Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

Συζήτηση στο φόρουμ 'Σεξ και Σχέσεις' που ξεκίνησε από το μέλος Syrah, στις 16 Ιουλίου 2008.

?

Μονογαμικοί ή πολυγαμικοί;

1. Είμαι μονογαμικός/ή.

207 vote(s)
    36,7%
  2. Είμαι πολυγαμικός/ή.

143 vote(s)
    25,4%
  3. Δηλώνω μονογαμικός/ή αν και συχνά η ιστορία με διαψεύδει.

82 vote(s)
    14,5%
  4. Δηλώνω πολυγαμικός/ή αλλά όταν ερωτεύομαι ξεχνώ τί είχα δηλώσει.

77 vote(s)
    13,7%
  5. Δεν έχω αποφασίσει ακόμη.

55 vote(s)
    9,8%
  1. Ταξιδευτης

Ταξιδευτης Regular Member

Εσεις συγκρινατε δυο διαφορετικες σχεσεις..εαν δεν ειναι γκομενακια τοτε τι ειναι; Ααα ναι οι πεντε εξι αντρες της καρδια σας..
    Αληθεια ομως τι σας ενοχλει αν καποιος υπερασπιζεται τη μονογαμικοτητα..θελετε να ζησετε με τον οποιο τροπο μια χαρα..αφηστε τους αλλους να ζησουν και αυτοι οπως θελουν..
    Αα ναι τωρα θυμηθηκα πρεπει ολοι να ασπαζονται τις ιδεες αυτου του ιερου ναου της πολυγαμιας για να ειναι αποδεκτοι..δεν πειραζει ουτως η αλλως ειναι κατι που δε με ενδιαφερει..

2. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

το να εκφραζει ο καθενας την προσωπικη του αποψη, κακο δεν ειναι
    το να το θετει ομως ως προς το συνολο ισοπεδωνοντας καθε διαφορετικη εκδοχη, ειναι!
    παρακαλω να μου απευθυνθειτε ξανα οταν θα μου απαντησετε στο αρχικο μου ερωτημα.

3. MindFeeder

MindFeeder Η ζωή Μου, να το ξέρεις, είναι επικηρυγμένη. Contributor

1η εκδοχή) Όταν πληγώνεται ο εγωισμός ενός ανθρώπου που τα θέλει όλα δικά του, χωρίς να καταβάλει προσπάθεια ..
    2η εκδοχή) Όταν κάποιος δεν έχει τη δύναμη να λάβει και να υλοποιήσει αποφάσεις .. και προσπαθεί να γεμίσει τα κενά του με ο,τι βρει
    3η εκδοχή) Οι 1) και 2) εκδοχές μαζί
    4η εκδοχή) Τίποτα από τα παραπάνω
    5η εκδοχή) Αυτό που φέρει στην κεφαλή ο τάρανδος του αγιο-Βασίλη (και κάποια άλλα ζωντανά)

4. Ταξιδευτης

Απαντησα μια χαρα..τωρα αν εσεις δεν το βλεπετε δε μπορω να κανω κατι..
    Καταλαβαινω ειναι δυσκολο αντικρουει πολλα κοινα αποδεκτα του χωρο..δεν πειραζει..
    Ολα χωρανε στον αχταρμα μας, γυναικα γκομενα ερωμενη αγαπη ερωτας..μια χαρα..εγωτα μοιραζομαι με ενα ατομο αν ηθελα δευτερο θα ειχα το θαρρος να χωρισω πρωτα..οποιος δεν το εχει καταφευγει σς τετοια σχηματα..

5. Ταξιδευτης

Δεν εχω να σας απαντησω κατι περισσοτερο ημουν σαφεστατος...Αλλα μη μπερδευεστε εσεις ισοπεδωνετε καθε αποψη που δεν ταιριαζει στο ελευθεριακο μυαλουδακι σας..
    Καλη συνεχεια.

6. subwhat

subwhat Gandalf's property, not for sale Contributor

ε εμεις ειμαστε δειλοι, κατα τα δικα σας λεγομενα. παλι καλα που υπαρχετε και εσεις με θαρρος

7. Ταξιδευτης

I know..

8. lexy

lexy .ti.va.

@MindFeeder

ευχαριστώ! Διαλέγω το 5!  

9. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

οταν το Α τα βρισκει σε ολα με το Β.Γ.Δ κλπ κλπ(και απαντες ξερουν οτι στο Α αρεσουν ολα τα γραμματα του αλφαβητου)δεν υπαρχει κανενα προβλημα!
    οταν το Α δηλωνει πολυγαμικο(αλλα το δηλωνει μονο στο μυαλο του)υπαρχει ηθικο ζητημα!
    τα πιο πανω ειναι προσωπικες αποψεις και οτι καταλαβε ο καθενας καταλαβε 

10. BaD_HabitS

BaD_HabitS Regular Member

ξεχασες φιλε μου το 6) δεν ξερω δεν απαντω 

11. Dapom

Dapom Contributor

Η μονογαμικότητα είναι σαν να βρίσκεσαι σε τραπέζι τσικνοπέμπτης κι εσυ να τρώς μονο τη σαλάτα.

12. margarita_nikolayevna

margarita_nikolayevna owned Contributor

Το περιγράφετε τόσο γλαφυρά που μάλλον το έχετε ζήσει με τραυματικά αποτελέσματα.
    Κατανοητό.
    Οι εμπειρίες μας, μας διαμορφώνουν.