρόπο.

Έχω πολλούς άνδρες φίλους, και έχω συζητήσει μαζί τους για αυτό το θέμα. Στις συζητήσεις μας αυτές , προσπάθησα να βγάλω τον εγωισμό μου, να σκεφτώ ως άνδρας για να καταλάβω σε βάθος γιατί έχουν τέτοιες ιδέες κάποιοι για εμάς. Το συμπέρασμά μου ήταν, πως πρόκειται για άνδρες πληγωμένους και βαθύτατα απελπισμένους….

Αυτό δεν σημαίνει βέβαια πως δικαιολογείτε αυτή η στάση, είναι απαράδεκτο και δυστυχώς ψυχοφθόρο πρωτίστως για τους ίδιους. Δύσκολα θα βρουν την ευτυχία εξαιτίας του φόβου τους. Ξεκινούν μία σχέση βασιζόμενοι στα αρνητικά τους συναισθήματα, έτσι το αποτέλεσμα είναι με μαθηματική ακρίβεια να επιβεβαιώνουν τον φόβο τους , και το χειρότερο είναι πως ευθύνονται ι ίδιοι!!

Έχετε ποτέ μιλήσει με άνδρα που είναι ελαφρώς μεθυσμένος?? …όταν είναι λίγο ζαλισμένοι και ανοίξουν την ψυχούλα τους είναι μωρά παιδιά !!!  

Επίσης πιστεύω πως όλο αυτό το αρνητικό συναίσθημα λειτουργεί και αντιστρόφως ανάλογα. Δηλαδή μία γυναίκα πληγωμένη και απελπισμένη λόγω των λανθασμένων επιλογών της , καταλήγει να ψάχνει κάποιον υποψήφιο σύντροφο με πρωταρχικά της κριτήρια τη «τσέπη», και το κοινωνικό – εμφανισιακό του γίγνεσθαι . Άρα φαύλος κύκλος η υπόθεση! Κρίμα δεν είναι?

Ναι θα μπορούσε να υπάρξει ελεύθερη ερωτική έκφραση μέσα σε μία σχέση , εάν και εφόσον ο/η είναι βαθύτατα μαζοχιστής/τρια και τους αρέσει ο έντονος εξευτελισμός!!!! Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!!!!

---------- Post added at 00:05 ---------- Previous post was at 23:58 ----------

Ας με συγχωρέσει η νηματοθέτρια …αλλά νομίζω ταιριάζει απόλυτα αυτό το τραγουδακι εδώ

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  9. kali crow

kali crow Guest

Re: Απάντηση: Μισογυνισμός; Really ? Υπάρχει;

αν ειναι καθε πληγωμενη και απελπισμενη γυναικα να ψαχνει τα λεφτα τοτε σωθηκαμε.
    αυτες που ψαχνουν τα λεφτα ειναι αυτες που τα εχουν για καποιο δικο τους λογο αναγκη.
    η γενικοτερα οι δευτερες σε μυαλο,εαν δεν συντρεχει λογος οικονομικος.
    λυπαμαι που εκφραζομαι ετσι αλλα εχω πληγωθει πολυ στη ζωη μου καιποτε μα ποτε δε κοιταξω τον αλλο στο πορτοφολι....
    και οσες το χουν κανει που τυχαινει να γνωριζω ειναι αυτο που λεω...και λυπαμαι και τον αντρα που αθ πεσει πανω σε τετοια.γτ δε θα χει ελπιδες...

10. Ninevi

Ninevi Regular Member

Η εμπειρία μου μου είπε να σας πω ότι δεν υπάρχουν μισογύνηδες άνδρες. Υπάρχουν ανέραστοι άνδρες.

11. danos

danos Regular Member

Να της πεις της εμπειρίας σου να περιμένει να μεγαλώσει και μετά να έρθει να μας τα ξαναπεί καλύτερα:evil:

12. Ninevi

Ninevi Regular Member

Σαφώς και εγώ και η εμπειρία μου, περιμένουμε με την πρέπουσα αγωνία να μιλήσουν οι "μεγαλύτερες".