Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμία. Πώς;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος SAP, στις 18 Δεκεμβρίου 2016.

1. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

Το καλύτερο δεν θα ήταν να κάνετε μια ξεκάθαρη συζήτηση για το τι θέλει ο καθένας σας? Για το τι ορίζει και ως απιστία ακόμα ο καθένας σας.
    Ίσως να είναι κάτι που θα βοηθήσει και θα σας λύσει πολλές απορίες.
    Θεωρώ πως ο καθένας μας εδω θα πεί κάτι δικό του, που μάλλον θα διαφέρει κατά πολύ απο αυτό που έχει στο μυαλό του ο σύντροφος σου.

2. ἀστράρχη

ἀστράρχη an asteroid ☆•○•°¤●° Contributor

Δεν είπες αυτο πιο πάνω.
    Η απόκρυψη αλήθειας μερικής η ολικής, δείχνει για εμένα, απο φοβο και ανασφαλεια προσωπική μέχρι μαλακισμενο και κακομαθημενο άτομο, όλα παίζουν ολοι οι λόγοι..
    Αλλα μην βγούμε οφφ τοπικ, σε τόσο ενδιαφέρον νήμα.

3. SAP

SAP η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά Contributor

για μένα όμως το θέλω μου να είμαι πιστή είναι μεγαλύτερο απ το θέλω μου να μην είμαι. οπότε νομίζω ότι θα ήθελα να μου πεις μερικούς τρόπους είμαι σίγουρη ότι θα με βοηθήσουν ακόμα κι αν δεν βλέπω την εαυτή μου ως υποτακτική ή μαζοχίστρια.

4. SAP

δεν ξέρω πώς να μην φλερτάρω. μου βγαίνει αβίαστα. πχ.. βλέπω κάποιον.. του χαμογελώ. τόσο απλά. δεν το σκέφτομαι. απλώς συμβαίνει. πώς θα μπορούσα αυτό να το κόψω?

5. SAP

μα τα παραδέχομαι. γι αυτό πληγώθηκε κιόλας. νομίζω δεν έχετε πιασει το θέμα.

6. SAP

ναι έχουμε κάνει αυτή τη συζήτηση... απλώς δεν βοήθησε πολύ. απλώς συνέχισα να κάνω αυτά που εκείνος θεωρεί απιστία ενώ εγώ όχι.

7. ἀστράρχη

Δυστυχώς δεν ειναι τόσο απλό. Αντιλαμβάνομαι την δύναμη του" θέλω" σου, απόλυτα, και το δικό μου "θέλω" να γίνεται αυτό που θέλει, την ίδια δύναμη έχει.

Η βασική διαφορά ειναι το πλαίσιο, εγώ εχω κάποιον να με καθοδηγεί, τα πραγματα είναι ξεκάθαρα δεν υπάρχουν παρερμηνευσεις για το τι θεωρεί ο ένας η ο άλλος, και οι δύο θέλουμε το ίδιο σαν στόχο να καταφέρω και να καταφέρνω, έχω συνεπείες όταν ξεφεύγω και μου τις ορίζει Εκείνος, στη δική σου περίπτωση θα πρέπει εσύ να ελέγξεις εσένα, εσύ να κοντρολαρεις εσένα, εσυ να κάνεις το λάθος και ακόμα και εκεί δεν ξέρεις η αλλη πλευρά τι θα δει, τι θα καταλάβει πως θα αντιδράσει. Και το πιο σημαντικό, δεν θέλετε το ίδιο πράγμα, εκείνος θα ήθελε εσύ να μην ζορίζεσαι καν, απλα να είσαι μονογαμικη γιατί αυτο αντιλαμβάνεται και γνωρίζει για τον ίδιο και εσύ θες να καταφέρεις να κάνεις κάτι που δεν ήθελες μέχρι τώρα.

Σε ενα Ντι/ες πλαίσιο δεν παίζουν τέτοια. Αυτη είναι η διαφορά και γι αυτό, πραγματικά δεν εχω να σου πω κάτι, γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα πλαίσια που κινούμαστε, και το πως λειτουργούν τα πράγματα σε κάθε περίπτωση.

Συμφωνώ με την ξανά κουβέντα με φοκους στο να καταλάβει α. Τι θεωρείς εσυ μονογαμια β. Οτι εισαι διατεθημενη να αλλάξεις γι αυτόν γ. Οτι να κάνει φοκους στο οτι θες βοήθεια και κατανόηση στην προσπάθεια αυτη και δ. Οτι δεν έχεις ιδέα πως να το κάνεις

8. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Συγνωμη αλλα αν δεν εχει συμφωνηθεί καποιο D/s πλαίσιο μεταξύ σας ειναι απλα κτητικός και χειριστικος σαν άνθρωπος ....

9. ἀστράρχη

Είναι απλά βανίλα και μονογαμικος, τι φταίει και αυτός? Μην το πάμε στο άλλο άκρο, εδώ βλέπεις ανθρώπους εδώ μέσα και δεν αντιλαμβάνονται καν την πολυγαμία και την πολυερωτια και την θεωρούν ως κάτι ταυτόσημο της έλλειψης η της συναισθηματικής αναπηρίας.

10. Nikos_34_Thess

Nikos_34_Thess Regular Member

Συμφωνώ αλλα το να τον ενοχλει αν κάποιος αγγίξει την κοπέλα του ειναι ανησυχητικό σημάδι...Μονογαμία (εκτός bdsm φυσικά )δεν σημαίνει πως ο ένας ειναι ιδιοκτησία του άλλου

11. Maverick

Maverick Good guy to a fault.

Κανένας άνθρωπος δεν θα έπρεπε να προσπαθεί να κρατήσει μια σχέση, οποιαδήποτε σχέση, μόνος/η.
    Εσύ είσαι διατεθειμένη να κάνεις υποχωρήσεις για να μην τον στεναχωρείς, να αλλάξεις, να προσπαθήσεις να πετύχει αυτή η σχέση.
    Αυτός ;
    Εσύ καταλαβαίνεις την πλευρά του στο θέμα της μονογαμίας.
    Αυτός γιατί δεν καταλαβαίνει την δικη σου πλευρά στο θέμα του φλερτ ;
    Που στο κάτω κάτω φλερτ δεν είναι πολυγαμία.
    Πρέπει να ζυγίσεις μόνη σου πόσα είναι αυτά που ζητάει και πόσα θέλεις και μπορείς εσύ να κάνεις.
    Όσο για το πως μόνο μια λύση βλέπω.
    Δεν την προτείνω.
    Μακάρι κάποιος/α να έχει να προτείνει κάτι καλύτερο.
    Εύχομαι το καλύτερο.

12. lizard_

lizard_ his only purpose is A's pleasure

η αντιδραση του σε ολο αυτο ποια ειναι? προσπαθω να δω αν υπαρχει πραγματικο προβλημα...

Last edited: 19 Δεκεμβρίου 2016