Απόκρυψη ανακοίνωσης

Καλώς ήρθατε στην Ελληνική BDSM Κοινότητα.
Βλέπετε το site μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας!

Η εγγραφή σας στην Online Κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να στείλετε προσωπικά μηνύματα σε άλλους χρήστες, να δημιουργήσετε το προσωπικό σας profile και photo albums και πολλά άλλα.

Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και δωρεάν.
Γίνετε μέλος στην Online Κοινότητα.

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Μου τη δίνει που......

Συζήτηση στο φόρουμ 'Off Topic Discussion' που ξεκίνησε από το μέλος john_m, στις 13 Μαρτίου 2011.

1. isnogood

isnogood afterall, true love is the ultimate fantasy Contributor

Απάντηση: Μου τη δίνει που......

εχοντας περασει 2 σχεδον χρονια μεσα σε θρησκεια , κανοντας 2ωρη μελετη της Αγιας Γραφης καθημερινα .. και το εννοω καθημερινα ... και οχι μονο την πρτεσταντικη (μασωριτικα) αλλα και την δικη μας (και των καθολικων) δηλαδη των εβδομηκοντα ...θα σου πω τα προσωπικα μουσυμπερασματα ...
    Υπαρχει Θεος ? .... το μονο σιγουρο οτι κανεις δεν μπορει να το πει με 100% σιγουρια , ειτε οτι υπαρχει , ειτε οτι δεν υπαρχει .
    Στο μουσειο φυσικης ιστοριας (Απολιθωμενο Δασος Λεσβου στο Σιγρι) : =http://www.petrifiedforest.gr/NEW pf/index.htm , υπαρχει το ρολοϊ της Γης .. δειχνει τον υπολειπομενο χρονο της , πριν την καταπιει ο ηλιος που συνεχως διαστελεται ....
    ωστοσο στην Αγια Γραφη αναφερεται ξεκαθαρα οτι η Γη θα υπαρχει για παντα ...
    ρωτησα λοιπον τον επιστημονα εκει αν εχουμε ενδειξη ζωης απο το ηλιακο μας συστημα αλλα και απο τον γαλαξια μας ... μου απαντησε με βεβαιοτητα οτι οχι μονο δεν εχουν συλλαβει τον παραμικρο ψιθυρο τα ραδιοτηλεσκοπια απο τον δικο μας γαλαξια αλλα ουτε και απο δεκαδες γειτονικους ....
    του ειπα λοιπον αν θα συμφωνουσε οτι κατι ανεξηγητα μοναδικο συμβαινει στον δικο μας πλανητη που δεν συμβαινει πουθενα αλλου .. εγνεψε καταφατικα διχως να μιλησει ... αρα του λεω ,,, κατι εξισου μοναδικο , μπορει να συμβει και να ανατρεψει τις προβλεψεις του ρολογιου αυτου ..... νομιζω οτι ακομα ειναι σκεπτικος ...... 
    Περι Αγιας Γραφης ... σιγουρα δεν απευθυνεται σε διανυες του πνευματισμου .... ωστοσο προκειτε ουσιαστηκα για αφηγησεις στις οποιες μπορεις να δωσεις ΟΤΙ ερμηνεια θελεις αν μελετησεις σωστα το βιβλιο και εχεις γνωση των κειμενων ....
    Ετσι εκανα μια εργασια την οποια δημοσιευσα ως ομιλητης και τεκμηριωνα με εδαφια απο την Γραφη οτι Θεος θελει να πηδιομαστε σαν να μην υπαρχει αυριο , οτι τιποτα δεν ειναι ανωμαλο , οτι δεν οφειλουμε να του αποδιδουμε λατρεια και τελος οτι Εκεινος μας εχει δωσει οτι ηταν να μας δωσει και δεν σκοπευει να ασχοληθει αλλο με τα οσα εχει ηδη δημιουργησει .... ΝΑΙ .. ολα αυτα μπορουν να τεκμηριωθουν απο τα εδαφια ...
    φυσικα μου ειπαν οτι εχω καταβληθει απο σατανικο πνευμα και δινω την ερμηνεια που θελω ... ομως ενα ειναι 100% σιγουρο και ειναι λεξεις κλειδι για την αληθεια : "η ερμηνεια που θελω"    

2. Απάντηση: Μου τη δίνει που......

LololOLOlOLol αυτό είναι το νήμα του Γκρινιάρη!

Last edited by a moderator: 17 Απριλίου 2014
  3. Arcane

Arcane Regular Member

Μου τι δίνουν οι τύποι με το γυαλί,τη βερμούδα και τη σαγιονάρα Nike που πηγαίνουν για καλοκαιρινό καφέ τα απογεύματα. Επίσης μου τι δίνουν και οι χειμωνιάτικοι τύποι που πήγαίνουν το απογευμά για ζεστό καφέ ή ζεστή σοκολάτα και παίζουν τάβλι σε μαγαζάκια της σείρας. Μου τι δίνουν επίσης και οι γκομενίτσες με το ξανθό καμμένο μαλλί και το γυαλί σαν μύγα.

Όλοι αυτόι μου τι δίνουν γιατί είναι ΟΛΟΙ ίδιοι τους. Χαρακτήρας, μηδέν αυτοι και τα μαγαζία που πηγαίνουν.

Αυτά.

4. BelongsToMystic

BelongsToMystic New Member

Μου τη δίνει που δεν μπορώ να ξυπνησω το πρωί με τίποτα. :-(

5. Blackheart

Blackheart Regular Member

Μου τη δινουν , ολοι αυτοι που ποτε δεν μπορεσαν να καταφερουν τιποτε αλλα κριτικαρουν εκεινους που μπορεσαν να καταφερουν το ελαχιστο ...

6. voluptas

voluptas Regular Member

Μου τη δίνει που πας (σε χωρο εργασιας) να βοηθήσεις και εισπραττεις μια ειρωνική απαντηση επειδη η αλλη νομιζει οτι προσπαθεις να τη μειώσεις, αλλά την επομενη μέρα που σε χρειαζονται σου ζαλισουν τ αρχιδια να τους πεις πως να λυσουν καποια θεματα..

βρε δεν πατε να γα..

7. Sirbaid

Sirbaid Regular Member

που όλα έχουν παγώσει σε αυτή τη χώρα
    που όλα βουλιάζουν
    που όλοι καθόμαστε και κλαιγόμαστε
    που δεν αντιδρούμε...
    που λέμε ότι δεν μπορούμε...
    που απογοητευόμαστε...

8. john_m

john_m Bollocks mandola

αποφασίζουν για εμένα χωρίς εμένα .......