Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου τη δίνει που......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_m, στις 13 Μαρτίου 2011.

1. Afsana

Afsana Batida de coco

Απάντηση: Μου τη δίνει που......

χαχα.....να πατε πισω λοιπον...δεν σας θελουμε  

2. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

ουτε σεξ ουτε γαμο ? .... τοτε συγνωμη αλλα δεν ειμαστε εμεις το προβλημα αλλα ο δημιουργος σου που σου εδωσε αυτο το σχημα ... στην επομενη ζωη να ζητησεις να σε κανει λεια και ολοστρογγυλη .. ισως να εισαι περισσοτερο ευτυχισμενη σαν ρουλεμαν  

3. tyfeas

tyfeas In Loving Memory

....Yπαρχουν ακομη, τερατα τετοιου ειδους:rant:  ....

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  4. MasterPerris

MasterPerris Contributor In Loving Memory

Νομίζετε δεσποινίς μου!!! Αυτό που ξέρω εγώ είναι ότι, ούτε εμείς κάνουμε χωρίς εσας, αλλά ούτε εσεις χωρίς εμας. 

5. Απάντηση: Μου τη δίνει που......

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ!  

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  6. Keiko Mika

Keiko Mika 愛する人たちに裏切られた Premium Member

Μου τη δίνει που......
    ...όταν είμαι κοντά Του ο χρόνος περνά γρήγορα
    ...όταν πάλι είμαι μακρυά Του ... ΌΧΙ
    ...δεν εφεύραν την μηχανή διακτινισμού (οχι δεν με νοιάζει αν είναι εφικτό)
    ...δεν υπάρχουν bullet train στην Ελλάδα(συμβιβαζόμουν και με αυτό)
    ...δεν είναι η πόλη μου διπλά από την Αθήνα (θα ήταν καλύτερο )
    ...δεν γεννήθηκα Αθήνα (Α ρε μανά ...! )

7. john_m

john_m Bollocks mandola

που πρεπει να ειμαι παντα με μια βαλιτσα στο χερι ............ 

8. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

καλα δεν ειναι δικο μου θεμα και δεν με πολυνοιαζει ... αλλα μου την δινει .....
    αυτες τις μερες λοιπον , που υποτιθεται οτι οι ορθοδοξοι χριστιανοι συμπασχουν σε αναμνηση των τελευταιων ημερων επι γης του Ιησου .. προσπαθουν να συμμετεχουν στο θειο δραμα με την νηστεια ....
    αν και εχω διαβασει την Γραφη 12 χιλιαδες φορες , κατι τετοιο (να συμπασχεις μεσω νηστειας) δεν φαινεται να αναφερεται σε καμια σχετικη περιπτωση , ωστοσο το θεμα δεν ειναι αυτο ...
    ισως για την Ελληνικη διατροφη , μια περιοδος νηστειας να ειναι απαραιτητη ... αν και με τα ντελιριουμ της Τσικνοπεμπτης για αρχη και της Λαμπρης για την ληξη .. απο ιατρικης αποψης δεν κανουμε απολυτως τιποτα με τις δυο κρεπαλες ...
    φτανουμε λοιπον στην εννοια της πνευματικης νηστειας ... ο πιστος χριστιανος απαρνειται για λιγες ημερες την γαστρονομικη απολαυση ως ευγνωμοσυνη για το λυτρο ....
    αυτο λοιπον που μου την δινει .. ειναι οτι ΟΛΟΙ κανουν οτι μπορουν για να ξεγελασουν τις γευσεις ...
    οτι μπορει κανεις να σκεφτει , εχει επιστρατευτει στο να δωσει την γευση του κρεατος ή οτι αλλου νηστησιμου που εχει οικιοθελλως αφαιρεθει ....
    τοσο μεγαλη αναγκη εχει ο κοσμος την ψευδαισθηση .. την υποκρισια ???????
    αν δεν μπορεις να την βγαλεις με ελιτσες και ψωμι .. γιατι σου χρειαζεται το θεατρο για να νιωσεις καλυτερα ???????
    αστο να παει .. τι το παλευεις και γινεσαι νουμερο ...

9. Heretic_Angel

Heretic_Angel Regular Member

Πες τα Isnogood. Συμφωνώ 100%.

Για μένα, όπως και για πολλούς άλλους που γνωρίζω, η νηστεία είναι ένα από τα πολλά εργαλεία στα χέρια των σύγχρονων σκοταδιστών.

Παραθέτω ένα ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ άρθρο που βρήκα πριν λίγο, με αφορμή την απάντηση σου στο νήμα. Την σύντομη έρευνα την έκανα για να δω αν υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που γνωρίζουν την αλήθεια σχετικά με την εμφάνιση και καθιέρωση των νηστειών. Ευτυχώς βρέθηκε και ένας "χριστιανός" να πει τα πράγματα με το όνομά τους  

Προσωπικά πάντως ακόμα να μου απαντήσουν οι παπάδες τι από τα δύο θα με στείλει στην κόλαση. Η πρωτεΐνη σε σκόνη που λαμβάνω καθημερινά ή το μισό παριζάκι που κατέβασα πριν από λίγο με ολίγην γαλοπούλας. Το άλλο μισό το φύλαξα για τη Μεγάλη Παρασκευή... Αύριο λέω να νηστέψω, να 'μαι καλό παιδί, άριστος νηστευτής, αλλιώς το παριζάκι μου δε θα 'ναι υφαντής  

10. heeler

heeler Regular Member

Μου την δίνει που υπάρχουν πράματα που μας την δίνουν...

11. lara

lara Αυτοδεσποζόμενη Contributor

Μου την δίνει που μπορώ να διακρίνω όσα διακρίνω.

12. Astrovroxi

Astrovroxi Το κοπρογατο Contributor

γυριζω πισω....θελω να μεινω εδω