Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.


Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μουνι!!!ξυρισμενο όλο η να έχει σχέδια

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος Vana, στις 6 Αυγούστου 2013.

  1. extreme32

    extreme32 Regular Member

    Επέστρεψα. (σιγά που θα γλιτώνατε. χρόνια είχα να γράψω. Με προκαλέσατε και το είδα στο google ενώ έψαχνα κάτι άσχετο) Τα ίδια θα πω, με εικόνες αυτή τη φορά. Εμένα το οτι η πλειοψηφία αντρών και γυναικών, θεωρεί αυτές τις γυναίκες αισθητικά απαράδεκτες, βρώμικες ή δεν ξέρω τι άλλο, οτι κάποιος θα δυσκολευόταν να χώσει τη μουσούδα του και την ακούραστη γλωσσάρα του μέσα σε δευτερόλεπτα ανάμεσα στα μπουτάκια τους, το οτι τα κοτοπουλίσια, όχι απλά δεν θεωρούνται κι αυτά ωραία όσο τα άλλα, παρά θεωρούνται ιδανικά , τέλεια, μοναδικά κι αυτά στις φωτογραφίες είναι "φτου κακά" μόνο σε παγκόσμια συνωμοσία και πλύση εγκεφάλου με παραπέμπει. Δεν αναφέρομαι σε προσωπικά γούστα. Μιλάω για τεράστια ποσοστά. Μου θυμίζει το φαινόμενο "Παντελίδης". Όλοι ξέρουν οτι στα τραγούδια του λέει μπούρδες. Κι όμως το μαγαζί το γεμίζει. Κι όχι το γεμίζει μόνο. Υστερία!!! Κι ο κόσμος προτιμά ότι θέλει η μάζα. Κι ας ξεχνάει το τραγούδι που το πλήρωνε με πολλά λουλούδια, λίγους μήνες αργότερα. Έτσι είναι μάλλον. Όπως κάποτε κανείς δεν είχε πρόβλημα, έτσι τώρα έχουν. Σε τεράστιο ποσοστό. Δεν έχει να κάνει με μόδα και προτιμήσεις αυτό. Τα ίδια γίνονται και σε άλλους τομείς. Γιατί υπάρχει η υστερία με τα κιλά; Ενώ σε πολλούς άντρες αρέσουν τα πιασίματα, τα περιοδικά προστάζουν απαλλαγή από περιττά κιλά. Και πολύς κόσμος όντως, βλέποντας αυτά τα περιττά κιλά, ξενερώνει. Σας έχω νέα. Μετά την υστερία με τις αντρικές τρίχες που αηδιάζουν (κυρίως) τα νέα κορίτσια, μετά την ολική αποτρίχωση στους άντρες για να γυαλίζουν στην παραλία, διάβασα για την καινούρια υστερία με τις γυναίκες να ξυρίζονται στο πρόσωπο με ξυράφι κι αφρό όπως εγώ κι ο παππούς μου. Ναι ναι. Θα χαρώ να επικρατήσει κι αυτό σαν μόδα και αργότερα σε παρόμοια συζήτηση να διαβάζω για τους απογοητευμένους που κάποιες επιμένουν να μένουν αξούριστες στο πρόσωπο , ενώ είναι και θέμα υγιεινής. Μη νευριάζετε με αυτά που λέω. Κατά βάθος συμφωνείτε όλοι μαζί μου. Απλά δεν το ξέρετε.
     

    Συνημμένα Αρχεία:

  2. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    το μουντι το τριχωτό αδερφε, εχει κάμαρες 8 .. μπαίνει ο ενας, μπαίνει ο άλλος.. μπαίνει ο πούτσος μ ο μεγάλος ( λεμε τωρα καμια υπερβολή ετσι )
     
  3. Zeplord

    Zeplord New Member

    ΚΑΡΑΦΛΟ ΤΕΛΙΟΣ, ΑΠΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΓΙΑ ΓΛΥΨΙΜΩ!
     
  4. jim28

    jim28 Regular Member

    Βραζιλιάνικο!
     
  5. Zeplord

    Zeplord New Member

    Πώς είναι το Βραζιλίανηκο
     
  6. noobie1

    noobie1 New Member

    Ξέρει samba 
     
  7. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    dld παιζουν και σχεδια τυπου " αγγλικο " γερμανικο.. και ελληνικο ? ελπιζω να παιζει σχεδιο και ταλιμπαν...
     
  8. íɑʍ_Monkeץ

    íɑʍ_Monkeץ Contributor

    Το αιδοίο διαθέτει τα περισσότερα υποκοριστικά από κάθε άλλο σημείο του γυναικείου σώματος. Κάποιοι ανεβάζουν τον αριθμό αυτό σε περισσότερες από 1.000 αναγνωρισμένες εκφράσεις, όπως «φλογισμένα χείλη», «γητεύτρα φιδιών», «Νότιος Πόλος», «κάθετη γκριμάτσα», «μαλλιαρό στρείδι», «ηδονοθήκη» κ.ά. Στα μάγκικα λέγεται και «ψωλότσεπη», ενώ στα (ευφάνταστα) καλιαρντά ονομάζεται, μεταξύ άλλων, «ψωλάραγμα» και «καυλομαξίλαρο».
     
  9. Μυθοπλαστης

    Μυθοπλαστης τώρα που οι λέξεις παλεύουν να με βλάψουν.

    koita τι διαβαζω ο ανθρωπας πρωι πρωι ... πανω απο 1000 ε ??? και νομιζα οτι γνωριζα...
     
  10. AliceInChains08

    AliceInChains08 100yrs of Solitude


    Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο ώστε να τα πω καλύτερα.
    (Ο σύντροφός μου κάποτε μου είπε: το κάθε προϊόν έχει και τον ανάλογο αγοραστή του. )

    Θα αποτελούσε ωραιότατο νήμα όλο αυτό που έγραψες.
    Εύγε!
     
  11. MasternSlave

    MasternSlave The Leveller

    Ανάλογα τις διαθέσεις και τη σεξουαλική όρεξη της ημέρας, οι προτιμήσεις μου όσον αφορά το αιδοίο κυμαίνονται ανάμεσα στο τελείως άτριχο (φαλακρή κοιλάδα) και σ' αυτό με την μια ή και τις δυο λεπτές γραμμές σαν μικρές αλέες που οδηγούν στο καταφύγιο...