Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου τη δίνει που......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_m, στις 13 Μαρτίου 2011.

1. Durcet

Durcet In Loving Memory

Re: Απάντηση: Μου τη δίνει που......

Ακόμα ενοχλείσαι από τέτοια φαινόμενα; Γιατί δεν το βλέπεις σαν πηγή άφθονης διασκέδασης και γέλιου; Νομίζω πως είναι ο πλέον κατάλληλος τρόπος για ν' αντιμετωπίσει κανείς το overdose τεστοστερόνης που προσπαθούν να επιδείξουν κάποιοι, πόσο μάλλον όταν καμουφλάρονται πίσω από ρόλους, ταμπέλες, ενίοτε και εμετικά τσιτάτα, που υιοθετούν ως στάση ζωής.

2. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

Απάντηση: Μου τη δίνει που......

Μου την δινει η κακοτροπια, η κυκλοθυμια, η αγενεια, η γαιδουρια, η κακια γενικα, η πονηρια (κουτη και εξυπνη), οι υστεριες, η γκρινια, τα ψευτικα λογια συμπαθειας, η γλυκαναλατη συμπεριφορα , οι ψευτοαθωισμοι και οι τσιριχτες φωνες στις γυναικες καθως και οι πολυ γλυκες και ευγενικες φωνες στους ανδρες!
    Και πανω απ ολα μου την δινει, οταν καποιος εχει κατι μαζι μου, για δικο του λογο παντα και μου κραταει μουτρα γιατι δεν εχει το θαρρος να ελθει να μου το πει.Κι εγω αναρωτιεμαι σαν μαλακας.....ποσο μαλακας ειμαι?

3. danos

danos Regular Member

Απάντηση: Re: Μου τη δίνει που......

hehehhehehe καλοοοοοοοοοοοοοό 

4. mona

mona mea_maxima_culpa

Απάντηση: Re: Απάντηση: Μου τη δίνει που......

Μιζεριάζω εύκολα, απλά.

(...με δυο δακρυσμένα μάτια και μια προσευχή στ' αστέρια! σνιφ, σνιφ... )

5. john_m

john_m Bollocks mandola

α. το δήθεν
    β. η ψευτοκουλτουρα σε μερικούς εδω μέσα
    γ.τα τσογλαν μποι που κάνουν εφέ με τα λεφτά του μπαμπά (και δεν εχει ιδρώσει το κωλη τους ποτέ στην δουλεία)

Η συνέχεια στο επόμενο ...... τραβώ και το καζανάκι:fawk:

6. mairaincollar

mairaincollar Regular Member

Απάντηση: Re: Μου τη δίνει που......

ναι.. ναι...   

7. zyliet

zyliet Regular Member

Μου τη δινουν οι "ταμπελες" και οι "ταμπελο-θυρες"...
    αφηστε τις ταμπελες για τους δρομους παρακαλω.

ουφφφ νυσταξα! Αμα φτασουμε, ξυπνηστε με...zzzzz  

8. Afsana

Afsana Batida de coco

μου τη δινει οταν οι αντρες δν εχουν τα @@ να πουν αυτο που πραγματικα εχουν στο μυαλο τους!!!
    και μου τη δινουν οι αντρες γενικα!!! 

9. Απάντηση: Μου τη δίνει που......

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  10. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

πλακα μου κανεις ? ... εγω φωναζω τοσο καιρο οτι ψαχνω για σοβαρη σχεση (οικογενεια μωρα σκυλο .. ολο το πακετο) και ολες μου λενε οτι τρομαζω τον κοσμο και τις διωχνω .. να λεεω οτι θελω σεξ με συμβουλευουν ...
    να παρετε μιαν αποφαση τι πρεπει να λεμε σε καθε περισταση για να ξεμπερδευουμε με το προβληματικο σας software ...

11. Afsana

Afsana Batida de coco

γτ πρεπει να θελουμε η το ενα η το αλλο??? 
    αχ δεν μπορωωωω....να φυγετε κυριοι...να πατε αλλου!!! τοσοι ωραιοτατοι πλανητες σαυτο το συμπαν!! 

---------- Post added at 12:10 ---------- Previous post was at 12:07 ----------

λιγο..... 

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  12. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Μα από άλλο πλανήτη ήρθαμε δεσποινίς μου,...γιατί μας είπαν ότι στον πλανήτη γη υπάρχουν όμορφες θηλυκές υπάρξεις και πράγματι έτσι είναι, οπότε τώρα δεν φεύγουμε από εδώ που να κτυπάτε το τακούνι κάτω... 
    Άλλωστε τα δικά μας θηλυκά, από τον πλανήτη που ήρθαμε έχουν ουρά, οπότε δεν μπορούν να βάλουν μίνι φορέματα όπως εσεις για να δούμε και λίγο πόδι...