Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Με φόβο να ξεφύγω από το θέμα θα ήθελα να πω κάποια πράγματα.
    Όταν λέω ερωτεύομαι, δεν εννοώ αγαπώ.
    Όταν ερωτεύομαι δεν σπαταλώ ενέργεια...Γεμίζω ενέργεια, είναι λες και γεμίζουν οι μπαταρίες μου με όλα εκείνα τα χημικά που εκκρίνονται στην πορεία. Δεν είναι καν απαραίτητο να εκτονώσω με οποιοδήποτε τρόπο τους έρωτες μου. Μια ένεση αδρεναλίνης με σεροτονίνη, όπως είναι ο έρωτας με ανανεώνει και αναζωογονεί.

2. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Γιατι να μη τους προλαβαινει? που εγκειται η δυσκολια?

3. elfcat

elfcat . Contributor

Re: Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

στην έλλειψη χρόνου, στην ύπαρξη άλλων δραστηριοτήτων (εργασία, ενδιαφερόντα, φίλοι, κλπ κλπ,) στα οποία πιθανόν κάποιος να επιδίδεται με το ίδιο πάθος που πηδιέται... ή και χωρίς αυτό...

4. Mitch

Mitch New Member

Λιγο και απο τα 2. συνηθως μονογαμικος - σεβομαι μια σχεση οταν εχω - αλλα παντα μπορει να κατσει η λεγομενη στραβη ... οποτε τοτε το παιζω πολυγαμικος!

5. Mirella_trans_Domme

Mirella_trans_Domme Contributor

Μα.......μεχρι 5 ειναι δεσμος!  

6. Dolmance

Dolmance Contributor In Loving Memory

Απάντηση: Re: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Μπορεί να μην έχει ποδήλατο. Οπότε, με τέτοια μποτιλιαρίσματα, εκτρέπεσαι προς τη μονογαμία....

7. Mikra_Psemata

Mikra_Psemata Contributor

Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

ο σωστος προγραμματισμός αρκει..

8. elfcat

elfcat . Contributor

Re: Απάντηση: Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Με άγχωσες... άσε που δεν έχω και ποδήλατο.

9. blindfold

blindfold Contributor

φαντασίες θα έλεγα  

10. Emma

Emma Contributor

Δεν κατάφερα να διαβάσω όλα τα ποστς, αλλά μερικές απ' τις απαντήσεις είναι φοβερά γελοίες (οκ οκ, όχι μερικές... μόνο μια) απ' την άποψη ότι αποδυκνείουν πόσο "όπου φυσάει ο άνεμος πάω"/δεν ξέρω τί μου γίνεται/δεν με νοιάζει για κανέναν πέρα απ' την πάρτη μου είναι μερικά άτομα, με όσα (άσχημα - κυρίως για τους εκάστοτε παρτενέρ τους) συνεπάγεται αυτό. Λυπηρό απ τη μία, εξοργιστικό απ την άλλη.

Υ.Γ. Ναι, γύρισα με "κέφια"  

11. blindfold

blindfold Contributor

στη φύση πάντως είναι ακόμα λιγότερα, από όσο πιστεύετε, τα μονογαμικά ζώα ..

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. SadalMelik

SadalMelik Regular Member

Τρεις είναι οι αιτίες που οδηγούν τον άνθρωπο να γίνει μονογαμικός.

1. Ο έρωτας. Αυτό το τόσο υπερτιμημένο αίσθημα. Οι άνθρωποι μπλεγμένοι μέσα στο "άνω-κάτω" που δημιουργεί μια ερωτική κατάσταση νομίζουν πως μπορούν να εξασφαλίσουν το πάθος τους μέσα από μια ισόβια συμβίωση.
    2. Το συμφέρον. Εδώ έχουμε μια "ηθικότατα ειλικρινή απάτη".
    3. Η ανοησία. Οι περισσότεροι γίνονται μονογαμικοί από ανοησία. Όσον αφορά τις γυναίκες η μανία που τις οδηγεί να θέλουν τον πρίγκιπα του παραμυθιού ολο δικό τους. Όσον αφορά τους άνδρες που πιστεύουν πως θα ρυθμίσουν τη σεξουαλική λειτουργία τους και θα "αράξουν" δίπλα σε μια γυναίκα.

Μέσα από μια τέτοια σχέση γεννήθηκα και εγώ και πολλές φορές κουβαλάω στους πόθους μου την ανοησία μιας τέτοιας πράξης.

(Κάπως έτσι μου τα έφερε στο μυαλό μου ο Καραγάτσης)