Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου αρεσει να με απατα η συζυγος μου

Συζήτηση στο φόρουμ 'BDSM Εμπειρίες' που ξεκίνησε από το μέλος slaveofSuzan, στις 16 Σεπτεμβρίου 2009.

1. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Ερωτηση.....το συγκεκριμενο φετιχ αρεσει περισσοτερο σε υποτακτικα ατομα ή Κυριαρχικα;

2. Jack Wolfskin

Jack Wolfskin the big bad Wolf

αμα σου απαντησω ειλικρινα σ αυτο,
    θα μου' ρθει μηνυμα απ τη διευθυνση....

3. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Θελω να καταλαβω συγκεκριμενο φετιχ...τολμησε το. Η διευθυνση δεν θα σου πει κατι  

4. Jack Wolfskin

οκ. η απλη , κοινη λογικη, τι σου λεει ?

5. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

Θεωρω οτι στα υποτακτικα αρεσει λογω εξευτελισμου, ταπεινωσης κτλ και στα Κυριαρχικα λογω δανεισμου κτλ.....δεν ξερω κιολας εαν ασπαζομαι τη λεξη απατα..... οταν γνωριζεις την κατασταση δεν το θεωρω κερατο.

Εαν θελει να μου απαντησει καποιος που εχει το συγκεκριμενο φετιχ, ισως καταλαβω τον τροπο που σκεφτεται

6. Jack Wolfskin

δηλαδη, τι πιστευεις οτι ειναι πιο πιθανο ... να δανεισω την σουμπ μου

και να καθομαι σα χανος και να βλεπω....

ή να γινει μακελειο και χαμος στο ισιωμα ...

χμ ????

Σημειωση.
    Να διευκρινησουμε τρια πραγματα
    1. σκυλοι, γατες, μωρα δεν πλενονται στο πληντηριο ουτε στεγνωνουν στο φουρνο μικροκυμματων
    2. φορτιστες απο κινητα, μπαταριες και γενικα τασεις κατω των 48volt δεν "τιναζουν" ουτε ειναι επικινδυνες για τους ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ανθρωπους. Υπαρχουν βεβαια και οι εξεραισεις
    3. Η φωτο ειναι ενδεικτικη

7. Storm_Lord

Storm_Lord New Member

Γενικά το φετιχ έχει να κάνει με την ταπείνωση που νοίωθει το ένα μέλος απο τις πράξεις του άλλου. Έτσι κάποιος μπορεί να πεί οτι έλκει υποτακτικούς/ές σαν φαντασίωση ή/και πρακτική.

Αναρωτιέμαι αν μπορεί να τραβάει άτομα που αλλάζουν τους ρόλους τους.

8. Θρυαλλίς

Θρυαλλίς Staff Member

@Δημήτρης Άλφα εαν ανηκεις στην κατηγορια που δεν ειναι υπερ του δανεισμου, χαμος στο ισιωμα οπως λες.

Σημειωση.
    Το 1,2,3, που κολλανε με τη συζητηση;!

@Storm_Lord οι switch ειναι μια ειδικη κατηγορια, την οποια δεν την κατεχω καθολου. Σε γενικες γραμμες τα νηματα αφορουν υ και Κ και εχω μεγαλα κενα σε αυτη τη κατηγορια...εαν θελει καποιος ας απαντησει παντως να μας δωσει λιγη τροφη για σκεψη μεσημεριατικα  

9. Απ'όσο ξέρω είναι Κ που τους αρέσει να δανείζουν την Υ τους και αυτό τους διαγείρει καθώς θέρθουν ότι την εξευτελίζουν . Αλλά αυτό είναι διαφορετικό από την απιστία. Γιατί ενδεχομένως η Υ να μη θέλει να τη δανείσει ο Κ της.
    Ενώ η όλη διαδικασία που περιέγραψε ο νηματοθέτης δείχνει άτομο Υ. Νομίζω πως ενώ η πράξη είναι η ίδια (σεξ με αλλον) τα κίνητρα και η απόλαυση των συμμετεχοντων να είναι διαφορετικά.

10. Jack Wolfskin

θα τα βαζω απο δω και μπρος σε καθε μου δημοσιευση, σαν μονομερη μετρα για την καταπολεμιση της βλακειας  

11. elfcat

elfcat . Contributor

@Ice and fire
    Αν διαβάσεις το πρωτο ποστ του νήματοθετη, θα καταλάβεις αμέσως.

12. íɑʍ_Monkeץ

íɑʍ_Monkeץ Contributor

Άσε τα άτομα να εκφραστούν όπως θέλουν.